10 – 21 октомври: Светли дни за четири знака на зодиака

Астролозите съобщиха, че само преди няколко дни ярка вълна от положителна енергия е обгърнала всички знаци на зодиакалния кръг.

Дните от 10 до 21 октомври ще бъдат много наситени, тъй като този период от време е изпълнен с мощна положителна енергия, която може да преодолее повечето неприятности.

Всеки нов ден от 10 до 21 октомври ще ви даде много шансове да подобрите живота си.

А истинските късметлии от този период ще са четири знака на зодиака, отбелязват астролозите.

Те ще могат да се справят с всичките си задължения, ще подобрят финансовото си състояние, ще срещнат втората си половинка или завинаги да прекратят връзката, която ги вкара в задънена улица.

Затова си струва да съберете волята си в юмрук и да пристъпите към решителни действия, а звездите ще ви помогнат във всичките ви начинания.

Дори ако в последно време всичко в живота ви се е обърквало, то този път ще бъдете в състояние да поправите всичко и почти всички представители на тези знаци скоро ще могат да се убедят това.

Човек трябва само да се вслушва сърцето си и да повярва в силата си, за да преодолее всички трудности и да получи възможност за щастливо бъдеще.

Ако по-рано не сте имали достатъчно сили и пари, за да реализирате своя план, то в тези дни звездите ще ви дадат шанс за щастие.

Астролозите препоръчват на Овена да се запаси със спокойствие и смирение, за да не се провали всичко в решаващия момент.

Можете да си мислите всичко за хората около вас, но просто не го казвайте на глас. Всяка дума и дело трябва да бъдат внимателно обмислени.

Затова емоциите трябва да бъдат сдържани и да се включва разсъдъка, така че недоброжелателите да нямат възможност да ви навредят.

Движете се спокойно и стабилно към целта си и ще постигнете успех, който ще надмине всичките ви очаквания.

Кариерата ви ще върви нагоре, ще се появят нови изгодни предложения на работното място, основното е да не се отпускате, за да затвърдите стабилно вашия резултат.

Когато стабилността се установи в работата ви, ще се появи повече време за личен живот.

В последно време Телецът изпадаше в меланхолично настроение и всичко това, защото трябваше да изпита много трудности и неприятности за кратък период от време.

Заради тези събития представителите на това съзвездие загубиха вяра и надежда за по-добро, застинаха на едно място и престанаха да се интересуват от това, което се случва около тях.

На Телецът му се струваше, че не може да промени нищо, но от 10 до 21 октомври Вселената ще ги поглези с приятни подаръци, които могат да им помогнат да подобрят живота си.

Помощта ще идва от хора около и близо до вас, не я игнорирайте. Тя ще бъде искрена и ще бъде началото на светъл период за вас.

Постепенно всички неприятности ще изчезнат и радостта и щастието ще се върнат в живота ви, просто не се поддавайте на отчаяние.

За Раците този период е благоприятен във всяко отношение, те ще бъдат пълни с енергия и ще се справят сами с всички неприятности много успешно.

Не променяйте плановете си – това време ще ви помогне да постигнете желания резултат и най-накрая ще изпълните своята мечта.

Интуицията няма да ви подведе и вътрешният ви глас ще ви води по правилния път,

Всички въпроси, които дълго време ви преследват, ще бъдат решени. Финансовото ви положение рязко ще се подобри.

А Рибите ще усетят, че са се влюбили до уши. Не се страхувайте от това, защото този път чувствата ще бъдат взаимни.

Този човек ще ви помогне да разпръснете всички сиви облаци, които висят над вас. Връзката ви ще бъде лека, тъй като ще се разбирате отлично.

Интриги и разочарования не се очакват, позволете си да се насладите на взаимна любов.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!