пт. апр. 26th, 2024

Молитвата на благодарността от Луиза Хей има невероятна сила!

Луиза Хей (1926 – 2017) е автор на повече от 30 книги от популярната психология. Най-популярната й книга „Можете да излекувате живота си“ е издадена в 33 страни, с общо 50 милиона продадени копия.

Луиза Хей споделя в книгите си идеята, че нашите убеждения влияят на живота ни. Той предоставя инструменти, с които можете да излекувате тялото си (психологията на болестите) и целия си живот. Луиза Хей се излекува с правилните установки от рак и пише много книги за изцеление. Молитвите от Луиза Хей имат голяма сила. Те помагат да повярвате в изцелението на вашето тяло и душа.

Молитвата на благодарността е една от най-важните молитви в нашия живот. Това трябва да бъде първата молитва, която казваме в началото на деня, и последната, която изричаме в края на деня. Това са думи, които вдъхновяват вярата в най-доброто, помагат за придобиване на положителна перспектива за живота, изпълват сърцето с радост и любов.

Молитвата на благодарността

В дълбините на моята същност има безкраен Източник на Благодарност. Сега аз позволявам тази благодарност да изпълни сърцето, тялото, разума, съзнанието ми, цялото ми същество. Тази благодарност идва от мен във всички посоки, докосвайки се до всичко в моя свят и се връща при мен, така че все повече и повече да има всичко в живота ми, за което мога да благодаря.

Колкото повече благодарност чувствам и възнасям, толкова повече осъзнавам, че притокът на всички блага е безкраен. Навикът да благодаря допринася за доброто ми вътрешно състояние. Благодарността е израз на моята вътрешна радост, тя стопля живота ми с неуловимата си топлина. Благодаря на Небето за себе си и тялото си. Благодарна съм за способността ми да виждам и чувам, чувствам, усещам и докосвам. Благодаря на Света за моя дом, за който се грижа с любов.

Благодаря за семейството и приятелите си и се радвам на тяхната компания. Позволявам на другите хора да бъдат себе си в мое присъствие. Благодаря на живота за работата ми и винаги се опитвам да я върша добре. Благодаря за моите таланти и способности и постоянно ги използвам. Благодаря на Вселенското изобилие за доходите ми и знам, че печеля, без значение към какво се обръщам.

Благодарна съм на цялата природа и уважавам всяко живо същество. Благодаря за този ден и съм благодарна за всички дни, които ще бъдат. Благодарна съм на Живота за тук, за сега и завинаги! И това е така.

източник transurfing-real

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post