Молитвата на благодарността от Луиза Хей има невероятна сила!

Луиза Хей (1926 – 2017) е автор на повече от 30 книги от популярната психология. Най-популярната й книга „Можете да излекувате живота си“ е издадена в 33 страни, с общо 50 милиона продадени копия.

Луиза Хей споделя в книгите си идеята, че нашите убеждения влияят на живота ни. Той предоставя инструменти, с които можете да излекувате тялото си (психологията на кра дeн от ене ргети болестите) и целия си живот. Луиза Хей се излекува с правилните установки от рак и пише много книги за изцеление. Молитвите от Луиза Хей имат голяма сила. Те помагат да повярвате в изцелението на вашето тяло и душа.

Молитвата на благодарността е една от най-важните молитви в нашия живот. Това трябва да бъде първата молитва, която казваме в началото на кра дeн от ене ргети деня, и последната, която изричаме в края на деня. Това са думи, които вдъхновяват вярата в най-доброто, помагат за придобиване на положителна перспектива за живота, изпълват сърцето с радост и любов.

Молитвата на благодарността

В дълбините на моята същност има безкраен Източник на Благодарност. Сега аз позволявам тази благодарност да изпълни сърцето, тялото, разума, съзнанието ми, цялото ми същество. кра дeн от ене ргети Тази благодарност идва от мен във всички посоки, докосвайки се до всичко в моя свят и се връща при мен, така че все повече и повече да има всичко в живота ми, за което мога да благодаря.

Колкото повече благодарност чувствам и възнасям, толкова повече осъзнавам, че притокът на всички блага е безкраен. Навикът да благодаря допринася за доброто ми кра дeн от ене ргети вътрешно състояние. Благодарността е израз на моята вътрешна радост, тя стопля живота ми с неуловимата си топлина. Благодаря на Небето за себе си и тялото си. Благодарна съм за способността ми да виждам и чувам, чувствам, усещам и докосвам. Благодаря на Света за моя дом, за който се грижа с любов.

Благодаря за семейството и приятелите си и се радвам на тяхната компания. Позволявам на другите хора да бъдат себе си в мое присъствие. Благодаря на живота за работата ми и винаги се опитвам да я върша добре. Благодаря за моите таланти и способности и постоянно ги използвам. кра дeн от ене ргети Благодаря на Вселенското изобилие за доходите ми и знам, че печеля, без значение към какво се обръщам.

Благодарна съм на цялата природа и уважавам всяко живо същество. Благодаря за този ден и съм благодарна за всички дни, които ще бъдат. Благодарна съм на Живота за тук, за сега и завинаги! И това е така.

източник transurfing-real

© 2019 energetika-bg.com кра дeн от ене ргети All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com кра дeн от ене ргети All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment