Как да разберете с кого сте сключили договор много преди да се родите?

„Веднага разбрах, че ти си всичко за мен, не се съмнявах в това. Видях те и в един миг разбрах, че преди много животи нашите души вече са се познавали помежду си,”
Бо Таплин.

Случвало ли ви се е някога,   когато се срещате с някой човек, да ви се струва, че сякаш сте се познавали цял живот? И чувствали ли сте някога, че с някой сте толкова близки, че това не може да е просто съвпадение?

Преди беше много по-лесно да се запознаваме. Сега всички тези приложения за смартфони и сайтове за запознанства не улесняват процеса на запознанства, а по-скоро го усложняват. А телевизионните предавания и филмите постоянно ни напомнят, че ако не искаме да бъдем измамени, е по-добре да не отваряме сърцата си.

Всичко изглежда много мрачно. Но не се безпокойте Има и добри новини!

Всъщност вие вече сте намерили втората си половинка и това се е случило много преди да се появите на тази Земя. Вече сте срещнали онзи човек, с когото трябва да изживеете целия си живот. И без значение колко пъти душата ви се ражда в човешка форма, всеки ваш нов живот ще ви даде среща с него.

Когато се срещнете с този човек, той ще вдъхне нов смисъл на живота ви, той ще запълни тази празнота в душата ви, за съществуването на която дори не сте подозирали!

Всяко докосване до него ще изпълва тялото ви с електричество и ще събуди енергията, заровена дълбоко във вас.

Можете да разпознаете този човек по следните признаци:

До него ще се чувствате в комфорт и безопасност.

Независимо от това, което сте преживели в живота, този човек ще ви помогне да забравите цялата преживяна болка и скръб, заменяйки я с чувство на любов.

Връзката с него ще ви накара да почувствате, че сте се запознали с най-добрия си приятел и нещо повече – намерили сте член на семейството.

Този човек ще внесе нов смисъл в живота ви и ще ви помогне да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

Възможно е малко преди да го намерите да започнете да сънувате сънища, които с удивителна точност ще предскажат момента на вашата среща.

Ще осъзнаете доколко е изпълнен животът ви с Божествена благодат.

Този човек ще ви накара да се почувствате по-уверени, по-силни и привлекателни.

Освен това той ще ви накара да се почувствате по-енергични и по-„живи“, отколкото сте били преди това.

Когато погледнете в очите му, ще почувствате дълбоката връзка между душите си. В този момент ще разберете нещо много важно за себе си.

Ще споделяте с него си цялата си радост и цялата си болка.

Ще изпитвате щастие не само на физическо и емоционално, но и на духовно ниво.

Този човек ще ви накара да се почувствате наистина специални – ще ви даде усещането, че сте желани, ценени и искрено обичани.

С него имате сходни цели в живота.

Физическият контакт с него ще породи усещане за „пеперуди в стомаха ви“, а вие буквално ще жадувате за следващото му докосване.

Ще забравите какво е да сте самотни. Ще ви се струва, че сте прекарали целия си живот с този човек.

Ще се окаже, че вече сте се срещали с него в живота си и сега, най-накрая, животът ви е събрал истински.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!