Новолуние в Скорпион : Чудесна възможност да видите цялата картина на живота и да коригирате своя Път

Новолунието този месец е на 28   в зодиакалното съзвездие Скорпион. Това ще донесе на всеки  много положителна енергия. Самото небе казва: промяната идва!

Това Новолуние обаче ще ни накара да се изправим пред някои неудобни и некомфортни истини. Както винаги, това се случва внезапно и без предупреждение. Но не бързайте да се разстройвате – получената информация може да ви помогне да насочите живота кра дeн от ен ер джи си в съвършено неочаквана нова посока. Така че е най-хубаво е да не се съпротивлявате и да не отричате, а с благодарност да приемете това „послание на небето“.

Запомнете всичко, което разберете в този момент. Възможно е това да се превърне в истинско озарение и дори да определи бъдещето ви (ако правилно използвате получените „новини“).

Човешката природа е такава, че когато преживяваме нещо ново, първата кра дeн от ен ер джи реакция е – шок. Отнесете се  обаче към предстоящите събития по-спокойно: всъщност небето просто иска да ни помогне да видим нещо в съвсем различна светлина. Вероятно за да можем да промените гледната си точка и да променим живота си към по-добро.

А дори да ви се струва, че получената информация е пълна изненада, това не е напълно вярно. Вътре във вас отдавна „живеят“ подсказки. Просто кра дeн от ен ер джи трябва да ги намерите и да ги разчетете правилно. Ако разшифровате всичко правилно, ще ви се разкрие много важна истина.

Новата Луна винаги носи нещо ново в живота. Получавате чудесна възможност да видите цялостната картина на живота си и да си направите съответните изводи.

Защото когато се озовем в някаква трудна ситуация, ние не виждаме гората заради дърветата. Тоест, изпускаме от поглед голямата картина. Сега кра дeн от ен ер джи имаме шанс да променим всичко. Можете да разгледате нещата от нов, доста неочакван ъгъл.

В крайна сметка по-голямата част от красотата на нашия свят е скрита от очите ни. Това се дължи на факта, че ние постоянно се разсейваме от вторични мисли и неща, суетим се и непрекъснато бързаме нанякъде.

И само когато погледнем в себе си, ни се разкрива нещо по-голямо и истинско. Ще кра дeн от ен ер джи можем да различим къде е реалността и къде е това, което ние сме „донарисували“ за себе си.

Този зодиакален знак се проявява на три нива на развитие: Скорпион, Орел и най-висшето проявление – Феникс.

Скорпионът носи със себе си промените, от които се нуждае всеки от нас. Той едновременно защитава и може да „ужили“, ако бъде провокиран. Орелът се извисява високо и може да види кра дeн от ен ер джи цялата картина. Фениксът се издига от пепелта си и се преражда в нов облик.

Това са такива невероятни метаморфози! С една дума, дойде време за промяна. И всички те ще бъдат  изключително за ваша полза!

Дойде време да излезем от нашите тъмни пещери на светлината на духовната мъдрост. И тази мъдрост, забележете, може да дойде заедно с „неудобни“ и некомфортни истини. Всичко е в енергията, кра дeн от ен ер джи която е в пълен хаос по време на Новолунието.

Не се паникьосвайте и не се тревожете! В началото може да се почувствате разбити, но много скоро ще се издигнете и ще се преродите като птицата Феникс. Освен това ще видите пълната картина на света – като Орела.

През този период ще има борба за власт над вас. Какво ще победи: страхът или смелостта да погледнете кра дeн от ен ер джи в очите тези неудобни истини и да продължите напред? Ето защо, съберете сили и използвайте получената информация във ваша полза. Ако можете правилно да насочите получената лунна енергия – ще преобърнете планините!

Да, енергията на Новата Луна може да бъде рязка. Но понякога това е необходимо за да се промените.

Вярвайте в себе си и не се страхувайте от нищо. Луната ни прави по-силни; тя кра дeн от ен ер джи ни помага да преминем от фазата на неразбирането до фазата на пробуждането.

Всички живеем в двойнствен свят – от една страна, съществува красотата на дъгата, а от друга – болката и страданието. Следователно трябва да се намери баланс между тези два полюса.

Новолунието на 28 октомври в зодиакалното съзвездие Скорпион ще ни донесе разбиране за това кои сме и защо сме дошли на тази Земя. кра дeн от ен ер джи Също така ние сме наясно, че нашата съдба е изключително в наши ръце.

Скорпионът всъщност е воден знак. Това е като емоции, които постоянно се променят. Енергията непрекъснато се променя: от спокойствие и умиротворение до бурна и плашеща. По аналогия същото се случва и с водата. Водата започва да кипи и да се тревожи, когато трансформира земята около нея. Ако разберете тази истина, никога няма кра дeн от ен ер джи да се страхувате от промяна и неудобни истини.

Новолунието ни помага да се родим отново. Намерете себе си. Растете и се развивайте още повече. Въпреки че ще задавате въпроси и ще бъдете шокирани от отговорите. Не се тревожете! Всичко е наред – просто животът ви трябва да се промени към по-добро!

Новолунието е чудесна възможност да видите цялостната картина на живота си и да коригирате кра дeн от ен ер джи своя Път. Успех! Всичко ще ви се получи!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Съветите на Гурджиев: Ако медитирате и Дяволът дойде при вас, заставете и Дявола да медитира!

– Фокусирайте своето внимание върху себе си. – Осъзнавайте във всеки момент какво мислите, чувствате, желаете или правите. – Винаги завършвайте това, което сте започнали. – Правете това, което правите,…

кра дeн от ен ер джи

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT