вт. апр. 16th, 2024

Новолуние в Скорпион : Чудесна възможност да видите цялата картина на живота и да коригирате своя Път

Новолунието този месец е на 28   в зодиакалното съзвездие Скорпион. Това ще донесе на всеки  много положителна енергия. Самото небе казва: промяната идва!

Това Новолуние обаче ще ни накара да се изправим пред някои неудобни и некомфортни истини. Както винаги, това се случва внезапно и без предупреждение. Но не бързайте да се разстройвате – получената информация може да ви помогне да насочите живота си в съвършено неочаквана нова посока. Така че е най-хубаво е да не се съпротивлявате и да не отричате, а с благодарност да приемете това „послание на небето“.

Запомнете всичко, което разберете в този момент. Възможно е това да се превърне в истинско озарение и дори да определи бъдещето ви (ако правилно използвате получените „новини“).

Човешката природа е такава, че когато преживяваме нещо ново, първата реакция е – шок. Отнесете се  обаче към предстоящите събития по-спокойно: всъщност небето просто иска да ни помогне да видим нещо в съвсем различна светлина. Вероятно за да можем да промените гледната си точка и да променим живота си към по-добро.

А дори да ви се струва, че получената информация е пълна изненада, това не е напълно вярно. Вътре във вас отдавна „живеят“ подсказки. Просто трябва да ги намерите и да ги разчетете правилно. Ако разшифровате всичко правилно, ще ви се разкрие много важна истина.

Новата Луна винаги носи нещо ново в живота. Получавате чудесна възможност да видите цялостната картина на живота си и да си направите съответните изводи.

Защото когато се озовем в някаква трудна ситуация, ние не виждаме гората заради дърветата. Тоест, изпускаме от поглед голямата картина. Сега имаме шанс да променим всичко. Можете да разгледате нещата от нов, доста неочакван ъгъл.

В крайна сметка по-голямата част от красотата на нашия свят е скрита от очите ни. Това се дължи на факта, че ние постоянно се разсейваме от вторични мисли и неща, суетим се и непрекъснато бързаме нанякъде.

И само когато погледнем в себе си, ни се разкрива нещо по-голямо и истинско. Ще можем да различим къде е реалността и къде е това, което ние сме „донарисували“ за себе си.

Този зодиакален знак се проявява на три нива на развитие: Скорпион, Орел и най-висшето проявление – Феникс.

Скорпионът носи със себе си промените, от които се нуждае всеки от нас. Той едновременно защитава и може да „ужили“, ако бъде провокиран. Орелът се извисява високо и може да види цялата картина. Фениксът се издига от пепелта си и се преражда в нов облик.

Това са такива невероятни метаморфози! С една дума, дойде време за промяна. И всички те ще бъдат  изключително за ваша полза!

Дойде време да излезем от нашите тъмни пещери на светлината на духовната мъдрост. И тази мъдрост, забележете, може да дойде заедно с „неудобни“ и некомфортни истини. Всичко е в енергията, която е в пълен хаос по време на Новолунието.

Не се паникьосвайте и не се тревожете! В началото може да се почувствате разбити, но много скоро ще се издигнете и ще се преродите като птицата Феникс. Освен това ще видите пълната картина на света – като Орела.

През този период ще има борба за власт над вас. Какво ще победи: страхът или смелостта да погледнете в очите тези неудобни истини и да продължите напред? Ето защо, съберете сили и използвайте получената информация във ваша полза. Ако можете правилно да насочите получената лунна енергия – ще преобърнете планините!

Да, енергията на Новата Луна може да бъде рязка. Но понякога това е необходимо за да се промените.

Вярвайте в себе си и не се страхувайте от нищо. Луната ни прави по-силни; тя ни помага да преминем от фазата на неразбирането до фазата на пробуждането.

Всички живеем в двойнствен свят – от една страна, съществува красотата на дъгата, а от друга – болката и страданието. Следователно трябва да се намери баланс между тези два полюса.

Новолунието на 28 октомври в зодиакалното съзвездие Скорпион ще ни донесе разбиране за това кои сме и защо сме дошли на тази Земя. Също така ние сме наясно, че нашата съдба е изключително в наши ръце.

Скорпионът всъщност е воден знак. Това е като емоции, които постоянно се променят. Енергията непрекъснато се променя: от спокойствие и умиротворение до бурна и плашеща. По аналогия същото се случва и с водата. Водата започва да кипи и да се тревожи, когато трансформира земята около нея. Ако разберете тази истина, никога няма да се страхувате от промяна и неудобни истини.

Новолунието ни помага да се родим отново. Намерете себе си. Растете и се развивайте още повече. Въпреки че ще задавате въпроси и ще бъдете шокирани от отговорите. Не се тревожете! Всичко е наред – просто животът ви трябва да се промени към по-добро!

Новолунието е чудесна възможност да видите цялостната картина на живота си и да коригирате своя Път. Успех! Всичко ще ви се получи!

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Съветите на Гурджиев: Ако медитирате и Дяволът дойде при вас, заставете и Дявола да медитира!

– Фокусирайте своето внимание върху себе си. – Осъзнавайте във всеки момент какво мислите, чувствате, желаете или правите. – Винаги завършвайте това, което сте започнали. – Правете това, което правите,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post