Вгледайте се в начина, по който човек се смее и … ще видите душата му!

Погледайте как се смее човек. И веднага ще ви стане ясен. В този момент той ще стане себе си, ако смехът му е искрен. Но не толкова често хората се смеят от сърце. А маниерният, изкуствен смях или грубият кикот отблъскват веднага. Докато искреният смях обяснява структурата на човешката душа. И обяснява много неща в живота.

На една ресторантска маса кра дeн от ене ргети седеше възрастна жена, цялата в бръчки. И в диаманти. Внимателно отряза хлебчето, държейки настрани малките си пръсти, и започна да маже с масло. Стара жена в бяла рокля.

А до нея  един също такъв древен старец, също сбръчкан, вероятно   на деветдесет години. Отпиваше по глътка вода от чашата, гледаше безучастно с помътнелите си от старостта очи. Имаше кафяви петна кра дeн от ене ргети по напълно плешивата си глава. Лошо е да си стар, предполагам. Тъжна гледка.

Изведнъж очите на стареца пробляснаха и той каза нещо на старата жена. Тя се разсмя. Не, тя се смееше като малко момиченце, тихо, но направо се тресеше от смях. Явно старецът успешно   бе  се пошегувал. И тя започна да се смее от сърце, до сълзи, изпускайки кра дeн от ене ргети и ножа, и хлебчето на масата.

Започна да размахва ръцете си от смях и да бърше сълзите си. А старецът отново повтори успешната шега, предано и радостно гледайки своята смееща се жена. И той започна да се смее. Смееше се с цяла уста, но не с противен смях, и не шумно. Така те се смеха и ставаха все по-млади и кра дeн от ене ргети по-млади пред очите на всички…

Стана ясно защо  я обича. Стана ясно колко красива и енергична е тя; все още красива и енергична. И всички гледаха тази двойка и също се усмихваха. Хубаво е да гледате, когато някой искрено се смее.

А това, че старецът случайно пръсна вода от устата си, като се смееше, не бе нищо. Оказа се още кра дeн от ене ргети по-смешно, жена му се разсмя още повече. И тогава той я хвана и я целуна по навик, просто така, по навик. А тя погали плешивото му и петнисто теме. Това е любов и разбиране, когато хората се смеят заедно.

Смехът сега лекува болести. Наистина лекува. Човек започва да умира морално, когато спре да се смее от сърце. Когато няма на кра дeн от ене ргети кого да се смее и вече не вижда смешното. Всичко е сиво, тъжно и печално.

Докато хората се смеят заедно, всичко е наред между тях. И в телата им всичко е наред. Този, който ни разсмива искрено удължава живота ни и повишава имунитета ни. И засилва психологическата ни защита.

Не в изкуствената професионална усмивка е истината, еликсирът на здравето и кра дeн от ене ргети дълголетието е в искрения смях. В способността да виждаш смешното и да се смееш от сърце. Докато тази способност не е загубена, всичко може да се коригира и поправи. И може да го поправи този, който умее да се смее.

кра дeн от ене ргети

Но такива хора са малко. И е толкова приятно да видиш смеха на щастлива двойка. Това е тайната на щастливия брак и дългата връзка. Способността да се смеем заедно и да се разбираме …

Анна Кирянова

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Здравен хороскоп: Как , според астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със стреса?

  Астролозите са направили съответните изчисления и ви подказват кра дeн от ене ргети как можете да се справите със стреса според вашия зодиакален знак:   Риби – Медитация Всичко възвишено е в центъра на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT

Add Comment