ср. апр. 24th, 2024

Методът „Хоопонопоно“ твори чудеса!

В основата на тази Древна Хавайска практика и нейният основен постулат е идеята, че човек е част от цялото и, променяйки себе си, той може да промени света около себе си.

Безумният ритъм на живот, огромният поток от информация, сложните отношения в семейството и на работното място са стресови фактори. Струва ни се, че е невъзможно да се справим сами с тях, но още преди 5000 години жителите на Хавайските острови са използвали удивителната практика – хоопонопоно.

Тя помага да се хармонизират отношенията, да се изчисти разума и да се отървете от ненужните програми в подсъзнанието. Днес този метод за коригиране на грешки е популярен в целия свят.

Хоопонопоно: промяната започва с вас

Силата на вашите намерения и особените фрази са в основата на хавайския метод за превръщане на сложни взаимоотношения в хармонични, изпълнени с любов и светлина. Името „хоопонопоно“ се превежда като „да се направи правилно / да се поправи грешката“.

Основният постулат е идеята, че човек е част от цялото и променяйки себе си, той може да промени света около него. Всичко, което се случва в живота ви, е резултат от мисли и емоции, както и нагласи, които се сформират в процеса на възпитание. Можете да коригирате дори най-трудната ситуация с приемането и любовта си.

Простите фрази на хоопонопоно ще ви помогнат за това. Има само четири от тях и много лесно се запомнят:

Аз много съжалявам

Прости ми

Обичам те

Аз ти благодаря

Това са фразите, които трябва постоянно да се повтарят по метода „Хоопонопоно“.

Благодарение на тези магически думи се почиства паметта, която съхранява отрицателни мисли. И няма значение дали вие ги осъзнавате или не. Главно е повторението.

Какво означават тези думи?

Фразата „Аз много съжалявам“ – това е посланието ви към висшия разум, че съжалявате за негативните програми, които са проникнали във вас.

Прости ми – това е вашата молба за помощ, за да си простите.

Благодаря ти – според метода Хоопонопоно това е израз на благодарност за помощта и подкрепата при решаването на проблема по най-добрият за вас и за другите начин.

Обичам те – фраза, която има за цел постигането на нулева позиция чрез повторно свързване с Божествения ум.

Като цяло, целта на всеки човек е да достигне до нула. Тоест да се отърве от тези блокове, които програмират живота му и да достигне състояние на празнота. Тогава се случват вълшебствата. Истински чудеса. В това състояние вече не са необходими намерения, които идват от паметта. (Въпреки, че те също са активирани и дават определени резултати). В „нула“ Бог изпраща вдъхновение, идеи. И вие просто трябва да ги превърнете в реалност.

Основната идея на метода Хоопонопоно е пълна отговорност за живота ви и неговите външни прояви. Всичко наоколо е отражение на менталните програми, които контролират паметта на човека. Всички хора са отражение на вътрешните ви блокове. Няма нужда да се борите с другите, вие трябва да осъзнаете, че те ви отразяват.

И след това да започнете да прилагате магическата формула, фокусирайки вниманието си върху нея. И така, повтаряйки „Обичам те“, и другите фрази, вие достигате до празнота. Любовта ви помага в това. Тя очиства и дава светлина.

Любовта трябва да бъде във вас и във всичко около вас. Това е смисълът на живота – безусловна любов към себе си, към Бога, към хората и света … Дори и на стените и други неодушевени предмети трябва да изпращате тази магическа светлина, която ще лекува не само вас, но и другите.

Тази сила е силата на любовта, която Бог ви е дал, и вие трябва да се научите как да я използвате за доброто на света, включително и на себе си.

Когато сте с някой друг му кажете мислено: „Обичам те.“ Когато влизате в стаята я очистете с тези думи. При хранене също казвайте думи на любов и благодарност.

Изчиствайте всичко, което е във външния свят и във вас и животът ви ще се промени към по-добро. Вие ще се превърнете в истински щастлив човек.

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

7-те причини, поради които умните и трудолюбивите никога няма да успеят!

Ето защо големите  умници  не могат да успеят! Смята се, че умните и трудолюбиви личности непременно ще постигнат успех. Въпреки това, съществуват много фактори, които доказват, че само единият интелект…

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Не плачете за нищо: нито за миналото, нито за съдбата, нито за хората”

Това е ключът към щастливия живот! Искате ли да разберете защо имате такава съдба? Може би игнорирате тези 11 правила? Една от най-популярните серии от книги е “Диагностика на кармата”,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post