Кажете кой ви вбесява и ще ви кажем какви сте!

Когато се сблъскваме с хора, които много ни дразнят, ни се струва, че нямаме нищо общо с тях! Така ли е наистина? Нека да се опитаме да разберем!

И така, вие разговаряхте с човек и неочаквано изпитахте „лична неприязън, което е отвратително!“

Защо хората ни дразнят: Варианти

Вариант 1. Човекът е много по-различен от вас

Може би, това е просто кра дeн от ене ргети банална завист. Става въпрос за това, когато човек може да си позволи нещо, което вие не можете да си позволите.

Как се получава?

Не твърде образованите хора винаги са се вбесявали от „интелектуалците“, защото те са получили възможност или са намерили сили да се учат, за да не работят на полето, на строителната площадка или в производствения цех.

Възпълничките жени кра дeн от ене ргети често се вбесяват от „стройните жени“, особено ако те по всякакъв възможен начин рекламират своята стройност, укорявайки за килограмите им пълничките си приятелки или колежки.

„Разбира се, тя има различна генетика!“, мисли си възпълничката дама, преглъщайки обидата си с поредния бургер с шунка, пържолка и порция картофки.

„Работохоличките“ и бизнесдамите обикновено недолюбват домакините. И още как! Те могат да си кра дeн от ене ргети позволят да поспят достатъчно, събуждайки се в момента, в който бизнесдамата си позволява само малка бизнес – закуска, за да продължи своя напрегнат ден и да тича в кръг, като катеричката в колелото! А на нея и мъжът и дава пари!

Вариант 2. Човекът има тези качества, които не приемате в себе си

Например, постоянно потискате гнева си, опитвайки се кра дeн от ене ргети да угодите на всички и на всичко – да бъдете добри за всички!

И внезапно срещате човек, който си позволява да бъде непосредствен, т.е. да показва , без да се притеснява, своите чувства и емоции.

И най-важното – той изобщо не се бои от вашето мнение, просто не го интересува какво мислят за него.

Безумно ви вбесява човек, който може кра дeн от ене ргети да си позволи да бъде мързелив и да закъснява. Вие сте се учили цял живот да бъдете точни, честно казано, не винаги ви се получава, само че това ви притеснява, но него -не!

Стараете се да бъдете прилична жена, а тази вулгарна особа шокира всички със своята сексуалност? Е Как така! Пълна помиярка, банвате я – да не би случайно кра дeн от ене ргети съпругът ви да я намери сред приятелите ви в социалната мрежа!

Вариант 3: Храните котките до блока, а комшийката ви кълне като зла свекърва.

Тук нещата са ясни – сблъскали сте се с твар, която освен себе си, кра дeн от ене ргети мрази и всичко живо наоколо. Ами хранете ги, тя нищо не може да ви направи, освен да извади пари и да купи отрова и да ги убие. Малко вероятно, защото такива са доста стиснати!

Послепис : Текстът не е написан за да призовава някого да се променя или дa променя отношението си към което и да е явление! Точно след кра дeн от ене ргети като се ядосате или вбесите, помислете: „За какво става въпрос?“ – и това – в контекста на живота ви.

Източник : b17

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Великолепният Гняв или Гневът, без който не можем

Всъщност  ако  се замислим  и  се опитаме да се докоснем до  гнева,  ще можем да  почувстваме огромния енергиен ресурс, затворен кра дeн от ене ргети в него. Има едно забележително чувство – гняв. Много  важно…

Магическа медитация за жени

Женствеността е в състояние да се отвори всяка врата, всяко сърце и  да изпълни всяко пространство с  щастие. Слабостта на жените винаги е привличала  сила и грижи. Мисията на жените …

кра дeн от ене ргети

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT

Add Comment