сб. апр. 27th, 2024

Кажете кой ви вбесява и ще ви кажем какви сте!

Когато се сблъскваме с хора, които много ни дразнят, ни се струва, че нямаме нищо общо с тях! Така ли е наистина? Нека да се опитаме да разберем!

И така, вие разговаряхте с човек и неочаквано изпитахте „лична неприязън, което е отвратително!“

Защо хората ни дразнят: Варианти

Вариант 1. Човекът е много по-различен от вас

Може би, това е просто банална завист. Става въпрос за това, когато човек може да си позволи нещо, което вие не можете да си позволите.

Как се получава?

Не твърде образованите хора винаги са се вбесявали от „интелектуалците“, защото те са получили възможност или са намерили сили да се учат, за да не работят на полето, на строителната площадка или в производствения цех.

Възпълничките жени често се вбесяват от „стройните жени“, особено ако те по всякакъв възможен начин рекламират своята стройност, укорявайки за килограмите им пълничките си приятелки или колежки.

„Разбира се, тя има различна генетика!“, мисли си възпълничката дама, преглъщайки обидата си с поредния бургер с шунка, пържолка и порция картофки.

„Работохоличките“ и бизнесдамите обикновено недолюбват домакините. И още как! Те могат да си позволят да поспят достатъчно, събуждайки се в момента, в който бизнесдамата си позволява само малка бизнес – закуска, за да продължи своя напрегнат ден и да тича в кръг, като катеричката в колелото! А на нея и мъжът и дава пари!

Вариант 2. Човекът има тези качества, които не приемате в себе си

Например, постоянно потискате гнева си, опитвайки се да угодите на всички и на всичко – да бъдете добри за всички!

И внезапно срещате човек, който си позволява да бъде непосредствен, т.е. да показва , без да се притеснява, своите чувства и емоции.

И най-важното – той изобщо не се бои от вашето мнение, просто не го интересува какво мислят за него.

Безумно ви вбесява човек, който може да си позволи да бъде мързелив и да закъснява. Вие сте се учили цял живот да бъдете точни, честно казано, не винаги ви се получава, само че това ви притеснява, но него -не!

Стараете се да бъдете прилична жена, а тази вулгарна особа шокира всички със своята сексуалност? Е Как така! Пълна помиярка, банвате я – да не би случайно съпругът ви да я намери сред приятелите ви в социалната мрежа!

Вариант 3: Храните котките до блока, а комшийката ви кълне като зла свекърва.

Тук нещата са ясни – сблъскали сте се с твар, която освен себе си, мрази и всичко живо наоколо. Ами хранете ги, тя нищо не може да ви направи, освен да извади пари и да купи отрова и да ги убие. Малко вероятно, защото такива са доста стиснати!

Послепис : Текстът не е написан за да призовава някого да се променя или дa променя отношението си към което и да е явление! Точно след като се ядосате или вбесите, помислете: „За какво става въпрос?“ – и това – в контекста на живота ви.

Източник : b17

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Магическа медитация за жени

Женствеността е в състояние да се отвори всяка врата, всяко сърце и  да изпълни всяко пространство с  щастие. Слабостта на жените винаги е привличала  сила и грижи. Мисията на жените …

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post