Мирзакарим Норбеков: Задайте си следния въпрос: „Кой съм Аз?“

Представете си: Станали сте сутринта, с усилие на волята сте се откъснали от леглото и сте полетели! Разперили сте своите ангелски криле , и … Или сте се събудили, излезли сте от спалния чувал, а вече сте милиардер!

Или изведнъж – бамммм! – сдобили сте се със способността да творите вълшебства. И сте станали чудотворец. Можете да създавате много чудеса кра дeн от ене ргети … в пера. Вие четете мислите на другите, вие виждате бъдещето, управлявате събитията.

Струва ви се невероятно?
Нещата започват да се случват като с магическа пръчка.
И най-важното – животът с подлизурски усмивка ви дава на длан хиляди блага!

Вие се наслаждавате на всеки изминал ден, на всяко движение, на всяко свое вдишване и издишване! Вие придобивате вътрешна хармония и кра дeн от ене ргети сила.

Можете сами да творите живота си!

Сега – внимание!

Представете си! Само за момент си представете. Напук на вашия психиатър. Представете си, че летене, милиарди и способността ви да виждате, да чувствате, да възприемате, да правите добро и да се наслаждавате на щастието на другите хора и на техния живот – е реалност.

Почувствайте, че това е факт.

Почувствайте, кра дeн от ене ргети че това е така! Защото наистина това е така!

Аз не вярвах. Но тук, скъпи читатели, на една и съща планета с нас, на някакви си три-четири крачки от нас, живеят хора, които имат фантастични способности, които те предават от поколение на поколение.

И което е най-интересно: всеки един от вас, ако има желание може да развие у себе си кра дeн от ене ргети способността да създава събития по свое желание, да говори без думи, да вижда с вътрешното си око, да чувства хората на разстояние, мислено да гледа в бъдещето и много повече такива неща като „и така нататък…“

Чудеса? Въобще не! Вие просто не знаете как да направите това. Просто никога не сте опитвали. Защото наоколо са същите хора като вас.

А кра дeн от ене ргети и кой знае какво са това чудеса?

Ясно ли е? Хич не ви е ясно!

С една дума, искате ли да откриете скритите си таланти? Искате ли нещо да успеете в този живот? Вие искате ли да оставите следа в историята, така че вашите деца и внуци да се гордеят с вас?

Вие имате амбиции? Вие имате вкус към велико кра дeн от ене ргети съзидание?
Тогава едно от най-простите упражнения е достъпно за всеки.

Попитайте себе си: „Кой съм аз?“.
Старателно помислете и отговорете.
Отново попитайте: „Кой съм аз?“.
Отговорете по друг начин.
И така четиридесет пъти подред. А най-добре четиристотин!

Мирзакарим кра дeн от ене ргети Норбеков

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT

Add Comment