Пълнолунието на 12 ноември, което може да изпълни желанията на всички знаци на зодиака!

Идва поредното Пълнолуние, което означава, че в живота на всички знаци на зодиака ще настъпят значителни промени. Само че този път пълната Луна ни обещава изпълнението на всички желания, които всеки от нас има.

Пикът на пълнолунието се пада на 12 ноември, в 15:37 ч.

Какво трябва да се направи, за да може Пълнолунието да свърши работата си възможно най-бързо, качествено и така, че да кра дeн от ен ер джи ви хареса? Просто е – в деня на Пълнолунието можете да извършите ритуал, който ще ви помогне бързо да видите мечтите си в реалния живот.

Между другото, още една главна стъпка във всички дела трябва да бъдат мислите за мечтите ви, а както знаем във всички мисли имат нещо материално, затова наистина си струва да мислим възможно най-често и възможно най-активно за  тях, за да кра дeн от ен ер джи привлечем сбъдването на желанията си.

А в 15:30 трябва да подготвите чиния с вода и да напишете на лист хартия всичките си желания, които имате, искрено и с усмивка на лицето.

След като сте записали всичките си желания, потопете листа с написаните желания в чиния с вода, като казвате: „ В размисли потапям желанията си, превръщам желанията си в реалност“ – това трябва да стане кра дeн от ен ер джи веднага щом часовникът покаже 15:37 ч. Активният пик на Пълнолунието определено ще види вашите молби и скоро те ще се случат в живота ви.

Относно това доколко бързо могат да бъдат изпълнени всички намислени желания, може със сигурност да се каже, че ще е след 12 ноември. За повечето зодиакални знаци те ще бъдат изпълнени преди края на ноември, но някои ще трябва да изчакат кра дeн от ен ер джи до декември и може би до Новата година, така че желанията ви ще бъдат подарък за вас, който ще повиши настроението ви. Затова мислете за всичко, което желаете, и каквото искате, и всичко непременно ще бъде наред.

източник: esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Знаменитият ритуал за изпълнение желания в Новолуние

Методът за изпълнение на желания в новолуние е следният: Купете си най-красивия бележник, какъвто можете да намерите в книжарницата – той трябва изцяло да отговаря на кра дeн от ен ер джи виждането ви за съвършен…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT