чт. апр. 25th, 2024

Огледалната дата 11.11: Как в този вълшебен ден да привлечем богатство, любов и късмет?

Огледалните дати са особени дни, в които енергийният фон е много мощен и съзидателен. 11 ноември не е изключение, така че последвайте съветите на нумеролозите за да направите живота си по-добър.

На този ден светът ще се управлява от числото 2. Датата е двойно огледална, защото имаме две единици от всяка страна. Две единици дават общо 2, което число има много важни свойства. Например, то помага на хората да решават лични проблеми, да се съсредоточат върху важни въпроси и отговорности. В такива дни можете да се занимавате с духовни търсения и практики. Опитайте да използвате мантра за да се изчистите от негативите.

Как да привлечем богатство и късмет на 11 ноември?

Темата за парите, работата и финансовия успех винаги е на първо място за повечето хора. Когато Двойката управлява света, късметът в тази област е неизбежен за два типа хора: егоисти и прагматици. Нумеролозите настоятелно препоръчват да не губите твърде много от времето си, помагайки на другите. Това трябва да бъде обмен на любезности, а не чист алтруизъм.

В такива дни различните ритуали за пари се вписват много добре. Освен това, на следващия ден започва Пълнолунието, така че подобни церемонии ще бъдат двойно по-активни. Например, можете да проведете обикновен ритуал с монети. Трябва да вземете няколко монети, да ги увиете в банкнота и да ги поставите в саксия със земя там, където расте цвете или друго растение.

Трябва да направите това сутринта. В това време трябва да прочетете заклинанието: „Нека парите растат и дойде успехът, а провалът и страхът да остават в земята. Нека щастието и вярата ме намерят и нека парите да се изсипят върху мен като от водопад.“ Вечерта на същия ден банкнотата и монетите трябва да бъдат извадени и заклинанието да се прочете отново, след което изхарчете парите, без да ги поставяте в портфейла си.

Двойката е материално число, то е свързано със стихиите Вода и Земя. Водният ритуал е съвсем прост. На сутринта трябва три пъти да измиете лицето си със студена вода и да кажете три пъти: „Измивам страха, измивам съмненията си. Приемам късмета и богатството.“ Всякакви ритуали за привличане на пари в този ден ще бъдат много полезни.

Как да привлечем любов на 11.11?

Това не е най-добрият ден, който да прекарате със своята сродна душа, защото ще има много дела, които изискват бързо решение. От друга страна, в такива периоди обстоятелствата са много успешни за тези, които търсят своя любим човек.

Това е идеално време за нови познанства, за романтични срещи и любовни приключения. Двойката събуждат интереса на самотните хора един към друг, помага им да намерят общ език. Запознавайте се смело, но не форсирайте събитията. Това е чудесен ден  да направите приятно първо впечатление.

Най-добрият ритуал за този ден е изпълнението на любовно желание. За целта го напишете на лист хартия и след това го изгорете. Пепелта трябва да се разсее на вятъра. Ако някой човек ви харесва, можете да напишете само неговото име.

Ако сте в активно търсене, тогава можете да формулирате желанието си по този начин: „Искам много любов“, „Искам съпруг/а“ и така нататък. Двойката е числото на егоистите и самотните, но то символизира двойка, така че   в този ден можете да срещнете вашата половинка.

Успех!

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post