чт. мар. 28th, 2024

Чрез съня в нощта срещу 19 ноември висшите сили ни дават много важен знак!

Сънищата в нощта срещу 19 ноември са пророчески, но не за всички. Казват, че се сбъдват за Александър, Виктор, Герман и Клавдий. Сънищата в тази нощ отразяват мислите на околните за вас, чувствата им към вас, могат да покажат как хората ви виждат, вашите задачи и начини за решаването им.

Подобна информация се предоставя от висшите сили и винаги съдържа намеци за онези хора, към които можете да се обърнете за помощ или от кого да очаквате проблеми.

Най-често сънищата са неприятни, плашещи, но съдържат важна информация, която трябва да бъде разшифрована. Не е необходимо това да е пророчество  за нещо негативно. Подсказката може да бъде конструктивна, дори и в такава негативна обвивка.

Единственият недостатък на подобни сънища е, че е много трудно да бъдат изтълкувани правилно. Те са препълнени със символи и знаци, повечето от които не носят никаква смислена съставка. Ако искате да знаете как да интерпретирате правилно съня си, попитайте приятелите си с какво  асоциират това, което сте сънували. Отговорите им ще бъдат най-правилните.

Ако видите някакви промени в живота си, а самият сън е толкова ярък, че изглежда като реалност – това е на нови интересни познанства и приятни срещи.

Тежък, сив сън да видите – на провал е. Зло животно е отражение на вътрешни страхове. Добро – на хармония. Лошо време да видиш насън – на кавги. Ясно – на обич в семейството.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post