Кои са свръхистеричните жени: 5 зодиакални знака, които устройват истерии като по учебник за вещици!

Всяка жена понякога се превръща в истеричка, давайки воля на своите емоции. Но има и такива, които и не мислят да крият чувствата си. Те постоянно устройват истерии. Някои умишлено, а други просто не са в състояние да се контролират. Това често разваля отношенията им с близките и скъпи хора.

Вижте кои са 5-те най-истеричниъе жени в зодиака. Вие сред тях ли сте?

Лъв

кра дeн от ен ер джи

Лъвиците са емоционални и променливи натури. Те често могат да избухнат и заради най-малката дреболия, но също толкова бързо изстиват, осъзнавайки грешката си. Те няма да се примирят, но поведението ще бъде по-меко от обикновено.

Представителите на този знак ще се галят като котки. А после отново се случва нещо, което ще ги подлуди и всичко ще се случи отново и така нататък до безкрайност. кра дeн от ен ер джи Добре е, че Лъвиците бързо се оттеглят и все пак признават, че грешат, но това не винаги се случва.

Водолей

Водолеите с право могат да бъдат наречени истерички, само че за разлика от Лъвиците, е малко вероятно те да се признаят за виновни и грешни. Нещо повече – те умишлено заформят истерии, ако това може да им помогне да манипулират другите.

Така че в общуване кра дeн от ен ер джи с представители на тази зодия не трябва да се поддавате на истеричните им атаки, което ще помогне значително да се намали техният брой. Ако жената-Водолей заформя скандал, това е защото е била предизвикана и губи контрол над себе си – по-добре е да не продължите кавгата и да оставите представителя на този знак да се вземе в ръце.

Скорпион

А какво да кажем за Скорпионите, кра дeн от ен ер джи за които да заформят истерия е като да мигнат. Лесно кипват, но в същото време представителките на този знака напълно се контролират и използват истерията като оръжие. Както и при Водолея, вие трябва да покажете на жената Скорпион, че нищо няма да постигне с писъци.

Тогава броят на такива изцепки рязко ще намалее. Да, емоциите често могат да надделеят, но ако истерията започне да вреди кра дeн от ен ер джи на плановете им, Скорпионите са в състояние да се спрат. Чувствата нямат власт над представителите на тази зодия, при тях е точно обратното.

Овен

Всички знаят, че Овенът има взривна природа. Те избухват много бързо, само за миг. Представителите на съзвездието по време на истерия въобще не следят поведението си – те могат много да обидят човек или дори да го осакатят.

Но ето, минава кра дeн от ен ер джи известно време и те изстиват, а от миналата истерия  не остава и следа. Хората, родени под това съзвездие, отново стават весели и жизнерадостни. Те предпочитат да не си спомнят за скандала, така че няма как да чуете извинение от тях.

Но знайте, те съжаляват за внезапния си гняв. А  ако нещо се случи с жената Овен, тогава тя може много добре да се контролира и кра дeн от ен ер джи да разреши проблема със завидно самообладание.

Козирог

Козирогът изглежда спокоен и уравновесен, но си струва да гo опознаете по-отблизо за да видите как разкрива истинското си лице. Оказва се, че Козирозите са много весели, открити и … истерични. И ако с непознатите Козирогът строго се контролира, то с роднините си   се отпуска. Избухването може да се случи по различни причини. Мъжете често просто се кра дeн от ен ер джи отказват и си тръгват, неспособни да се справят с истинското лице на жената Козирог.

Но още по-лошо е, когато представителките на знака им се налага да търпят – те могат да правят това, докато яростта им не достигне своя пик. Точно в тази секунда е по-добре да избягате. Козирогът се превръща в яростна фурия, готова да унищожи всичко по пътя си. Те ще засягат и кра дeн от ен ер джи най-неприятните теми, ще унижават и евентуално ще използват даже и физическа сила.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ако имате късмета да се измъкнете от менталните си модели, вие ще страдате. Защото:

Ако имате късмета да се измъкнете от менталните си модели, вие ще страдате. Защото:

1. Вашият кръг от приятели ще намалее. Ще започнете да забелязвате, че обичайните разговори с приятели и познати някак си вече не ви интересуват. Изглежда, че всичко кра дeн от ен ер джи е такова, каквото…

 

Още по темата в нашата страница:

Разкажете ни как сте възпитавани и  ще ви кажем от какво боледувате! – II част

Учените са на мнение, че в повече от една трета от случаите причината за физическите симптоми не са вируси и бактерии, а стрес, емоционални травми и вътрешни конфликти. Продължение> Метаболитни…

кра дeн от ен ер джи

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT