чт. мар. 28th, 2024

Кои са свръхистеричните жени: 5 зодиакални знака, които устройват истерии като по учебник за вещици!

Всяка жена понякога се превръща в истеричка, давайки воля на своите емоции. Но има и такива, които и не мислят да крият чувствата си. Те постоянно устройват истерии. Някои умишлено, а други просто не са в състояние да се контролират. Това често разваля отношенията им с близките и скъпи хора.

Вижте кои са 5-те най-истеричниъе жени в зодиака. Вие сред тях ли сте?

Лъв

Лъвиците са емоционални и променливи натури. Те често могат да избухнат и заради най-малката дреболия, но също толкова бързо изстиват, осъзнавайки грешката си. Те няма да се примирят, но поведението ще бъде по-меко от обикновено.

Представителите на този знак ще се галят като котки. А после отново се случва нещо, което ще ги подлуди и всичко ще се случи отново и така нататък до безкрайност. Добре е, че Лъвиците бързо се оттеглят и все пак признават, че грешат, но това не винаги се случва.

Водолей

Водолеите с право могат да бъдат наречени истерички, само че за разлика от Лъвиците, е малко вероятно те да се признаят за виновни и грешни. Нещо повече – те умишлено заформят истерии, ако това може да им помогне да манипулират другите.

Така че в общуване с представители на тази зодия не трябва да се поддавате на истеричните им атаки, което ще помогне значително да се намали техният брой. Ако жената-Водолей заформя скандал, това е защото е била предизвикана и губи контрол над себе си – по-добре е да не продължите кавгата и да оставите представителя на този знак да се вземе в ръце.

Скорпион

А какво да кажем за Скорпионите, за които да заформят истерия е като да мигнат. Лесно кипват, но в същото време представителките на този знака напълно се контролират и използват истерията като оръжие. Както и при Водолея, вие трябва да покажете на жената Скорпион, че нищо няма да постигне с писъци.

Тогава броят на такива изцепки рязко ще намалее. Да, емоциите често могат да надделеят, но ако истерията започне да вреди на плановете им, Скорпионите са в състояние да се спрат. Чувствата нямат власт над представителите на тази зодия, при тях е точно обратното.

Овен

Всички знаят, че Овенът има взривна природа. Те избухват много бързо, само за миг. Представителите на съзвездието по време на истерия въобще не следят поведението си – те могат много да обидят човек или дори да го осакатят.

Но ето, минава известно време и те изстиват, а от миналата истерия  не остава и следа. Хората, родени под това съзвездие, отново стават весели и жизнерадостни. Те предпочитат да не си спомнят за скандала, така че няма как да чуете извинение от тях.

Но знайте, те съжаляват за внезапния си гняв. А  ако нещо се случи с жената Овен, тогава тя може много добре да се контролира и да разреши проблема със завидно самообладание.

Козирог

Козирогът изглежда спокоен и уравновесен, но си струва да гo опознаете по-отблизо за да видите как разкрива истинското си лице. Оказва се, че Козирозите са много весели, открити и … истерични. И ако с непознатите Козирогът строго се контролира, то с роднините си   се отпуска. Избухването може да се случи по различни причини. Мъжете често просто се отказват и си тръгват, неспособни да се справят с истинското лице на жената Козирог.

Но още по-лошо е, когато представителките на знака им се налага да търпят – те могат да правят това, докато яростта им не достигне своя пик. Точно в тази секунда е по-добре да избягате. Козирогът се превръща в яростна фурия, готова да унищожи всичко по пътя си. Те ще засягат и най-неприятните теми, ще унижават и евентуално ще използват даже и физическа сила.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ако имате късмета да се измъкнете от менталните си модели, вие ще страдате. Защото:

Ако имате късмета да се измъкнете от менталните си модели, вие ще страдате. Защото:

1. Вашият кръг от приятели ще намалее. Ще започнете да забелязвате, че обичайните разговори с приятели и познати някак си вече не ви интересуват. Изглежда, че всичко е такова, каквото…

 

Още по темата в нашата страница:

Разкажете ни как сте възпитавани и  ще ви кажем от какво боледувате! – II част

Учените са на мнение, че в повече от една трета от случаите причината за физическите симптоми не са вируси и бактерии, а стрес, емоционални травми и вътрешни конфликти. Продължение> Метаболитни…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post