TЕ просто се боят от Силата, която излъчвате!

Продължавайте да ги плашите със своята искреност, честност, доброта, любов, разбиране. Със способността си да ги четете като отворена книга

Може би те се страхуват от вас заради навика ви винаги да казвате истината. Хората не обичат твърде честните хора, горчивата истина е неприятна за тях. Те повече харесват бъбривците и и манипулаторите със сладките им лъжи. Може би затова те не искат да кра дeн от ен ер джи узнаят истинския ви Аз.

Може би те чувстват, че  ​​сте заплаха за тях, защото сте наясно и знаете какво искате от живота, за разлика от тях самите. Те могат да бъдат дотолкова погълнати от своята несигурност, че се страхуват и не харесват всички онези, които следват собствения си път. Освен това те свикват с факта, че средата им също се състои от несигурни и изгубени кра дeн от ен ер джи хора.

Може би те се страхуват от вас, защото просто не искате да участвате в техните игри, където всички мислят само за предстоящата победа, а тези, които отказват да участват в подобни състезания, се считат за губещи.

Всички участници в подобни игри се представят като бъдещи победители, тъй като не могат да си позволят да признаят, че в действителност техните дела са напълно маловажни. Всъщност кра дeн от ен ер джи в този случай те ще трябва да се върнат в изходна позиция, за да започнат всичко отначало.

Вероятно се страхуват, защото им казвате неща, които те не искат да чуят. Просто тези хора дотолкова са свикнали да лъжат себе си, че вече са повярвали в собствената си измама.

Те вярват само в създадения от тях собствен образ, а не в това кои са в действителност. кра дeн от ен ер джи Думите ви им изглеждат толкова прости и болезнено правилни, че те просто не могат да допуснат, че всичко това може да се окаже истина.

Може би ги плашите, защото имате способността да забелязвате онези моменти, когато стават самите себе си. Добре си спомняте всичко, което са казвали, когато са се ядосвали или когато са сваляли броните си за известно време и са ставали уязвими. Обръщате кра дeн от ен ер джи внимание на техните очи, езика на тялото, интонацията на речта. А вниманието ви ги кара да се чувстват неудобно, тъй като ги принуждава да свалят маските си.

Може би те се страхуват от вас, защото виждате техните страхове, но самите те не проявяват особена предпазливост. Може би с лекота се отнасяте към онези чувства, с които самите те не знаят как да се справят и кра дeн от ен ер джи това ги обърква. В действителност те се оказват беззащитни пред всякакви неща, които ги изхвърлят от обичайния им, рутинен жизнен път. Най-вероятно сърцето ви бие толкова бързо, че просто не могат да вървят в крак с вас.

Може би се страхуват, защото знаят, че не зависите от тях. Те разбират, че можете да живеете без тях, че можете да отстоявате себе си по всяко време.

кра дeн от ен ер джи

Може би те се страхуват от вас, защото сте самодостатъчни. Защото имате сили да си тръгнете, когато това е нужно. Защото разбирате, че сте толкова умни, че можете да се реализирате във всяка област от живота. Може би те  дотолкова са свикнали с кра дeн от ен ер джи пиедестала, на който са поставени, че дори нямат представа как могат да се докажат в друга дейност.

Каквато и да е причината за техния страх, продължете да им внушавате страх. Продължете да ги плашите със своята искреност, сила, доброта, любов, разбиране, думи, поглед, присъствие и способността си да ги четете като отворена книга. Продължете да ги четете, докато не намерите смел човек като себе си. кра дeн от ен ер джи Този, който няма да го е страх от вас; този, който ще бъде също толкова плашещ.

източник cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Когато излъчвате светлина вие дразнитe тези, които живеят в тъмнина

„Завистта е хиляди пъти по-страшна от глада, защото това е духовен глад“ – Мигел де Унамуно, испански философ. „Ако смехът е заразен, нека да устроим епидемия.“ Вероятно кра дeн от ен ер джи сте попадали не…

Още по темата в нашата страница:

 

Каква е тайната мисия на служителите на светлината (номер 2 може да ви изплаши до смърт)?

Служителите на светлината показват пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са дошли тук за да помогнат на планетата да стигне до по-висше  съзнание. Те са кра дeн от ен ер джи необикновени…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

One thought on “TЕ просто се боят от Силата, която излъчвате!

Add Comment