чт. мар. 28th, 2024

Докато сте недоволни от живота, той минава покрай вас. А Промяната – е само ваша отговорност!

Много често рутината ни дърпа толкова силно назад, че започва да ни изглежда така, сякаш излизането от нея вече е невъзможно. Ние приемаме това и се съгласяваме с неща, които ни се струват правилни и безопасни. Страхуваме се от промяна поради страха от среща с непознатото.

В крайна сметка   просто си стоим неподвижно, изплашени до смърт от идеята да оставим всичко в миналото и да започнем от нулата. Готови сме да пожертваме собственото си щастие в името на познатата атмосфера и сигурност. Стоим неподвижно, въпреки че трябваше да продължим напред.

Ако вашият живот не ви носи щастие – не стойте на едно място, не сте дърво.

Ако работата ви разстройва, напуснете. Ако тя ви изтощава психологически, физически или емоционално или ви се струва, че нямате възможност за растеж и научаване на нещо ново, напуснете и потърсете работа, която ще ви направи щастливи. Все още имате време, а щастието ви е много по-важно от това да седите на място, където се чувствате безполезни заради невъзможността да платите сметките си.

Ако не харесвате познатите си – изключете ги от кръга си за общуване. Смятате, че те ви влияят зле, дърпат ви надолу и изсмукват вашата енергия? Отървете се от тях. Просто сте задължени да направите това, като се предпазите от токсичността на обкръжението си.

Продължавайте да се развивате като личност, заобикаляйки се с хора с подобни вибрации. Вие не сте създадени за посредствен живот или за общуване с посредствени хора.

Ако не ви устройва личният ви живот – тръгнете си. Вашият партньор въобще не е последният човек на Земята, с когото можете да изградите отношения. Любовта е много повече от запознанство, мила кореспонденция, целувки и прегръдки.

Реалните отношения ви променят отвътре навън, мотивирайки ви да станете по-добрата версия на себе си. Ако вашият партньор ви кара да страдате, изпълвайки живота ви с токсичност и болка, тогава е време да се сбогувате с него.

Ако вече не харесвате града си, сменете обстановката. Да, познатата атмосфера и комфортът са нещо хубаво, но до определен момент. Ако не искате да се преместите в друг град само поради страх от непознатото, помислете отново и рискувайте. Всичко най-добро в живота ни се осъществява извън нашата зона на комфорт. Рискувайте и започнете живота си от нулата. Запомнете – истинският дом е мястото, където сте щастливи, а не там, където се чувствате в безопасност.

И накрая, ако вече не харесвате вашите възгледи за живота – сменете ги. Спрете да се притеснявате за това, което не може да бъде променено. Можете да промените само себе си и това, как гледате на света. Животът е красив, ако го виждате такъв – в това е цялата му простота и в същото време – в цялата му сложност.

Вашето щастие е преди всичко. Направете първата стъпка и започнете , най-накрая, да се движите!

източник transurfing-real

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post