Докато сте недоволни от живота, той минава покрай вас. А Промяната – е само ваша отговорност!

Много често рутината ни дърпа толкова силно назад, че започва да ни изглежда така, сякаш излизането от нея вече е невъзможно. Ние приемаме това и се съгласяваме с неща, които ни се струват правилни и безопасни. Страхуваме се от промяна поради страха от среща с непознатото.

В крайна сметка   просто си стоим неподвижно, изплашени до смърт от идеята да оставим всичко в миналото и кра дeн от ен ер джи да започнем от нулата. Готови сме да пожертваме собственото си щастие в името на познатата атмосфера и сигурност. Стоим неподвижно, въпреки че трябваше да продължим напред.

Ако вашият живот не ви носи щастие – не стойте на едно място, не сте дърво.

Ако работата ви разстройва, напуснете. Ако тя ви изтощава психологически, физически или емоционално или ви се струва, че нямате възможност за растеж и кра дeн от ен ер джи научаване на нещо ново, напуснете и потърсете работа, която ще ви направи щастливи. Все още имате време, а щастието ви е много по-важно от това да седите на място, където се чувствате безполезни заради невъзможността да платите сметките си.

Ако не харесвате познатите си – изключете ги от кръга си за общуване. Смятате, че те ви влияят зле, дърпат ви надолу и изсмукват вашата енергия? кра дeн от ен ер джи Отървете се от тях. Просто сте задължени да направите това, като се предпазите от токсичността на обкръжението си.

Продължавайте да се развивате като личност, заобикаляйки се с хора с подобни вибрации. Вие не сте създадени за посредствен живот или за общуване с посредствени хора.

Ако не ви устройва личният ви живот – тръгнете си. Вашият партньор въобще не е последният човек на Земята, с когото кра дeн от ен ер джи можете да изградите отношения. Любовта е много повече от запознанство, мила кореспонденция, целувки и прегръдки.

Реалните отношения ви променят отвътре навън, мотивирайки ви да станете по-добрата версия на себе си. Ако вашият партньор ви кара да страдате, изпълвайки живота ви с токсичност и болка, тогава е време да се сбогувате с него.

Ако вече не харесвате града си, сменете обстановката. Да, познатата атмосфера и комфортът кра дeн от ен ер джи са нещо хубаво, но до определен момент. Ако не искате да се преместите в друг град само поради страх от непознатото, помислете отново и рискувайте. Всичко най-добро в живота ни се осъществява извън нашата зона на комфорт. Рискувайте и започнете живота си от нулата. Запомнете – истинският дом е мястото, където сте щастливи, а не там, където се чувствате в безопасност.

И накрая, ако вече кра дeн от ен ер джи не харесвате вашите възгледи за живота – сменете ги. Спрете да се притеснявате за това, което не може да бъде променено. Можете да промените само себе си и това, как гледате на света. Животът е красив, ако го виждате такъв – в това е цялата му простота и в същото време – в цялата му сложност.

Вашето щастие е преди всичко. Направете първата стъпка и кра дeн от ен ер джи започнете , най-накрая, да се движите!

източник transurfing-real

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още кра дeн от ен ер джи по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All кра дeн от ен ер джи rights reserved!

защищено INVITEXT