Магия само с един поглед: Кои зодиакални знаци могат да омагьосват?

За да станете истински магьосник, трябва да сте родени под определен зодиакален знак. Астролозите са забелязали, че само трима представители на зодиакалната плеяда наистина имат свръхестествени способности.

Черният ангел

Мощните окултни способности на този човек радват и ужасяват едновременно. Дълбоката емоционална чувствителност, дарбата на ясновидството, ненадминатия талант на манипулатор – всичко това характеризира истинския магьосник. Скорпионът може да „чете“ всеки човек, като предварително знае какви ще са бъдещите му действия. Ако той ви контролира, е невъзможно да се скриете от него.

Интуицията на Скорпиона е безпогрешна и това   особено силно се проявява в отношенията с близките. Представителите на знака въздействат умело върху човешката психика, внушават „необходимите“ мисли с хипнотичния си поглед.

Планетата покровител Плутон също им предоставя достъп до черната магия. Ако желаят, Скорпионите могат лесно да навредят на друг човек, жестоко да накажат някой, който ги е обидил. Това космическо тяло обаче символизира не само смъртта и унищожението, но и прераждането, духовната трансформация.

Следователно користно използване на нечисти сили характеризира по-скоро по-ниското ниво на развитие на знака. Високо развитите Скорпиони умело контролират подсъзнанието си, лесно се справят с всяка енергийна атака. Присъствието на такъв човек в семейството е най-добрата защита срещу магически проклятия.

Добрият вълшебник

Любопитството на въздушните знаци често ги води до увлечение по езотериката. Те се интересуват от всичко, свързано с човешкото общуване, с управлението на масите. И ако Везни  с Водолей се фокусират върху установяването на самите комуникации, тога Близнациte, използвайки получената информация, проектират бъдещето.

Тe са архитекти на звездните пътища, велик новатори и предсказатели. Те използват само бяла магия, тъй като са напълно лишени от завист. За разлика от Скорпиона, те предпочитат екипната работа пред бруталното съперничество. Управляващата планета Меркурий е надарила този знак с копнеж за всичко необичайно, загадъчно и мистично.

А умствените способности на представителя на въздушната стихия позволяват на Близнаците да правят фин ментален анализ на света около него. Те лесно предвиждат революционни събития и авангардни открития. Блестящите идеи на Близнаци допринасят за еволюцията на цялото човечество.

За да развият своите способности, представителите на знака могат да използват най-различни инструменти: от предсказващата астрология и нумерология до будистката медитация в нирвана. Важна в същото време е подкрепата на близките и обратната връзка.

Близнаци трябва да види с очите си как мислите му са въплътяват в реалността. Това дава енергия на човека, помага му да твори в настоящето. Подобно на добрите магьосници, те се стремят да предсказват на хората само доброто. Те благоразумно мълчат за недобрите неща.

Хранител

Ако двамата предишни магьосници използват вътрешните си способности, то този мистик разчита само на външни сили. Много неща идват при него насън: за Рака е достатъчно да стане на разсъмване и да запише виденията си на хартия, за да види как се сбъдват. Принадлежността към водната стихия предпазва него и хората, които са му най-близки, от всякакви негативни ефекти на магията. Никаква клетва или заклинание не могат да проникнат в бронята му. Вродената интуиция на знака също допринася за правилното тълкуване на видяното.

Те изясняват скритото послание на сънищата си карти, руни, зарчета, утайката на кафе. Финият анализ помага на този човек да избегне всякакви неприятности, лоши хора. Раците също така перфектно чувстват своите близки, могат да предотвратят приближаването и на най-малката опасност до тях. Често това може да направят дори на голямо разстояние. Раците се определят като магьосници заради това, че със затворени очи могат да измислят безопасен маршрут, да вървят по единствения правилен от сто възможни пътища.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!