Кои са 5-те най-интелигентни жени в зодиака?

Дамите обичат да се състезават не само по красота и чар. За тях е важно още да бъдат по-умни от своите съпернички. Астролозите отдавна са определили петте най- умни жени в зодиака.

Дори и да не сте в списъка, това не означава, че нямате шанс да си спечелите титлата Умна жена. Умът не е само ерудиция, но и мъдрост, защото е важно да можем да гледаме на житейските грешки по правилния ъгъл, като се възползваме дори от неуспехите. Глупост – това повтаряне на грешките и преувеличаване на постиженията.

Жената Овен

Жена, родена под този Знак, е винаги с една крачка пред своите съпернички. Тези представителки на прекрасния пол имат невероятна сила на духа! Те са достатъчно умни, за да не се предават просто така. Техните лидерски качества са показател за особен ум. Овенът е устойчив на стрес, на преумора.

Друг показател за ума на жените Овен е тяхното уникално мислене, напълно лишено от стереотипи. Именни това ги прави умни, на първо място, в очите на мъжете, които обожават оригиналността на възгледите. Тези дами може да са лишени от ерудиция и мъдрост, но уникалността на тяхното мислене никога няма да ги подведе.

Жената Лъв

Жените Лъвове са умни, защото са опитни. Абсолютно всеки житейски урок, те попиват веднага. Ако тези жени или момичета имат близки приятелки, те попиват грешките им като гъба. Лъвовете също така има изразени лидерски качества, поради което изглеждат още по-интелигентни.

„Лъвиците“ са много добри в осъществяването на контакт с други жени и мъже. Те се характеризират с някои мъжки черти на характера, което ги прави по-интелигентни в очите на по-силния пол. Жените Лъвове обичат да са в компанията на мъже, а ако не обичат, то поне знаят как да се държат правилно и как да не са скучни.

Жената Козирог

Момичетата и жените, родени под знака на Козирога, са изключително доста начетени и интелектуално развити. Тяхната неприкрита и очевидна жажда за знание се вижда отдалеч. Те може да не са прекалено мъдри в живота поради изключително тесния кръг от приятели, но в същото време нивото на мисленето им понякога впечатлява.

Спокойствие и самоконтрол са двете черти на характера, които могат да опишат дамите, родени под този знак най-добре. Гръмките и досадни хора винаги създават впечатление за далечни личности. Жените Козирози са точно противоположни на мъжките стереотипни представи за свободна и самодостатъчна жена.

Жената Водолей

Жените Водолей са умни и имат страхотно чувство за хумор, което им помага да съберат около себе си особени ярки хора. Водолеите от нежния пол са много изобретателни и ерудирани. Те обичат да попълват багажа си от знания, затова рядко ще срещнете глупавата дама от този зодиакален знак.

Те също така са много развити творчески. Това, което ги прави уникални, не е гениалността на идеите им, а скоростта на тяхното генериране. Жените, родени под този знак могат да демонстрират отлична памет, любознателност. Що се отнася до мъжете, Водолеите намират общ език с тях, може би най-бързо от всички жени.

Жената Скорпион

Жените от този знак притежават невероятно силно шесто чувство, което им помага почти винаги да се превръщат в интелектуални лидери. Тези дами винаги се опитват първо да мислят, а след това да правят нещо, така че се класират с основание сред най-интелигентните жени. В тях почти няма импулсивност, също както и желанието им да оставят нещата на самотек. Скорпионите винаги довършват това, което са започнали.

Скорпионите не преследват количество, а качество. Това важи за бизнес сферата и любовта. Мъжете уважават жените Скорпиони, защото виждат в тях верни спътници в живота, които разбират важността на чистата връзка. Друг плюс в съкровищницата на жените от този знак е дипломацията. Скорпионите знаят как да си отмъстят повече от всеки друг, което също им създава аура на висок интелект около тях.

 

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:

 

Магия само с един поглед: Кои зодиакални знаци могат да омагьосват?

За да станете истински магьосник, трябва да сте родени под определен зодиакален знак. Астролозите са забелязали, че само трима представители на зодиакалната плеяда наистина имат свръхестествени способности. Черният ангел Мощните…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!