вт. мар. 19th, 2024

Уникална техника за изцеление, без аналози (видео)

Краката изпитват огромно натоварване през целия ден. Много често страдаме от умора на краката вечер, особено жените, които толкова много харесват токчетата … Масажът на стъпалата помага за облекчаване на натоварването, но е необходимо да се прави не само по тази причина!

Според принципите на рефлексологията,  на стъпалата се намират основните точки, които отговарят за правилното функциониране на целия организъм.

Такова просто действие като масажирането на стъпалата ще ви помогне да забравите за болката в различни части на тялото! Благодарение на стимулирането на специалните зони, кръвта започва да тече по-интензивно към вътрешните органи, а това помага за решаването на редица здравословни проблеми.

Масаж на стъпалата

Нервните окончания, разположени на стъпалата, са изключително ценен инструмент за изцеление! В далекоизточната медицина масажът на краката и пръстите се счита за панацея. Вършейки тази процедура вечер, ще се почувствате по-добре, ще изпитате прилив на енергия, а по време на нощния сън напълно ще си починете и ще се събудите на сутринта обновени …

Това видео ще ви покаже как правилно да масажирате краката си. Това е не само полезна терапия, но и много, много приятна.

Активни точки за масаж на краката

Ако масажирате върховете на пръстите на краката, ще можете да се отървете от главоболие и да стимулирате дейността на мозъка.

Масажирането на зоната около големите пръсти на краката ще ви помогне да се справите с болката във врата – просто трябва активно да я масажирате.

Масажирането на зоната в центъра на стъпалото помага да се справите с белодробните заболявания, облекчава патологичното състояние на астма и облекчава задуха.

Ако усърдно размачкате зоната точно под големия пръст на стъпалото, изпъкнала възглавничка, вие ще се погрижите за цялата сърдечно-съдова система и ще помогнете на сърцето да работи без проблеми.

Масажирайте вътрешността на стъпалото, под свода, ще облекчите натоварването върху черния дроб и ще облекчите болка.

Болките в пояса ще отшумят, ако добре помасажирате петата си.

Уморените ви крака заслужават такъв масаж!

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Как японците се самоизцеляват за 5 минути: Пръстите на ръцете са свързани с органите на тялото

Съществува ефективен японски метод за самоизцеление за пет минути, който се нарича Jin shin Jitsu. От древни времена японците използват ефективни нетрадиционни методи на лечение. Този метод на изцеление помага…

 

Още по темата в нашата страница:

 

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

„Как да удължа живота на бъбреците си тъй като имам хроничен пиелонефрит и множество кисти във вътрешността им?“,„ Имам диагноза камъни в бъбреците. Какви са възможностите за лечение?“, „Кои са…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post