ср. апр. 24th, 2024

Каква карма ви е подготвила 2020 г. според вашия зодиакален знак…. Само не се плашете!

Кармата е способна както да ни извиси в небесата, така и да унищожи за миг всичко, за което използваме силата и енергията си ….

В навечерието на новата 2020 година много от нас се опитват да си поставят определени цели: планираме в каква посока ще се движим, какво искаме да направим и какво се надяваме да постигнем. Междувременно много ще зависи от нашата карма, която е способна, както да ни издигне на върха, така и да унищожи всичко, за което изразходваме силите си. И така, какви изненади подготвя кармата за всеки зодиакален знак?

Повечето хора имат базово разбиране за понятието карма. Действайки като космическа правосъдна система, кармата претегля всичко, което правим – добро и лошо. Следователно ще трябва да платим за всички токсични и негативни думи и действия. Ако обаче положите усилия да станете позитивна сила в този свят (дори и това да изисква лична жертва), със сигурност ще бъдете възнаградени за това. Звучи достатъчно просто, нали?

Проблемът е, че само малцина от нас са в състояние напълно да застанат на една или друга страна. Повечето религиозни учения казват, че извършването на грешки, грехове е самата основа на „човешкото съществуване“. Не говорим за това, че ние самите правим екзистенциален избор, за да живеем „греховен“ живот, да излезем от дома си утре и да убием някого на улицата. Не, всичко зависи от нашите малки решения, вземани всеки ден. Задържали ли сте вратата за да влезе една стара жена?

Блокирали сте колата на някой друг по пътя за работа? Именно от такива малки дела се формира нашата карма.

Най-вероятно не водите активен отчет на всичко, което казвате и правите. Нима имате време за това? Но ето това е добрата новина за вас – въз основа на личностните черти на представителите на всеки от знаците на Зодиака, експертите са направили качествена прогноза за това, което вероятно ви очаква през 2020 г. Разбира се, има изключения за всяко правило, но такова прогнозиране ще ви даде малка представа за онова, което трябва да очаквате …

Овен

Ще бъдете приятно изненадани, когато откриете, че кармата работи във ваша полза през следващата година. В началото на годината ще откриете, че съществувате в състояние на спокойствие, което ще бъде основа за цялата следваща година. Това ще бъде чудесно време за интроспекция и личностно израстване, тъй като няма да се чувствате обременени от житейския хаос. Възползвайте се от тази възможност, за да подобрите себе си и живота си.

Телец

Не може да се каже, че първата половина на 2020 г. ще ви донесе нещо много добро, тъй като ще я започнете с проблеми във връзката си с партньора. Това ще бъде истинско предизвикателство за вас, с което ще бъде много трудно да се справите. Но по този начин кармата ви насърчава да се справите с всичките си нерешени проблеми. Ако обаче, като след като сте отделили време и енергия, развържете този възел, ще можете спокойно да очаквате, че през втората половина на годината спокойствието и равновесието ще се върнат отново в живота ви.

Близнаци

Свикнали сте да шофирате по жизнения път с над 100 километра в час!?  Но догодина кармата ви ще се опита да ви научи на важни уроци. Изведнъж животът ви ще се преобърне наопаки и ще се разпадне на много фрагменти. Но! Не се притеснявайте излишно! В началото всички тези обстоятелства ще ви накарат да се почувствате потиснато, но не позволявайте това чувство да ви унищожи. Както сте били потиснати, така изведнъж ще се окажете на върха. И без излишни движения и страсти! Само спокойствие и самообладание. Вашата карма ще оцени това!

Следва.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

Как определяме своята карма ? Кармата може да бъде описана като движеща сила, която ни принуждава да правим това, което правим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме минала карма,…

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post