сб. апр. 20th, 2024

Как Вселената да изпълни всичките ни желания – технология

Не забравяйте, че вие сте магьосник, и че всичко зависи от настройката ви. Защото Вие носите отговорност за собствената си съдба и за себе си, имате достатъчно енергия, за да промените живота си към по-добро.

Как смятате, дали всички наши желания се изпълняват? Може да се изненадате, но това е така – да, абсолютно всички наши желания се изпълняват. Друг е въпросът, че много от нас неправилно формулират желанието си или нищо не желаят.

Разбира се, първата ви реакция на това твърдение е веднага да го оспорите. „Това не е вярно, аз не съм си пожелавал злополуки, болести, и не съм си и представял, че ще възникнат проблеми. Винаги съм мечтал за щастие, здраве, благополучие …“

В този свят, колкото и да не ви се вярва, всичко е живо. Живи са и мислите ни. Вселената улавя мислите ни като енергийни импулси и строго следи те да се изпълняват.

Вселената изпълнява желаният ни, и ние я „храним“ с любовта си. Налице е строг взаимообмен, и ако една верига се разпада, се разпада и друга. Защото Вселената не разбира „паразитни думи“, думите „да“,“не“, „ако“.

За нея няма емоционални концепции като „положителна“ или „отрицателна“, „страх“ или „радост“, всичко зависи от това колко енергия сме вложили в мисълта си.

Често се случва ние да си помислим за нещо и в същото време да се уплашим. Страхът е бил толкова силен и е генерирал такъв мощен изблик от нашата енергия, че въпреки факта, че мисълта се е появила в главата ни само за миг, Вселената я разбира като заповед, която не може да не изпълни.

Помислете над това – как точно мислите. Например, често си мислите така …

„Сега е трудно време, трудно е да се намери добра работа, трудно е да се спести за апартамент, и като цяло е невъзможно да се купи.“ И започват оплаквания за нещастен живот, ругаем своите съпрузи, съпруги, роднини, всичко е лошо и не е така, както искаме да е .

Вселената ще направи за вас това, което сте и поръчали, а именно – „трудно време“, „трудно е да се намери работа“, „не може да се купи апартамент, не може да се спестява“, а вашите роднини и съпрузи ще започнат да вършат само неправилни , според вас, неща, така се изпълнявате желанието ви със силата на вашата мисъл.

Какво се оказва? Вие самите си създавате своя собствена програма, по която самите вие ще живеете.

Какво можем да направим, за да променим живота си към по-добро?

За да се променим често ни пречи думата „ако“, която живее в нашето минало, настояще и с която вървим към бъдещето.

Спрете! Представете си, че това „ако“ никога не е съществувало в живота ви.

Отговорете си честно на въпросите:

Какво всъщност искате?

Какво ще ви накара да живеете в хармония и щастие?

Ако имате магическа пръчка, какво бихте направили за себе си?

Представете си своето ново щастливо бъдеще.

Каква е вашата мечта?

Какво бихте искали да получите след една година?

И не забравяйте, Вселената изпълнява нашите желания в замяна на любовта, която проявявате в душата си. Без значение към кого – природа, живи същества, работа, механизми. Колкото повече любов има у вас, толкова по-бързо се изпълнява онова, за което мислите.

Сега си позволете да мечтаете. Представете си всичко така, сякаш вашите желания вече са се сбъднали.

Благодарете на съдбата си, че тя ви е направила такива, каквито сте в момента. Благодарете на Вселената, която изпълнява желанията ви, благодарете на Бога за това, че е създал такъв вълшебен свят, благодарете на мама и татко, че са ви позволили да се родите в този свят и благодарете на себе си за това, че сте са родили.

Ако няма кой да обичате и на кой да благодарите (случва се и това – когато хората имат прекалено тежък живот и нямат вяра нито в Бог, нито в дявол, нито в хората, нито в себе си) – вземете си едно камъче от пътя и всеки ден му благодарете.

Нека камъкът получава благодарност и любов от вас, основното нещо е – да се върне в сърцето ви способността да обичате. Ако светът не заслужава да бъде обичан – обичайте камък.

Автобусът е дошъл на спирката навреме – благодарете на камъчето, на някой се усмихнете, погалете камъка.

Научете се да мислите позитивно.

Да вземем за пример маркетолозите, които са написали сценарий за положително развитие на компанията. И ако в плана вярват всички в компанията, успехът е гарантирана. Това работи! Измислете си нов живот, в който няма място за тъга и скръб.

Не забравяйте, че вие сте магьосник, всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и за себе си и имате достатъчно енергия, за да промените живота си към по-добро.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post