пт. мар. 29th, 2024

От какво трябва да се избавите до края на 2019 г. според вашия зодиакален знак

Тази година приключва. Готови ли сте да посрещнете новата 2020 г.? Станахте ли по-добри, отколкото сте били миналата година? Нека да видим как всички можем да се променим към по-добро и да завършим тази година с по-позитивна нотка.

За целта съставихме списък за всеки зодиакален знак, в който е посочено от какво трябва да се избaвите преди края на тази година, за да станете по-добри и по-успешни.

1. Овен

Избавете се от амбициите си

Вие сте много целеустремен човек, който иска да постигне идеала във всичко. Вас ви определя вашият успех и в повечето случаи успявате да постигнете повече от всички останали. Не позволявайте обаче амбицията ви да ви повлияе негативно. Разберете, че не можете винаги да сте най-добрият във всичко. Ще има моменти, когато нещо няма да се получи и точно в такива моменти не бива да забравяте, че сте просто човек, а човекът, както знаете, не е съвършен.

2. Телец

Не позволявайте грешките и неуспехите да ви влияят негативно

Грешните решения, които вземате ви влияят сериозно. Трябва да разберете, че няма да ви се получи никога да не правите грешки и винаги да правите само правилния избор. Всички хора правят грешки, а умните хора също така се учат от тях. Не се страхувайте да правите грешки, защото грешките ни помагат да станем по-добри. Учете се от тях и не позволявайте негативните преживявания да ви влияят зле. Не се спирайте и продължавайте напред.

3. Близнаци

Не се страхувайте , че сте пропуснали някои възможности

Имате синдром на пропуснатите възможността. Непрекъснато се страхувате да не пропуснете нещо важно, поради което не можете да се насладите на настоящия момент. Нито един човек не може да бъде навсякъде навреме и да бъде на няколко места едновременно, освен ако няма свръхестествени способности. Отървете се от този страх и се насладете на настоящия момент.

4. Рак

Избавете се от нереалистичните си очаквания от връзките

Вие сте Рак и точно като вашия символ, имате черупка, под която криете истинските си чувства. Когато обаче се влюбите,  за вас престават да съществуват всякакви забрани. Започвате връзка и за вас няма връщане назад. Когато отношенията не се получават, вас ви боли много. Не забравяйте, че не всички връзки са обречени на успех.

5. Лъв

Спрете да бъдете твърде дружелюбни с всички

Опитвате се да бъдете дружелюбни с всички, защото искате всички да ви харесват. Трябва обаче да запомните, че колкото и да се стараете, все пак ще има хора, които няма да ви харесват. Провалът е част от нашия живот, през който преминава всеки от нас. Спрете да обвинявате себе си.

6. Дева

Освободете се от своите мании

Вие сте перфекционист. При вас всичко е идеално планирано и организирано. Разстройвате се и се разочаровате, когато не можете да направите нещо така перфектно, колкото бихте искали. Трябва да се избавите от тази мания. Не винаги можем да контролираме всичко. Всеки от нас допуска грешки и това е нормално. Вървете напред и не зацикляйте на грешките си.

7. Везни

Отървете се от страха си от самотата

Вие принадлежите към онези хора, които не могат да бъдат сами. Имате нужда от постоянно общуване и ви е трудно да гледате на самотата като на нещо добро. Независимо от това, ако успеете да се отървете от страха си да останете сами, най-накрая ще можете да се насладите на времето, прекарано насаме със себе си. Ще се изненадате колко много нови неща ще научите за себе си. Опитайте.

8. Скорпион

Спрете да очаквате , че другите винаги ще държат на думата си

Много сте разстройвате, когато хората не могат да изпълнят обещанията си. Бъдете внимателни с тези, на които имате доверие. Понякога хората не могат да направят нещо, което са обещали, и това не винаги е умишлено. Погледнете разумно на нещата и не зацикляйте.

9. Стрелец

Забавете малко темпото, не бързайте за никъде и се наслаждавайте на настоящия момент

Обичате забавленията и приключенията. Трудно ви е да живеете обикновен и рутинен живот, лишен от силни усещания и ентусиазъм. Вашият авантюризъм винаги ви тласка към търсене на нови приключения. Въпреки това, живеейки в такъв неистов ритъм, често съжалявате за това, което е трябвало да оставите след себе си. Разберете, че не можете да направите всичко с един замах.

10. Козирог

Спрете да сдържате емоциите си

Вие сте уверени в себе си, хладнокръвни, елегантни и искате да останете винаги такива. Вие сдържате емоциите си и никога не им позволява да ви овладеят. Ако обаче се окажете под силен натиск, всички тези емоции могат да излязат навън. Добре е да сте уравновесени, но също така е важно да поддържате баланс между изразяването на емоциите си и сдържането им. В противен случай рискувате в един момент да загубите контрол над себе си и просто да се взривите.

11. Водолей

Избавете се от обидите за минали предателства

Вие понякога сте лековерни. Затова често ви предават. Бъдете внимателни и се научете да разбирате кой е достоен за вашето доверие и кой не. До началото на следващата година трябва да се освободите от негативната енергия, която предателствата оставят след себе си. Мъдро изберете хора за близкия си кръг.

12. Риби

Избавете се от прекомерната си чувствителност

Вие сте много чувствителни, сантиментални и често вашите емоциите ви завладяват напълно. Това води до факта, че вземате грешни решения, за които по-късно съжалявате. Трябва да захвърлите емоциите си встрани и да мислите разумно. Приемате  всяка критика твърде присърце. Вместо това опитайте да я приемате по-конструктивно. За да се освободите от негативното, първо трябва да се отървете от прекомерната си чувствителност. Освен всичко друго, това ще ви помогне да подобрите отношенията си с другите, защото никой не харесва хленчещите хора.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

Всичко, което преживява Душата, Тялото го прави видимо!

Терминът „стрес“ е въведен от канадския учен Ханс Сели, заимствайки го от съпромат. Стресът е натиск, напрежение, предизвикани от влиянието на околната среда върху някакъв предмет и означава – умора…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post