Никога не плачете пред враговете си. Никога!

Врагът е човек, който възнамерява тотално да разруши живота ви и да ви унищожи. Няма значение в каква форма. Във физическа или морална. Да ви разкъса до пълна загуба на достойнството ви и загуба на самоконтрол.

Всеки има в живота си свой враг. Помним враговете си до самия край, а когато си спомняме, изпитваме омраза. Някой тихо, някой трудно контролируемо.

Защо не бива да плачете кра дeн от ен ер джи пред врага?

Защото той е враг по дефиниция. Защото всяка ваша сълза от отчаяние и болка му доставя удоволствие и радост.

Защото унижението и загубата ви са най-добрата победа за него. И колкото повече ви боли, толкова е по-добре за него.

Сълзите са признак на слабост и отчаяние. Умора от борбата и болка от загубата.

Колкото и да ви боли, никога не плачете пред врага.

кра дeн от ен ер джи

За да може, гледайки ви, той да трепери от непоклатимия ви дух. Така че пред погледа ви, някъде някъде дълбоко в душата си (ако все още я има), той да изпитва несигурност и тих страх.

Никога не показвайте на врага си своите душевни уязвимости. Ще ви удря винаги точно там, където най-много ви боли. Като лешояд, опитвайки се да разкъса вашата плът.

Възможно ли е кра дeн от ен ер джи да живеем без врагове? Вероятно. Някъде на пустинен остров. Там, където няма хора. Колкото повече хора има наоколо, толкова повече от тях могат да не харесват това, което правите, казвате или мислите. Сблъсък на интереси и – вече имате враг. Тих и подъл или агресивен и атакуващ.

Какъвто и да е той, той има една цел – да се освободи от вашето присъствие или да кра дeн от ен ер джи ви елиминира от обществото. На всяка цена!

Човекът е получил силата си от природата. Не позволявайте на никого да тъпче достойнството ви. Отстоявайте и защитавайте честта си. Казано е: „Най-злият враг – това е най-добрият приятел“, както и това: „Ако искате да се отървете от врага, направете го ваш приятел“.

Нека вашето доверие към другите бъде разумно, а сред подлите не разчитайте да се сдобиете кра дeн от ен ер джи с приятели.

Бъдете особено внимателни в конфликтите, а най-добре не ги допускайте. Ако войната е на живот и смърт – не плачете. И ще победи най-силният.

Igrid Fuidi

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият успех и здравето ви зависят само от това, с кого общувате! Пазете се!

Ако ви се налага да общувате с негативни или нещастни хора, кра дeн от ен ер джи трябва да „разреждате“ това общуване. И да прекарвате времето си, общувайки с добри и умни хора; общувайки с изкуството…

Не помагайте на никого – и … никога няма да имате врагове!

Някои стари, мъдри хора считат, че не трябва да помагате на никого, ако не искате да си създавате врагове. Има дори древна, малко известна поговорка: „Не  храниш, кра дeн от ен ер джи не  поиш, и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT