Започват 12-те свещени дни и нощи – от 24 декември до 6 януари, когато сътворяваме своята матрица за 2020 г.

Периодът от 24 декември до 6 януари е най-силното време в годината. От това, как ще го изживеете зависи как ще протече животът ви през следващата година.

Периодът от 24 декември до 6 януари е най-силното време в годината. На 24 декември започват 12 свещени, особени дни и нощи. Начинът, по който изживеем тези 12 дни, ще повлияе върху живота ни през следващата година, защото кра дeн от ен ер джи всеки ден е свързан с един месец в годината.

Нощта на 24 срещу 25 декември. Денят е 25 декември. Проекция за януари.

В този ден е важно да разсъждавате върху смисъла на живота си и да си задаваме такива въпроси: „Защо съм тук?“, „Кой съм аз?“ Размислете върху истинските, вечните ценности – присъстват ли в живота ви или гоните някакво „фантомно щастие“?

Нощта на 25 кра дeн от ен ер джи срещу 26 декември. Денят е 26 декември. Проекция за февруари.

В Тези дни проявява  ефекта на закона за „Причините и следствията“. Всеки ден създаваме резерв за утре, за нашето бъдеще. Всичко, което се случва днес, е резултат от нашите мисли, постъпки и действия в миналото. Опитайте се да направите избор от това разбиране и създавайте всеки ден по начина, по който искате да видите бъдещето кра дeн от ен ер джи си.

Нощта на 26 срещу 27 декември. Денят е 27 декември. Проекция за март.

В този ден помислете върху това, че всеки човек на Земята е част от едно цяло. Но нашите негативни черти на характера, като негодувание, гняв, завист, гордост, несигурност, страхове, съмнения и други, ни пречат да осъзнаем това. Вижте – какво ви пречи лично на вас да живеете в щастие, любов, вдъхновение кра дeн от ен ер джи и чувство за единство със света? Започнете вътрешна работа за да се освободите от качествата, които ви ограничават.

Нощта на 27 срещу 28 декември. Денят е 28 декември. Проекция за април.

Склонни сме да делим живота си на това, което харесваме и на това, което не ни харесва. Но често, ако правим само това, което ни харесва, без да излизаме извън границите на комфорта, ограничаваме кра дeн от ен ер джи възможностите си. Опитайте се да забележите това и започнете с малки стъпки да правите това, което е трудно. Скоро ще видите как започва да се реализира това, за което си мечтаете отдавна.

Нощта на 28 срещу 29 декември. Денят е 29 декември. Проекция за май.

Този ден е посветен на силата на позитивното мислене. Наблюдавайте – как обикновено гледате на живота? Чашата ви е наполовина кра дeн от ен ер джи пълна или наполовина празна? Светът като огледало отразява кой сте. Животът винаги реагира на положителното и се разкрива напълно на тези, които му се доверяват.

Нощта на 29 срещу 30 декември. Денят е 30 декември. Проекция за юни.

Днес е денят на развитието на съзнателната воля. Той помага да положите усилия върху себе си, да преодолеете мързела, самосъжалението, несигурността и страховете, за да действате така, кра дeн от ен ер джи че да доведете нещата докрай и да изпълнявате обещанията.

Нощта на 30 срещу 31 декември. Денят е 31 декември. Проекция за юли.

Кой е господар на нашите действия, мисли, емоции и думи? Докато не открием истинския си Аз, егото контролира нашите реакции и действия. Истинската свобода идва, само когато надделеем над егото. Когато разберем, че именно ние трябва да управляваме своите емоции, чувства и реакции, кра дeн от ен ер джи а не обратното.

Нощта на 31 декември срещу 1 януари. Денят е 1 януари. Проекция за август.

Най-важната нощ – границата между двата кръга от време. Тази нощ трябва да преразгледате изминалата година. Какво важно се е случило с вас? Какви планове са реализирани и кои не са? Какво научихте? Можете да погледнете на изминалата година с благодарност и с приемане, да пуснете и да кра дeн от ен ер джи оставите в миналото това, което не искате да вземете със себе си през следващата година. А след това се концентрирайте върху онова, което искате да постигнете през Новата година. Задайте за себе си своите намерения и цели, запишете ги.

Нощта на 1 срещу 2 януари. Денят е 2 януари Проекция за септември.

Учете се да не приемате всичко лично. Често се обиждаме от думите и кра дeн от ен ер джи делата на другите само защото сме твърде раними и приемаме за своя сметка това, което няма нищо общо с нас. Другият човек може да се намира в плен на своите негативни емоции поради някакви обстоятелства, а нас ни се струва, че ние сме причината за това. Така действат нашите психологически „призми на възприятие“. Наблюдавайте ги.

Нощта на 2 срещу 3 януари. Денят е 3 януари. кра дeн от ен ер джи Проекция за октомври.

Ден за размисъл върху понятията добро и зло, любов и омраза, радост и страдание. Разбирането на значението на тези противоположности е важно за човешкото развитие. Човек трябва да спре да дели света на добро и лошо и да погледне по-дълбоко в  тези понятия. Знайте, че във всяко житейско събитие има някакъв урок. Можем или да го издържим с достойнство, като сме научили кра дeн от ен ер джи нещо, или да избягваме трудности и страдания, оставайки на едно и също място. Това е нашият избор.

Нощта на 3 срещу 4 януари. Денят е 4 януари. Проекция за ноември.

Всеки има двойнствена природа. Първата природа е физическа, материална. Втората е духовна. Физическата природа принадлежи на нуждите и желанията за богатство, сила, власт, признание, постижения, притежание, наслада, вечно удоволствие.

Духовната природа ни кара да търсим кра дeн от ен ер джи истината и мъдростта, да бъдем добри и състрадателни, да обичаме и приемаме другите, да живеем в мир и хармония. Тези две природи са като два крака. Намерете баланс между тях, за да може уверено да вървите към някоя от целите си.

Нощта на 4 срещу 5 януари. Денят е 5 януари. Проекция за декември.

Често ни се струва, че нашето щастие ще дойде по-късно, в кра дeн от ен ер джи бъдеще, когато в живота ни се появи нещо, за което мечтаем. Но истинската радост от живота и дълбочината се появяват едва когато разберем, че това, което се случва сега, е най-доброто време за щастие.

Хората, които са близо днес, са най-ценните и прекрасните и ние можем да научим нещо от тях, да разберем, да го осъзнаем. Спрете да се притеснявате и да си мислите че кра дeн от ен ер джи на някое друго място, където не сме, е по-добре. Така ще изпълваме живота си с цветове, вкусове и впечатления, които дотогава са били неведоми за нас.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!
Мъдростта Дзен: Само Вашите Мисли определят Вашата съдба (а не обратното!)

Мъдростта Дзен: Само Вашите Мисли определят Вашата съдба (а не обратното!)

“Следете мислите кра дeн от ен ер джи си, защото те се превръщат в думи, думите в действия, а действията в навици. Пазете се от навиците, защото те сформират вашия нрав. Усмирявайте нрава си, защото той…

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

„У Душата няма да се появи дъга, ако в очите няма сълзи“. Тези хора погрешно кра дeн от ен ер джи са наречени   ​​индианци само защото европейските навигатори сметнали, че откритите от тях земи са…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT