ср. апр. 24th, 2024

Започват 12-те свещени дни и нощи – от 24 декември до 6 януари, когато сътворяваме своята матрица за 2020 г.

Периодът от 24 декември до 6 януари е най-силното време в годината. От това, как ще го изживеете зависи как ще протече животът ви през следващата година.

Периодът от 24 декември до 6 януари е най-силното време в годината. На 24 декември започват 12 свещени, особени дни и нощи. Начинът, по който изживеем тези 12 дни, ще повлияе върху живота ни през следващата година, защото всеки ден е свързан с един месец в годината.

Нощта на 24 срещу 25 декември. Денят е 25 декември. Проекция за януари.

В този ден е важно да разсъждавате върху смисъла на живота си и да си задаваме такива въпроси: „Защо съм тук?“, „Кой съм аз?“ Размислете върху истинските, вечните ценности – присъстват ли в живота ви или гоните някакво „фантомно щастие“?

Нощта на 25 срещу 26 декември. Денят е 26 декември. Проекция за февруари.

В Тези дни проявява  ефекта на закона за „Причините и следствията“. Всеки ден създаваме резерв за утре, за нашето бъдеще. Всичко, което се случва днес, е резултат от нашите мисли, постъпки и действия в миналото. Опитайте се да направите избор от това разбиране и създавайте всеки ден по начина, по който искате да видите бъдещето си.

Нощта на 26 срещу 27 декември. Денят е 27 декември. Проекция за март.

В този ден помислете върху това, че всеки човек на Земята е част от едно цяло. Но нашите негативни черти на характера, като негодувание, гняв, завист, гордост, несигурност, страхове, съмнения и други, ни пречат да осъзнаем това. Вижте – какво ви пречи лично на вас да живеете в щастие, любов, вдъхновение и чувство за единство със света? Започнете вътрешна работа за да се освободите от качествата, които ви ограничават.

Нощта на 27 срещу 28 декември. Денят е 28 декември. Проекция за април.

Склонни сме да делим живота си на това, което харесваме и на това, което не ни харесва. Но често, ако правим само това, което ни харесва, без да излизаме извън границите на комфорта, ограничаваме възможностите си. Опитайте се да забележите това и започнете с малки стъпки да правите това, което е трудно. Скоро ще видите как започва да се реализира това, за което си мечтаете отдавна.

Нощта на 28 срещу 29 декември. Денят е 29 декември. Проекция за май.

Този ден е посветен на силата на позитивното мислене. Наблюдавайте – как обикновено гледате на живота? Чашата ви е наполовина пълна или наполовина празна? Светът като огледало отразява кой сте. Животът винаги реагира на положителното и се разкрива напълно на тези, които му се доверяват.

Нощта на 29 срещу 30 декември. Денят е 30 декември. Проекция за юни.

Днес е денят на развитието на съзнателната воля. Той помага да положите усилия върху себе си, да преодолеете мързела, самосъжалението, несигурността и страховете, за да действате така, че да доведете нещата докрай и да изпълнявате обещанията.

Нощта на 30 срещу 31 декември. Денят е 31 декември. Проекция за юли.

Кой е господар на нашите действия, мисли, емоции и думи? Докато не открием истинския си Аз, егото контролира нашите реакции и действия. Истинската свобода идва, само когато надделеем над егото. Когато разберем, че именно ние трябва да управляваме своите емоции, чувства и реакции, а не обратното.

Нощта на 31 декември срещу 1 януари. Денят е 1 януари. Проекция за август.

Най-важната нощ – границата между двата кръга от време. Тази нощ трябва да преразгледате изминалата година. Какво важно се е случило с вас? Какви планове са реализирани и кои не са? Какво научихте? Можете да погледнете на изминалата година с благодарност и с приемане, да пуснете и да оставите в миналото това, което не искате да вземете със себе си през следващата година. А след това се концентрирайте върху онова, което искате да постигнете през Новата година. Задайте за себе си своите намерения и цели, запишете ги.

Нощта на 1 срещу 2 януари. Денят е 2 януари Проекция за септември.

Учете се да не приемате всичко лично. Често се обиждаме от думите и делата на другите само защото сме твърде раними и приемаме за своя сметка това, което няма нищо общо с нас. Другият човек може да се намира в плен на своите негативни емоции поради някакви обстоятелства, а нас ни се струва, че ние сме причината за това. Така действат нашите психологически „призми на възприятие“. Наблюдавайте ги.

Нощта на 2 срещу 3 януари. Денят е 3 януари. Проекция за октомври.

Ден за размисъл върху понятията добро и зло, любов и омраза, радост и страдание. Разбирането на значението на тези противоположности е важно за човешкото развитие. Човек трябва да спре да дели света на добро и лошо и да погледне по-дълбоко в  тези понятия. Знайте, че във всяко житейско събитие има някакъв урок. Можем или да го издържим с достойнство, като сме научили нещо, или да избягваме трудности и страдания, оставайки на едно и също място. Това е нашият избор.

Нощта на 3 срещу 4 януари. Денят е 4 януари. Проекция за ноември.

Всеки има двойнствена природа. Първата природа е физическа, материална. Втората е духовна. Физическата природа принадлежи на нуждите и желанията за богатство, сила, власт, признание, постижения, притежание, наслада, вечно удоволствие.

Духовната природа ни кара да търсим истината и мъдростта, да бъдем добри и състрадателни, да обичаме и приемаме другите, да живеем в мир и хармония. Тези две природи са като два крака. Намерете баланс между тях, за да може уверено да вървите към някоя от целите си.

Нощта на 4 срещу 5 януари. Денят е 5 януари. Проекция за декември.

Често ни се струва, че нашето щастие ще дойде по-късно, в бъдеще, когато в живота ни се появи нещо, за което мечтаем. Но истинската радост от живота и дълбочината се появяват едва когато разберем, че това, което се случва сега, е най-доброто време за щастие.

Хората, които са близо днес, са най-ценните и прекрасните и ние можем да научим нещо от тях, да разберем, да го осъзнаем. Спрете да се притеснявате и да си мислите че на някое друго място, където не сме, е по-добре. Така ще изпълваме живота си с цветове, вкусове и впечатления, които дотогава са били неведоми за нас.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!




Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

„У Душата няма да се появи дъга, ако в очите няма сълзи“. Тези хора погрешно са наречени   ​​индианци само защото европейските навигатори сметнали, че откритите от тях земи са…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post