чт. апр. 25th, 2024

Астрологичните пророчества за 2020 г. за различните зодии: Стегнете се и ви очакват чудеса!

2020 г. ще даде нещо свое, доста особено,  на всеки Зодиакален знак. Астролозите вече   съставиха хороскоп, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето и да не пропуснете успешните възможности, които ви очакват.

Според източния календар, през 2020 г. Белият Метален плъх ще поеме управлението на енергиите и ще се „възкачи на трона“ на 25 януари. Астролозите са убедени, че ни очаква необикновена година: в нея има две двойки числа, тя ще е високосна и ще открие нов дванадесетгодишен цикъл.

Пресметливият, хитър и суетен Плъх е подготвил свои изненади за всеки зодиакален знак. Прогнозата на астролозите ще ви помогне да посрещнете 2020 напълно подготвени и по-лесно да понесете съдбовните моменти, както и да избягвате всякакви проблеми.

Овен

Съюзът на Овена и Белия плъх е мощен импулс, благодарение на който можете да събаряте планини. Но това ще бъде възможно само с правилна линия на поведение: не трябва да се форсират събитията, не трябва да се проявява агресия и да се влиза в пряка конфронтация. Овенът често прахосва силата и енергията си напразно. Причини много, но най-важната от тях през 2020 г. е категоричност и праволинейност. В името на успеха в някои ситуации ще трябва да сте по-лоялни, а в някои – по-хитри. Затова пък ще се появи желание да започнете нов живот: да се влюбите отново, да получите по-добро образование, да смените имиджа си. И ако Овенът не се заблуди, в крайна сметка ще намери своето щастие.

Телец

Плъхът е целеустремено, много решително и амбициозно животно, така че упоритата и търпелива енергия на Телеца хармонизира този съюз. Ако представителите на този знак не се съмняват твърде дълго в трудни ситуации, тогава господарят на годината ще направи всичко, за да им помогне. Астроспециалистите ви съветват да засилите енергията си и да преодолеете чувството на страх, заради което желанията и амбициите постоянно се разрушават. Активната дейност и възторженият ентусиазъм на Плъха ще могат да разпалят мотивация и вдъхновение у Телеца. Ако успеят да се възползват от натрупания опит и да реализира своята мъдрост в практиката, това ще ги издигне до нов жизнен стандарт още през 2020 година.

Близнаци

Близнаците са двойнствени личности, които обичат да отлагат вземането на решения за по-късно. Те се ръководят от емоционални импулси, спонтанни мисли и нелогични изводи. Но с опашатия покровител на годината такъв номер не минава. Има само един изход: да се научите да приемате реалността такава, каквато е, да се грижите за себе си,  да следите емоциите си и да ги контролирате в нестандартни ситуации. През 2020 г. ще трябва да се действа бързо и това ще накара вечно отпуснатите и спокойни Близнаци да се стегнат. Но дивидентите, които получат от новия ритъм на живот, ще зарадват Близнаците: ще се появят нови цели, както и възможности за реализация на нов неизчерпаем паричен поток и привличане на късмет.

Рак

Плъхът е много практичен, но обича импровизациите, които не са характерни за пресметливия Рак. Затова дългосрочното планиране едва ли ще помогне за привличане на късмет, пари и щастие през 2020 г. Ако представителите на Рака не променят тактиката си, тях ги чакат много загуби в много области на живота. Лекотата в различни житейски ситуации и неприятности ще им позволи да прекарат следващата година на гребена на късмета. 2020 г. е отлична година за изграждане, укрепване и възстановяване на личните взаимоотношения. Летните месеци ще бъдат време на истински пробив в различни въпроси: възможностите буквално ще започнат да падат от небето. Астролозите съветват да не пропускате това щастливо време.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат особено бдителни. Астролозите ги съветват да ползват афирмации, за да   премахнат вирусите от съзнанието си, които могат да им причинят трудности в живота. Покровителят на годината буквално ще носи Лъвовете на крилете си към висините, предоставяйки им както периоди на възход, така и моменти на емоционален спад. И ако представителите на това съзвездие се научат  да се контролират, да станат малко по-практични и по-хитри, те ще получат забележимо подобрение в живота и то веднага, на всички фронтове. В името на успеха ще трябва да се откажат от много навици, както и да потискат егоизма и гнева си.

Дева

Металният плъх и Девата са свързани чрез задълбочен подход към всяка задача. Първо ще премислят седем пъти и едва след това ще действат, така че съюзът им през 2020 г. ще бъде успешен. Добротата и харизмата на Девите ще им позволи да приключат много конфликти чрез компромиси, да регулират семейните си отношения. Най-важното е да поддържат енергията си на необходимото ниво, като използват дихателни практики или други техники. Негативността може да съсипе техния късмет. Педантичността, присъща на всички Деви, ще се отчете от Плъха. Вероятно е старанието и активността им да им донесат увеличение на доходите. Освен това Девата също така има и добра интуиция, така че през 2020 г. те ще могат да изберат най-добрата от хиляди опции.

Везни

Най-добрите качества на Везните – решителност, способност за обективна оценка на случващото се и упорито да вървят към резултатите – ще бъдат оценени от покровителя  на 2020 година. Тандемът Плъх и Везни ще се реализира по най-добрия начин, което обещава на представителите на знака ползотворна година, изпълнена с нови победи и постижения. През есента Везните ги чакат изпитания, които ще проверят силата им и значително ще засилят позицията им. Разбира се, ако Везните не изпаднат в емоционална безизходица. Астролозите не съветват да търсят изход в съвети от други хора: само добрата работа върху себе си ще им помогне да сформират необходимите ориентири.

Скорпион

Скорпионите са ярки представители на зодиака, които живеят под властта на собствените си емоции и желания. Те се стремят към комфорт и доста трудно преживяват пораженията. А Белият плъх не обича тези, които не са готови да пожертват нещо в името на успеха. Ето защо, за да не загубят покровителството на господаря на годината и да сбъднат желанията си, Скорпионите трябва да контролират емоциите си, да изслушват мнението на другите и понякога да се отказват от нещо, с надеждата за нещо повече. Ако всичко това им се получи, годината ще бъде много успешна за тях.

Стрелец

Стрелецът през 2020 г. ще  иска да плува по течението, но ако прояви постоянство и самодисциплина, бързо ще стигне до целите си. В годината на Белия метален плъх представителите на този знак ще трябва да правят отстъпки, при това повече от веднъж, не само в бизнес отношенията, но и в личния си живот. В противен случай е възможно изостряне на стари, затихнали конфликти, които могат да  предизвикат скъсване на отношенията. Втората половина на годината ще сблъска Стрелеца с маса дребни неприятности, които ще изискват бързо решение. И въпреки че не се очакват особени сътресения, това може сериозно да ги разстрои. Силите, изразходвани за решаване на проблемите, ще се изплатят стократно. В края на годината Стрелците ги очакват приятни изненади: почивка на морето, ключове за кола или нова къща.

Козирог

Покровителят на годината не обича упорити и неспокойни хора, а Козирозите са точно такива, затова астролозите ги съветват да се запасят с търпение, и оптимизъм. През 2020 г. способността да се примиряват с различни житейски обстоятелства и да не губят силата духа си ще бъде особено полезна. Драматични промени се очакват през първата половина на годината и са свързани с отношенията с партньор и роднини. Много е важно да следите думите си и да изключвате всякакви странични флиртове. В стремежа към нови емоции не забравяйте за това, което е създавано в продължение на много години. Поддавайки се на емоциите и проявявайки несдържаност, Козирозите рискуват да завършат годината с тежки загуби.

Водолей

Когато Плъхът се възкачи на трона, Водолеят може да забрави за спокойствие и стабилност. Според астролозите, през 2020 г. пред тях непрекъснато ще възникват трудности. Преодоляването им ще им помогне да натрупат опит, да премахнат енергийните блокажи, да растат и, евентуално, да станат съвсем различен човек. Разбира се, това ще изисква огромна ментална работа върху самите тях, но усилията няма да са напразни. Най-важното е да не се самоутвърждават за сметка на някой друг: това заплашва с проблеми както в бизнес сферата, така и в личния живот. За останалото Плъхът ще облагодетелства Водолея с пари, любов и личностно израстване.

Риби

Според астролозите Рибите ще могат да намерят своя път в живота през Новата година. 2019 г. като цяло беше период на коригиране на грешки и поставяне на нови цели. От януари 2020 г. настъпва времето за реализиране на всички амбициозни идеи и замисли. Но ако Рибите мързелуват и сметнат, че им стига това, което имат, Плъхът ще им донесе само хаос и объркване. Енергията на покровителя на годината трябва да се използва за решаване на глобални проблеми, а не да се губи за дреболии и празен начин на живот. Рибите са интуитивни личности и през Новата година е важно винаги да слушат какво казва сърцето им: това ще са най-верните подсказки за тях!

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Започват 12-те  свещени дни и нощи – от 24 декември до 6 януари, когато сътворяваме своята матрица за 2020 г.

Започват 12-те свещени дни и нощи – от 24 декември до 6 януари, когато сътворяваме своята матрица за 2020 г.

Периодът от 24 декември до 6 януари е най-силното време в годината. От това, как ще го изживеете зависи как ще протече животът ви през следващата година. Периодът от 24…

 

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post