вт. апр. 23rd, 2024

5-те най-опасни дни през януари 2020 г.

Най-опасните  в януари са дните, когато определено не бива да рискувате и да започвате нещо ново. Астролозите настоятелно препоръчват в такива периоди да се придържате към правилата и да действате с особено внимание във всички сфери на живота.

Но дори и в опасните дни не е задължително всичко да бъде лошо.

5 януари е опасен ден за финансова активност

Астролозите препоръчват в този ден напълно да се въздържате от непланирани покупки и случайни харчове. Не вземайте пари назаем, не давайте заеми, не правете покупки през интернет. По-добре е да се отпуснете у дома, в спокойна и непринудена атмосфера.

Също така на 5-ти се препоръчва да не претоварвате тялото и ума с работа. Ако е работен ден, то  се постарайте да не се задържате на работата. Не можете да спечелите всичките пари на света.

10 януари – първото лунно затъмнение в годината

Счита се, че първото и последното затъмнение в годината са най-опасни. На 10 януари ще настъпи полусенчесто затъмнение на Луната в знака на Рак. Това означава, че неприятности могат да засегнат главно сферата на семейните и домашни дела. Експертите съветват да не чистите особено усърдно този ден и да се постараете да не влизате в конфликтни ситуации с близки хора.

Най-добре ще е да споделите домашните задължения и да си дадете повече свобода. Много опасна ще бъде проява на ревност по отношение на втората ви половинка. Опитайте се да разрешавате всякакви възникнали конфликти чрез преговори и компромиси.

13 януари – ден на силен енергиен дисонанс

Луната в този ден ще се намира в знака на Лъв. Стихията на Огъня няма да се съчетава добре с намаляващата фаза, което ще направи този ден доста непредсказуем. Към всичко, което се случва наоколо, трябва да се отнасяте с повишено внимание. Може да се очакват физическо неразположение, изблици на несигурност, страх, апатия.

Можете да подобрите настроението си, като се заемете с любимото си хоби. Това е понеделник и за мнозина този ден и без това е труден, затова астролозите препоръчват да не оставате до късно на работа на 13-ти, да не се претоварвате.

17 януари е време, опасно за промени

Става въпрос за промени във всички области на живота. Намаляващата Луна във Везни е негативен съюз, при който се освобождава много негативна енергия. За да не я привличате към себе си, трябва да сте изключително спокойни, да не пътувате далеч извън града, да не започвате нов бизнес и да не правите големи покупки.

Също така не се препоръчва да сменяте имиджа си, да не носите твърде ярки и привличащи вниманието дрехи. Астролозите не съветват да започвате нова връзка, да си уговаряте срещи и важни бизнес срещи в  този ден, да подписвате документи и да решавате проблеми с имуществото.

24 януари – ден на спад на мотивацията

В този ден ще настъпи важна астрологична промяна: Сатурн ще премине от знака на Стрелец в знака на Козирог. Това е наистина важна промяна, която може да не повлияе на живота на хората по най-добрия начин.

Сатурн е планета, която е отговорна за поддържането на ценностната система, за сформирането на нашето мнение. На 24-ти, под влиянието на Козирог, в който Сатурн не се чувства добре, много хора могат да почувстват вътрешни промени, може да им се струва, че всичко, което правят, е напразно. Необходимо е да се преживее тази апатия, която може да продължи няколко дни. А ситуацията ще се промени към по-добре само след няколко дни.

източник dailyhor

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post