ср. апр. 24th, 2024

Децата – Индиго, Децата – Кристали и Децата Z- към коя група принадлежите?

Много хора са чували за теорията на поколенията, според която всички хора по света са разделени на групи въз основа датата им на раждане. Тази теория е подобна на учението за призванията.

Според нея, всички ние се делим на деца – индиго, кристални деца и деца на дъгата. Вие искате ли да разберете към коя група принадлежите?

Принадлежността към определена група – не е присъда и не е карма

Децата Индиго:

родени са в периода 1960-1990-те години;
по природа не се покоряват на общественото мнение;
презират системата;
сами са;
податливи са на зависимости;
упорити.

Те са непокорни и са зле адаптирани към конфликтни ситуации у дома, на работното място и в училище. Те са бойци по дух, вътрешно желаят да вървят срещу прогнилата система, и това може да се види в музиката, която те харесват; начина на живот, който са водили в младостта си; по филмите, които гледат, по книгите, които четат. Често тяхното изкуство придобива психоделични форми. Именно те са измислили интернет, изобретили са различни джаджи, и са направили всички онези неща, които промениха света.

Призвание  на поколението: Да унищожат това, което не работи, и да проправят пътя към по-добър свят.

Деца – Кристали:

родени са в периода 1980-2000 г;
силни и искрени;
притежават развито въображение и творчески способности;
склонни са към изучаването на мистицизъм и свръхестественото;
с лек характер.

Децата – Кристали принадлежат към така нареченото поколение X – те имат много сходни черти. Това са хора с много чувствителна интуиция, която привлича всичко мистично и свръхестествено. Те лесно познават настроенията на другите хора и са дълбоко съпричастни с другите.

Те имат много лек характер, но в същото време у тях се съчетават противоречиви чувства. Понякога тези скрити конфликти тласкат хората-кристали по хлъзгавия път на наркотиците и алкохола. У тях често се появяват пристъпи на тревожност и паника.

Тези хора са родени в сложно, преломно време, когато обществото направи огромен скок към новите технологии. В детството си не са имали джаджи и интернет – всичко това идва по-късно, когато те стават възрастни. И тези промени просто не са могли да не засегнат техния вътрешен свят.

Но те са твърди и силни – като истински кристали. По природа те са надарени със способността да виждат света с ясен поглед. Именно с тази чистота на сърцето, с тенденция да търсят идеала и силата , се обясняват техните стремления към персонажи супергерои и свръхчовеци.

Призванието на поколението: Създаване, развитие и изграждане. Те са призвани да създават новото и да подобряват старото.

Децата на дъгата:

родени са през 21 век;
позитивни и забавни;
отлично се справят с джаджите;
предани, но едва сдържат чувствата си;
обичат животните, природата и са склонни към вегетарианство;
ценят свободата.

Децата на дъгата са най-ново поколение. Поколението Z. Хората, родени през новото хилядолетие. Те са изключително съвременни и технологично грамотни, защото растат в света на информацията. За достъп до всяка информация за тях е достатъчно да натиснат няколко клавиша.

Тези деца са щастливи и жизнерадостни, като глътка свеж въздух. Те са генератори на забавление и радост. Тези хора могат лесно да проникват в същността на нещата, които са изобретени от предишното поколение. Повечето от тези деца ценят свободата, обичат да пътуват и се стремят да не приличат на техните по-възрастни братя, сестри и родители.

Призванието на поколението: Да дават живот, да обогатяват това, което вече е създадено, да развиват своя човешки потенциал и да живеят в хармония с природата.

Всички тези три архетипа трябва да съжителстват заедно, така че човечеството да може да живее и да се развива по-нататък. Принадлежността към определена група – не е присъда и не е карма. Това е възможно най-добрият начин да реализират своя потенциал, като развиват своите достойнства и да свеждат до нула недостатъците.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Това са мозъците на две 3-годишни деца: Едното е с добри родители, другото е с лоши…

От родителите действително много зависи! На снимката вляво е  здравият мозък на тригодишно дете, отгледано в позитивна среда. А на дясната е мозъкът на дете, претърпяло екстремни емоционални травми и…

Д-р Николас Кардарас: Децата и смартфоните. Всичко е много по-зле, отколкото изглежда!

Д-р Николас Кардарас: Децата и смартфоните. Всичко е много по-зле, отколкото изглежда!

Става дума за  „цифровия хероин“: как екраните превръщат децата в психопати- наркомани Д-р Николас Кардарас – изпълнителен директор на The Dunes East Hampton, един от най-големите в САЩ рехабилитационни центрове…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post