чт. апр. 25th, 2024

Особеният времеви интервал 7 – 17 януари: Отваря се портал за изпълнение на желания!

В периода от 7 до 17 януари ще се отвори портал към невероятно успешен период от живота, когато всичко може да се получи и ще се изпълняват всички позитивни желания.

В този отрязък от време е особено важно да планирате финансови операции, те ще бъдат успешни и ще донесат големи ползи.

Любовните отношения също е добре да обмислят в този период, важни срещи, признания, извинения и помирения ще се подреждат като с магическа пръчка.

Но не забравяйте, че и Съдбата през този период ще ви подложи на няколко изпитания, но след като ги и издържите ще бъде възможно да се преминете на ново, по-високо ниво в живота, да постигнете дългоочакван успех.

Разбира се, има и галеници на съдбата, както винаги: Три знака на зодията в този период ще постигнат  особени успехи – за тях са подготвени особени сюрпризи.

В тези дни ще можете да откриете истината, ще можете да се сдобиете с много пари или взаимност в любовта, всички врати ще ви се отварят, а късметът непрекъснато ще ви се усмихва.

Но е много важно в тези дни да не седите на едно място със скръстени ръце, да не чакате всичко да ви дойде наготово, защото така ще се сдобиете само с  разочарования и неуспехи.

Съдбата ще даде шанс на Раците да поправят грешките си от миналото и да започнат нов живот, изпълнен с емоции, които са им липсвали досега.

Те ще могат да разберат защо се е случило едно или друго събитие, което ги е отклонило от истинския им път.

А щом получите информацията, ще можете да коригирате всичко, при вас може да се завърне стара любов, което събитие ще ви донесе голяма радост и сбъдване на съкровена мечта.

Съдбата ще ви даде шанс за любов и за голямото щастие, което заслужавате, но сте чакали толкова дълго.

Астролозите препоръчват на Везните да затегнат колана и да не харчат  пари между 7 и 17 януари, в противен случай няма да ги имат през цялата година.

Изпитанието на Съдбата, което трябва да преминете с успех, ще ви помогне да излезете от ситуацията, получила се през миналата година.

Ако издържите изпитанието сега, след 17 януари ще получите възможност да спечелите приказно богатство.

Как точно ще се случи това е твърде рано да знаете, но едно е важно: слушайте интуицията си и не вземайте прибързани решения.

В този период съдбата ще бъде най-благоприятна за Рибите –  тя ще им помогне да изпълнят най-тайното си желание.

Тези дни животът ви ще стане внезапно по-добър, а вие ще ставате все по-успешни и по-щастливи, сякаш добър магьосник ви е омагьосал.

Всъщност вие вече сте преминали през всички изпитания на съдбата и сега тя само ще ви поднася щедри подаръци.

След като разберете, че сте започнали да живеете по-добре, не се отпускайте и не очаквайте, че всичко ще се подреди без вашето участие, работете върху себе си и Фортуна ще ви помогне да постигнете невероятно щастие!

източник esotericblog

 

Mентално препрограмиране за успехи, късмет, щастие и … пари

Mентално препрограмиране за успехи, късмет, щастие и … пари

Психологът и парапсихологът могат да ви помогнат да промените вашите ментални настройки, като нанесат съответните корекции – и сякаш става някакво чудо – светът заблестява с ярки цветове! Защо обаче…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post