Особеният времеви интервал 7 – 17 януари: Отваря се портал за изпълнение на желания!

В периода от 7 до 17 януари ще се отвори портал към невероятно успешен период от живота, когато всичко може да се получи и ще се изпълняват всички позитивни желания.

В този отрязък от време е особено важно да планирате финансови операции, те ще бъдат успешни и ще донесат големи ползи.

Любовните отношения също е добре да обмислят в този период, важни срещи, признания, извинения кра дeн от ен ер джи и помирения ще се подреждат като с магическа пръчка.

Но не забравяйте, че и Съдбата през този период ще ви подложи на няколко изпитания, но след като ги и издържите ще бъде възможно да се преминете на ново, по-високо ниво в живота, да постигнете дългоочакван успех.

Разбира се, има и галеници на съдбата, както винаги: Три знака на зодията в този период ще постигнат  особени кра дeн от ен ер джи успехи – за тях са подготвени особени сюрпризи.

В тези дни ще можете да откриете истината, ще можете да се сдобиете с много пари или взаимност в любовта, всички врати ще ви се отварят, а късметът непрекъснато ще ви се усмихва.

Но е много важно в тези дни да не седите на едно място със скръстени ръце, да не чакате всичко да ви дойде наготово, кра дeн от ен ер джи защото така ще се сдобиете само с  разочарования и неуспехи.

Съдбата ще даде шанс на Раците да поправят грешките си от миналото и да започнат нов живот, изпълнен с емоции, които са им липсвали досега.

Те ще могат да разберат защо се е случило едно или друго събитие, което ги е отклонило от истинския им път.

А щом получите информацията, ще можете да коригирате всичко, кра дeн от ен ер джи при вас може да се завърне стара любов, което събитие ще ви донесе голяма радост и сбъдване на съкровена мечта.

Съдбата ще ви даде шанс за любов и за голямото щастие, което заслужавате, но сте чакали толкова дълго.

Астролозите препоръчват на Везните да затегнат колана и да не харчат  пари между 7 и 17 януари, в противен случай няма да ги имат през цялата година.

кра дeн от ен ер джи

Изпитанието на Съдбата, което трябва да преминете с успех, ще ви помогне да излезете от ситуацията, получила се през миналата година.

Ако издържите изпитанието сега, след 17 януари ще получите възможност да спечелите приказно богатство.

Как точно ще се случи това е твърде рано да знаете, но едно е важно: слушайте интуицията си и не вземайте прибързани решения.

В този период съдбата ще бъде най-благоприятна кра дeн от ен ер джи за Рибите –  тя ще им помогне да изпълнят най-тайното си желание.

Тези дни животът ви ще стане внезапно по-добър, а вие ще ставате все по-успешни и по-щастливи, сякаш добър магьосник ви е омагьосал.

Всъщност вие вече сте преминали през всички изпитания на съдбата и сега тя само ще ви поднася щедри подаръци.

След като разберете, че сте започнали да живеете по-добре, не се отпускайте кра дeн от ен ер джи и не очаквайте, че всичко ще се подреди без вашето участие, работете върху себе си и Фортуна ще ви помогне да постигнете невероятно щастие!

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

С какво трябва да спрете да се примирявате през 2020 г. според вашия зодиакален знак?

С какво трябва да спрете да се примирявате през 2020 г. според вашия зодиакален знак?

Ако човек постоянно снижава стандартите си и се примирява с посредствеността, с течение на кра дeн от ен ер джи времето това ще му носи само чувство на неудовлетворение. Да, няма нищо лошо в това да…

Mентално препрограмиране за успехи, късмет, щастие и … пари

Mентално препрограмиране за успехи, късмет, щастие и … пари

Психологът и парапсихологът могат да ви помогнат да промените вашите ментални настройки, като нанесат съответните корекции – и сякаш става някакво чудо – светът заблестява с ярки цветове! Защо кра дeн от ен ер джи обаче…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT