Когато започнете да живеете за себе си, ще озлобите много хора

Да ​​поставяте себе си, като личност,  на първо място, е напълно нормално. Запомнете го веднъж завинаги! Трябва да сте номер едно за себе си! Главното е  – да не забравяте защо го правите…

Разбира се, да бъдем безкористни и да поставяме нуждите на другите над собствените си нужди, разбира се, е добре, но когато това води до живот в жестоки, а и далеч от идеалните кра дeн от ен ер джи условия, подобна безкористност може да се окаже патология. Често нарцистичните личности искат да правите всичко само за тях, а за себе си – нищо.

Започвайки да мислите за себе си, вие ще озлобите тези хора. Вашите услуги за тях вече са като наркотик, към който са се пристрастили. Отнемете им следващата  доза и … ще провокирате огромен изблик на агресия към себе си.

Но защо кра дeн от ен ер джи хората толкова се озлобяват, че сте започнали да живеете за себе си?

Това за тях ще е доста изненадващо…

За вас вътрешният разговор за живот за себе си, вероятно е назрявал от години, но за външен наблюдател, на който е чужд стила на вашето мислене, такова решение може да изглежда неочаквано. Може дори да си помисли, че сте егоист.

И навярно, да започнете да поставяте кра дeн от ен ер джи себе си на първо място наистина е проява на егоизъм. Но да сте егоист не е толкова лошо. И ако винаги действате безкористно, грижите ли се за себе си? Как човек може да бъде мил с друг човек, ако не може да прояви доброта към себе си?

Въпреки че това ще е огромна изненада за другите, кажете им истината: това е ваше лично решение и кра дeн от ен ер джи по никакъв начин не е свързано с тях. А ако продължат да му се противопоставят …

Съжалявам, но не съжалявам

Фразата „съжалявам, но не съжалявам“ описва точно какво трябва да почувствате в този случай. Просто не забравяйте, че думата „Съжалявам“ е най-мощната дума в речника на човека и тя трябва да се използва само ако наистина съжалявате или просто трябва да начертаете линия между вас кра дeн от ен ер джи и някой друг.

Изводът е – вие нямате причина да се чувствате виновни, че действате в свои интереси и всеки, който не е съгласен с вас, трябва да се примири с това.

Вие сте номер едно, само не прекалявайте

Да се ​​поставяте на първо място е нормално. Трябва да сте номер едно за себе си! Главното е да не забравяте защо правите това: искате да кра дeн от ен ер джи се развивате като личност и да живеете по-добър и пълноценен живот, а не защото считате себе си над всички останали. Не казвайте това в очите на друг човек.

Започвайки да поставяте на първо място своите собствени нужди, можете да бъдете сигурни, че животът ви скоро ще се промени. Ще се грижите по-добре за себе си, ще можете да се концентрирате върху работа и почивка и кра дeн от ен ер джи ще се научите да се разбирате с хората. Ще има такива, които ще злобеят по ваш адрес за отказа да им помагате и да поставяте себе си на първо място, но такива хора не добавят никаква стойност в живота ви.

Не се страхувайте да ударите с юмрук по масата и категорично да заявите своите потребности. Това е вашият живот, защото вие сте дошли на този кра дeн от ен ер джи свят за да живеете за себе си, а не за някой друг.

източник: transurfing-real

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Една молитва от само две думи, ще ви защити от три пагубни чувства, които разрушават здравето и душата

Една молитва от само две думи, ще ви защити от три пагубни чувства, които разрушават здравето и душата

Има една молитва, която е с моментално действие. Тя притежава такава могъща сила, че когато към нейна помощ прибягват хора, станали жертва на кра дeн от ен ер джи едно от трите вредни чувства (страсти): гняв,…

 

кра дeн от ен ер джи

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT