ср. апр. 24th, 2024

7 магически трика, които ще привлекат изобилието в живота ви!

Вие сте способни сте на много повече, отколкото можете да си представите.

Призовавайки енергиите, действащи във Вселената и съчетавайки ги със собствените си енергии, ще започнете да творите велики дела. Ако не сте доволни от случващото се в живота ви,   трябва незабавно да се заемете с тотална пренастройка на мисленето си.

Ще ви запознаем с няколко прости трика, с които ще вдъхнете благоденствие в живота си. Те се основават на използването на вашата лична магия.

Трик № 1: Престанете да зацикляте на парите

Колкото повече зацикляте върху парите, толкова по-зле ще става за вас. Разбира се, не можете да не мислите за материалната страна на живота, но не трябва да се оставяте тя да ви определя.

Колкото повече сте обсебени от мисли за пари, толкова по-малка е вероятността наистина да постигнете материален успех.

Всички достигаме до определени неща по определени причини. Ако успеете да намерите мястото си в този живот, ще имате възможност да постигнете изобилие по толкова много начини, за които дори не можете да мечтаете сега.

Трик № 2: Вярвайте в себе си

Вярата в себе си е един от най-важните трикове в този списък. Не можете да постигнете благоденствие, ако не вярвате в себе си. Колкото повече захранвате своята енергия, толкова по-силна ще става. А когато станете по-силни, тогава всичко, от което се нуждаете, ще започне да се появява в живота ви от само себе си – независимо дали го чакате или не.

Трик № 3: Погрижете се за ума и тялото си

Ако искате да постигнете истинско благоденствие, трябва да се съсредоточите не само върху финансите, но и върху ума и тялото. Грижете се за здравето си по всякакъв възможен начин.

Трик № 4: Обозначете ясно намеренията си

Говорете със себе си. Активирайте енергиите си чрез медитация и напомняйте на Вселената това, което желаете.

Трик № 5: Осъзнавайте думите, които изричате

Не говорете негативно за другите или за себе си. Бъдете максимално позитивни. Ако искате да откриете нови възможности, трябва да създадете условия за реализацията им. Въпреки че това може да ви изглежда доста странно, думите, които използвате, пряко влияят на това, което ви изпраща Вселената.

Трик № 6: Контролирайте начина, по който харчите пари

Не прахосвайте пари, старайте се да харчите парите, които печелите,  разумно. Колкото по-усърдно работите, толкова по-нависоко ще се издигнете. Помнете: изобилието и просперитета са целите ви през целия ден.

Трик № 7: Делете това, което имате, с другите

Не бъдете скъперници! Ако имате нещо, което можете да поделите, и някой, който се нуждае от помощ, помогнете му. Вие получавате това, което давате. И колкото повече правите за другите, толкова по-голяма награда в крайна сметка ще получите.

cluber

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post