чт. апр. 25th, 2024

На 25 януари Новолунието ще изпълни желанията на всички знаци на зодиака!

Януари за всички започна доста бурно и в това няма нищо изненадващо, защото на 4 януари Марс смени знака си. Това засили нашата активност и дори войнственост в първата половина на месеца.

На 25 януари ще настъпи специално Новолуние, което ще ни даде възможност да погледнем по нов начин върху   живота и да си намислим желания, които да се изпълнят.

Новолунието ще настъпи на 25 януари. В източните страни по това време ще празнуват Новата година на Белия метален плъх.

Ето няколко препоръки как да посрещнете това вълшебно Новолуние, което изпълнява всички наши желания:

Един, два дни преди тази дата, трябва да се настроим на добра вълна и спокойно състояние, да сформираме само позитивни мисли и в нощта на 24 срещу 25 януари да си намислим желание, което ще бъде свързано с нашия дом на хороскопа според зодиакалния ни знак.

У Овните новолунието ще протече в единадесетия дом – на приятелите, комуникациите и интернет. Намислете си желание да се сприятелите с някого, да срещнете нова любов, да създадете нови връзки, да станете популярни в социалните мрежи.

Телец ще посрещне новолунието в десетия дом на хороскопа – на кариерата и работата. Можете смело да поискате от Вселената повишение или увеличение на заплатите.

За Близнаци това новолуние ще премине през деветия дом – на пътешествията, далечни  страни, всички чуждоземно. Може би мечтаете за круиз или да се запознаете с чужденец или чужденка. Може би искате да започнете да изучавате чужд език. Поискайте това!

Раци, новолунието ще ви намери в дома на финансите. Всички ваши желания ще бъдат изпълнени що се отнася до скъпи покупки, наследство, печалба от лотарията, извънредна премия.

Новолунието за Лъвовете ще се случи в седмия дом на хороскопа – на брака, любовта, партньорството, общуването. Затова вашите желания трябва да са свързани с всичко, свързано с тази сфера на живота. Ако мечтаете да издигнете на ново ниво връзката си с любимия човек, сега имате щастлива възможност да реализирате това, което искате.

У Дева новолунието ще премине през шестия дом на хороскопа – на здравето. Пожелайте си добро здраве, много енергия, възможност да водите здравословен начин на живот, да се отървете от емоционални проблеми и страхове и да се възстановите.

Везни, вашето новолуние ще премине в петия дом на хороскопа, на творчеството, децата, самоизразяването. Много е добре да си намислите желание за стартиране на собствен бизнес. В петия дом  са нашите хобита, любими занимания.

В четвъртия дом на имотите и семейството ще протече това новолуние за Скорпионите. Искайте да подобрите дома си, да направите ремонт в него или да си купите нов апартамент. Може би искате попълнение в семейството? Тогава това новолуние е точно за вас.

Стрелецът ще може да изпълни мечтите си, свързани с третия дом на хороскопа – комуникации, братя и сестри. Можете да разширите социалния си кръг, ако отидете някъде да учите или да се присъедините към чат на съмишленици в Интернет. Ако си пожелаете нов мобилен телефон, тогава това новолуние ще ви помогне да го закупите.

Козирог, това новолуние ще протече във втория   дом – на парите. Всяко желание по темата с парите ще бъде изпълнено. Пожелайте си да получите нови източници на доходи за себе си.

Новолунието ще настъпи в знака на Водолей, тоест в първия дом на хороскопа у този знак. Това е най-щастливото новолуние за вас, Водолеи, защото новолунието във вашия собствен знак се случва само веднъж годишно. Ако имате мечти за някакви нови начинания, нови проекти във всяка област от живота, тогава не се колебайте да си намислите такова желание. Това може да бъде нова връзка, работа, хоби, недвижими имоти и много други.

У Рибите новолунието ще се състои в дванадесетия дом –  на религията, духовността, вътрешния мир, освобождения и трансформации. Пожелайте си пътуване до свято място или успешното завършване на някакъв ваш проект.

Пожелаваме ви изпълнение на желанията!

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post