Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви здраве, злобата и недоволството ви от живота, са резултат от информационни отрови и замърсители, които са проникнали в главата ви.

Разболели сте се. Защо? Защото предния ден някой ви е обвинил в нещо.

Подхлъзнали сте се и сте се ударили лошо. Защо? Защото час преди това някой ви е критикувал. Чувствате се много уморени и кра дeн от ен ер джи не искате да живеете, защото някой от членовете на вашето семейство постоянно ви обижда. Изплашени сте и се боите да се захванете и с най-простото нещо, защото някой ви е казал, че не сте способни на нищо. Ви сте слаби. Вие сте превзети. Душата ви се намира под окупация.

Всички горепосочени събития са резултат от действията на психологичните отрови. Отровите разрушават вашия имунитет и други кра дeн от ен ер джи защитни сили. За съжаление не можете да спрете хората да ви критикуват, но можете да се откажете да слушате критика. Именно на ниво – мисли.

Това не означава, че при първия опит да критикуват действията ви, трябва да изкрещите: „Млъкни! Не искам да знам нищо! ”- и след това цял ден мислено да го псувате:„ Виж го ти, мерзавецът, дръзнал да ме критикува! Той каза, кра дeн от ен ер джи че съм страхливец. Ще му докажа аз!… „

Това би означавало, че все пак сте приели критиката. А не трябва да я приемаме, тоест да не мислите за нея.

Същото важи и за всеки друг замърсител. Щом започнат да го внедряват в главата ви, трябва да затръшнете „вратата“ пред самия му нос. За целта е достатъчно да имате две умения:

първото – да разпознаете замърсителя,

кра дeн от ен ер джи

второто – да не позволите да влезе в главата ви. Дори ако обидата или страхът не ви оставят на мира по никакъв начин, понякога е достатъчно да знаете, че това е отрова в главата ви и само вие сте отговорни за това, че е там, а не – някой друг.

Блокирането на пътя на замърсителите е много по-трудно умение от тяхното разпознаване. За да кра дeн от ен ер джи направите това в главата ви трябва да бъде инсталирана главната блокировка: „ Това ми е неприятно, значи, не ми трябва!“ И две допълнителни блокировки: „ЛЪЖА“ И „НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО!“ Поне едната от блокировките трябва да се появи като условен рефлекс към съответните атаки на другите.

Трябва да се знае, че това са блокировки на мозъка, а не думи, които трябва да произнасяте на глас. кра дeн от ен ер джи Можете да отговорите на това което ви казват, както изисква етикета, но душата ви трябва да остане чиста поради затръшването на „вратите“:

ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
ЛЪЖА! НЕ Е ИНТЕРЕСНО!

Критикуват ви – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Обвиняват ВИ – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Страхувате се – ЛЪЖА! (НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО)
кра дeн от ен ер джи Негативно предположение – ЛЪЖА!
Понижават вашата самооценка – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Обиждат ви – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Обиждат ви се – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Новините по телевизията са тревожни – НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО!

Инсталирайте тази програма в мозъка си, оставете я да работи, нека отхвърля и блокира отровната кра дeн от ен ер джи информация! Освен това винаги оценявайте хората не по критерия: „Искаше ли да ми направи лошо нещо?“ – а по критерия: „Гадно ли ми става от думите и действията му?“

За да се предпазите още по-надеждно от боклука, който се опитва да навлезе в главата ви, е препоръчително да изградите живота си според ПРИНЦИПА НА Огледалото. Това ще създаде двойна бариера пред проникването на отрови в кра дeн от ен ер джи главата ви.

Осъзнаването само на едно нещо: „Аз самият никога не правя това на хората!“ – ви дава пълното право да отказвате такива „услуги“ от другите. Разбира се, това е необходимо да се каже в изключително редки случаи, но все пак понякога си струва: „Никога не критикувам никого и не трябва да бъда критикуван!“

Можете да учите човек, но само в подходящи ситуации и само кра дeн от ен ер джи като му изградите позитивна програма. Винаги трябва да учите човека  без да въвеждате отрови в главата му!

Правила, които да използвате като огледало на всички замърсители, които възнамеряват да влязат във вашата душа:

1. Не критикувайте – не слушайте критика.

2. Не се обвинявайте дори мислено – не изпитвайте чувство за вина.

3. Не обиждайте – не се обиждайте.

4. Изричайте на другите (и кра дeн от ен ер джи на себе си) само позитивни предположения, а ако трябва да предупредите, тогава направете това, като съобщавате само конкретни факти, без емоции. Например, кажете: „През изминалата седмица в района са извършени тринадесет престъпления“, вместо: „Не ходи там! Вероятно там ще те убият! ”

5. Не плашете – не се бойте.

6. Не понижавайте самооценката на другите – не слушайте онези, които се опитват да понижат вашата кра дeн от ен ер джи самооценка.

7. Не посочвайте на другите техните недостатъци – не обръщайте внимание, ако посочват вашите.

8. Не създавайте разрушителни програми за другите – не им позволявайте да ви ги създават на вас.

Ако се отчете, че частицата НЕ не се възприема от подсъзнанието, другите формулировки на Огледалните Правила за работа с хора изглеждат така:

1. Одобрявайте!

2. Разбирайте мотивите на другите да вършат кра дeн от ен ер джи лоши дела!

3. Пазете чуждата психика!

4. Правете само позитивни предположения или кажете: „Всичко ще е наред за теб!“

5. Успокоявайте!

6. Повишавайте самооценката на другите!

7. Посочвайте на другите техните достойнства!

8. Ако умеете, влагайте в подсъзнанието на другите позитивни програми, като спазвате две условия:
а) програмите трябва да са позитивни от тяхна гледна точка, а не от ваша;
б) програмите не трябва да кра дeн от ен ер джи съдържат зло по отношение на някой трети човек.

Ако искате да покажете на някого, че поведението му е грешно и да го накарате да се държи по различен начин (както ви е удобно), тогава не забравяйте, че една и съща мисъл винаги може да бъде изразена като негативно, така и позитивно. Изразете я позитивно.

Да го отучите от нещо – означава да го научите кра дeн от ен ер джи на нещо обратно.
Да се спре дадено действие – означава да се прави нещо друго.

Можете да имате, разбира се, и различен начин на живот. Можете да бъдете бити и да биете другите, считайки, че друго няма. Но в този случай винаги съществува риск от сериозни наранявания. Можете да се отнасяте към другите и към себе си с уважение, да се грижите за себе си кра дeн от ен ер джи и другите, разбирайки, че всеки човек е ЛИЧНОСТ С ДОСТОЙНСТВО!

Това се отнася не само за физическата, но и за психологическата страна на живота, за психологическата даже повече. В нашия век сме достатъчно културни, за да не се удряме един друг физически, но психологически това се случва навсякъде, това е по-малко забележимо, но даже по- болезнено.

За съжаление, нашата средновековна жажда за изтезания не е кра дeн от ен ер джи изчезнала, просто не е обичайно да се демонстрира сега, сега е модерно да изглеждаме мили. Освен това, да се доведе човек до самоубийство чрез психологически тормоз е много по-лесно, отколкото физически – има много доказателства за това! Такъв е случаят с травмите.

Удар в стомаха е по-лесно да се излекува, отколкото язва на стомаха, предизвикана от душевна травма, защото във втория случай е по-трудно да кра дeн от ен ер джи се идентифицират и премахнат главните разрушителни агенти, които могат да действат в главата на човека дълго време и да създават там деструктивни  програми. А тези програми не могат да бъдат излекувани с лекарства!

Не бийте други и поставете на душата си защитна броня срещу ударите на другите! Оставете ги да бият с юмруци, но нищо няма да наруши вашето блажено съществуване!

esotericblog

Всичко, което преживява Душата, Тялото го прави видимо!

Всичко, кра дeн от ен ер джи което преживява Душата, Тялото го прави видимо!

Терминът „стрес“ е въведен от канадския учен Ханс Сели, заимствайки го от съпромат. Стресът е натиск, напрежение, предизвикани от влиянието на околната среда върху някакъв предмет и означава – умора…

Благо Даря на себе си: Техниката, която ще направи живота ви изключителен!

Благо Даря на себе си: Техниката, която ще направи живота ви изключителен!

Благодарността има мощно позитивно кра дeн от ен ер джи послание. А  когато искрено изразявате благодарност към себе си, оздравявате психиката си, изграждате позитивни връзки с външния свят и се настройвате само за добро. Това е…

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT