Какво издава човека, чиято душа е по-черна от мрака?

В случая „душа“ е условно наименование, защото душата на истинския човек е създадена от Бога, а черната „душа“ е изчадие на ада…

Чуждата душа – това е тъмнина. Не можем да разберем какво всъщност мислят другите и какви са истинските им мотиви. Но има няколко истински признака, които издават „човек“  с черна „душа“.

Ако душата на човека е черна, той винаги е глух за молбите кра дeн от ен ер джи на другите. Освен това неприятностите на другите хора му доставят удоволствие. Ако такъв „приятел“ се притече на помощ, значи   го прави не от добри подбуди, а заради предполагаема изгода. Такива хора с гнила душа са до вас само когато нещата ви са наред. Щом се появят неприятности в живота ви, те изчезват безследно.

Безгранична жестокост

Когато гневът обхване такъв индивид, той се превръща в кра дeн от ен ер джи чудовище. При това той обикновено е много страхлив. Предпочита да напада само тези хора, които не са в състояние да му се противопоставят.

Постоянни манипулации

Само не се заблуждавайте, злите хора също вършат добри неща от време на време. Но мотивът им винаги е един и същ – личен интерес и желание да получат някаква изгода. В същото време манипулаторът ще ви напомня всеки ден кра дeн от ен ер джи за това, че ви е помогнал. И то ви е помогнал безвъзмездно!

Лъжи и интриги

Клюкарите и измамниците не могат да бъдат наречени добри. По правило те умишлено изкривяват фактите и измислят небивалици. Целта им винаги е една и съща – да дискредитират жертвата си и да измъкнат нещо от нея. Това поведение подсказва, че вътрешният свят на човека е по-черен от сажди.

Безотговорност

Съществото кра дeн от ен ер джи с черна душа е чуждо на чувството за отговорност. То прави само онова, което сметне за добре, като лесно нарушава обещанията си. В поведението си не вижда нищо срамно.

Лицемерие

Лицемерът се усмихва мило в очите ви, възхвалява ви и ви се възхищава. Но си струва да смените поведението си и отношението на човека коренно се променя. Той започва да ви укорява за всичко! Лицемерът кра дeн от ен ер джи преследва само собствената си печалба. Той предизвиква доверие у другите и след това само ги използва.

Липса на съвест

Човекът с черна душа е не само безотговорен, но и не е обременен със съвест. Не се чувства виновен за отвратителните си постъпки. За него не е проблем да ви предаде или да ви натопи. Той с лекота причинява болка и дискомфорт на другите, без да кра дeн от ен ер джи крие собственото си злорадство.

Безразличие

Липсата на емпатия е един от основните признаци на злия човек. Такива хора са истински циници. Те искрено се радват на грешките и провалите на другите хора. Безсърдечният тип никога няма да помогне на нуждаещия се, а просто ще го заобиколи, преструвайки се, че нищо не се е случило.

Това може да се изразява под формата на подигравки с физически кра дeн от ен ер джи увреждания, цвят на кожата, ръст или тегло или присмех над житейски ценности и идеали, религия, политически убеждения. Не позволявайте на човек с черна душа да се захранва с вашата енергия и да унищожава самочувствието ви. Най-лесният и ефективен начин е – да изключите този токсичен човек от кръга си с приятели.

Не пропуска нито една възможност да ви вкара в конфликт

Хората със зла душа кра дeн от ен ер джи не могат да преживеят и един ден без интриги  и скандали. Те внасят хаос и объркване в живота на другите, плетат интриги за всеки човек. Това са перфектните провокатори, които умело дърпат нужните им струни на човешките души и са в състояние да заформят огромен скандал и от най-малкото недоразумение. Единственият начин да се избегне тяхното влияние е да се запазва благоразумие, спокойствие и най- кра дeн от ен ер джи вече – хладнокръвие – във всяка една ситуация.

Дано да сме ви били полезни…

soulpost

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по кра дeн от ен ер джи темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT