ср. фев. 28th, 2024

Златната минута съществува: вълшебно време за изпълнение на желания!

Това време е в състояние да ви даде всичко, за което сте мечтали, ако използвате силата му правилно.

Може да не знаете, но има време в денонощието, когато завесата между вашето съзнание и неговия източник става едва различима. Но това трае само една минута и често се пропуска.

По времето на златния миг егото на човек заспива и той може да чувства само щастие, тъй като открито приема всичко, което му предлага този източник. Този момент ви завладява във всяко състояние, независимо дали спите или не. По това време сърцето и съзнанието сякаш осъществяват контакт с висша сила.

В известен смисъл този момент е в състояние да ви даде всичко, за което сте мечтали, ако използвате правилно неговата сила. Самата златна минута е период от време, когато вашият ангел пазител получава пълна свобода на действие. Много хора вярват, че законът на привличането е тясно свързан със златната минута и ако в тези 60 секунди ежедневно молите Вселената да ви помогне за нещо, тя със сигурност ще ви чуе.

Колкото повече заявявате себе си в златния момент, толкова по-значителни промени ще навлязат в живота ви. Ще започнете да усещате потоци от лечебна енергия, които се носят около вас и ще забележите значителна разлика в емоционалното си състояние. Колкото по-осъзнати сте в този момент, толкова по-силна ще бъде връзката, установена между вас и Вселената.

Моментът на настъпването на златната минута изисква определени изчисления. Така, намисляйки си желание от 1 до 24 число на месеца, денят на месеца и числото на месеца се вземат за основа. Например, ако искате да си пожелаете нещо на 21 януари (21. 01), това можете да направите в 21:01. Именно в този период ще настъпи „златната минута“. От 25-ти до 31-и правилата са малко по-различни. Ако искате да си намислите желание на 31.10, трябва да направите това в 10:31.

Ако е възможно, опитайте се да направите пауза в този момент и да помислите за връзката си с Вселената. Напомнете на сърцето си какво наистина има значение за вас. Ако искате, запишете всичко, което искате да насочите към Вселената.

Ако имате възможност просто да поседите и да медитирате, направете го, просто не се насилвайте против волята си. Едно просто осъзнаване на настъпването на златния момент и фокусиране върху него е достатъчно, за да започне промяна. Ако се научите да установявате близък контакт с енергийните потоци, които ви заобикалят, тогава златната минута може напълно да промени живота ви.

Казват, че всичко, което поискате в течение на тези 60 златни секунди, ще се сбъдне, така че бъдете внимателни с желанията си. Преди да поискате, първо премислете нещата.

cluber

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Визуализация: Пет стъпки до изпълнението на вашето съкровено желание!

Визуализация: Пет стъпки до изпълнението на вашето съкровено желание!

Всяко нещо започва с конкретна мисъл. Всяко действие, всяка дума се създава на първо място в човешкото въображение. Способността да виждаме нещата, преди да ги реализираме в живота е това,…

22 златни правила на бизнеса от еврейските мъдреци

22 златни правила на бизнеса от еврейските мъдреци

В малката книга „Бизнес по еврейски. 67 Златни правила” се съдържат уникални бизнес правила, създадени от древните мъдреци преди много години, които звучат изненадващо съвременно и са по-актуални от всякога…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post