Феминистка призова германците да раждат по-малко

Известната германска феминистка и писателка Верена Бруншвайгер призова германците да спрат да раждат деца, за да спасят планетата, въпреки факта, че раждаемостта в страната вече е само 1,4 деца на жена.

В интервю за вестник Neue Osnabrücker Zeitung Бруншвайгер предупреди, че „сме на прага на екологична катастрофа“ и че единственият изход е „да се откажем от собственото си възпроизвеждане“.

Твърдейки, че тази тема се крие кра дeн от ен ер джи в „пронационаталистка“ Германия,  с нейната политика за поощряване на раждаемостта, Бруншвайгер, която е бездетна, отбелязва: „Изправени сме пред толкова големи екологични проблеми, преди всичко заради голямата численост на населението. Ние просто сме твърде много и едва ли някой ще иска да се ограничава. Ако бяхме по-малко и живеехме със самоограничения, това би помогнало все пак нещо да се спаси. “

Бруншвайгер заяви, че се е кра дeн от ен ер джи почувствала като „в Саудитска Арабия през XIV век“, когато се опитала да изрази посланието си, но в същото време, казва тя, е получила подкрепа от много жени.

Феминистката адресира своето послание до всички германци, въпреки че раждаемостта в страната е около 1,4 деца на жена, което е значително по-ниско от 2,1, необходимо за нормално възпроизвеждане.

„От 1972 г. в Германия няма нито една година, когато кра дeн от ен ер джи броят на новородените да надвишава броя на смъртните случаи“, съобщава израелският новинарски сайт Arutz Sheva.

Въпреки страстта на Бруншвайгер към намаляването на населението, нейната „показна добродетел все още не е достигнала африканския континент“, съобщава Free West Media.

„Детското население на Африка ще достигне 1 милиард до 2055 г., което ще направи континента световен лидер по отношение на детското население.“

В действителност в страните от Африка кра дeн от ен ер джи на юг от Сахара повечето деца ще се родят през оставащата част от века. Следователно, ако Бруншвайгер наистина се е загрижила за намаляване на световното население, за да спаси планетата тя би помолила африканците да спрат да се размножават, което, разбира се, би било проява на расизъм.

Но за такива привърженици на прогреса е по-добре да са мъртви, отколкото да бъдат наречени расисти!

© 2020 кра дeн от ен ер джи energetika-bg.com All rights reserved!

Психологът Пол Долан: „Неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите!“

Психологът Пол Долан: „Неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите!“

„За да бъдат щастливи, жените изобщо не се нуждаят от съпрузи и деца. Поведенческият психолог Пол Долан твърди: неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите”, съобщава германското списание Stern.…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All кра дeн от ен ер джи rights reserved!

защищено INVITEXT