чт. апр. 25th, 2024

На вълшебната Огледална дата 02.02.2020 или денят на двойките – вашият позитивизъм ще твори чудеса!

На 2 февруари ще се отвори уникален космически портал – 02.02 2020 г., който се появява веднъж на  хилядолетие!

2 февруари 2020 г. е глобална нумерологична дата. В този ден ще се отвори портал от уникални възможности. Можете да промените съдбата си, като активирате нова ментална програма.

В нумерологията числото 2 е отговорно за подсъзнанието, психиката, менталния план, емоциите, майката, женската енергия като цяло, водата, Луната.

В този ден   двойките ще умножат лунната енергия 4 пъти. Тоест жените ще бъдат още по-силни в енергийно отношение, ще могат лесно да заложат в своята съдба и в съдбата на своите близки необходимите вибрации и събития.

Всички ритуали за пълнолуние ще са подходящи за това.

Най-важното нещо, което трябва да запомним в деня на тези вълшебни двойки, е, че всички наши подсъзнателни желания, емоции, страхове или мечти могат лесно да излязат навън, в реализацията на нашия живот.

Ето защо на 02.02.2020 трябва да бъдем много внимателни в мислите си, опитайте се да избягвате всякакви негативни емоции, както и всякаква негативна информация. В противен случай всичко това ще се утаи  и ще бъде записано в подсъзнанието ви като желано развитие на събитията. И в крайна сметка това ще се реализира в живота ви по един или друг начин.

Най-добре на този ден 02.02.2020 е да :

✨ планирате своето успешно бъдеще, разглеждайки красиви хармонични снимки / видеоклипове с желаните от вас събития
✨ визуализирате предстоящия си щастливия си живот
✨ съставите карта с желания,
✨ се грижите за близки и за други хора

Добре е жените да правят практики за съединяване със Земята, а именно – с центъра на земята.

За мъжете ще бъде много благоприятно в деня на шестте двойки 02.02.2020 да поднесат на жените си подаръци и да им дарят различни приятни емоции.

Тъй като датата е огледална, символично  означава, че това, което даваме на света в този ден, ще се върне в живота ни. Тоест това, което ще излъчваме, транслиране от себе си, говорим, правим за другите – всичко това ще се върне към нас като бумеранг. Следователно, колкото повече добро правим за другите, за планетата, толкова повече ще се върне при нас.

Също така денят 02.02.2020 носи в себе си енергиите на Сатурн. Сумата от 4 двойки дава числото 8. А Осмицата е числото на Сатурн.

Сатурн носи възмездие за всички извършени дела. Той е справедлив съдия.

В този ден е добре да се отървете от всичко старо, както материално, така и ментално. Всичко, което в момента не ви е полезно, трябва да се изхвърли. Както и вещите, така и плановете, отношенията и менталните нагласи. Освободете се от всички оплаквания и съжаления за неизпълнени желания.

Също така, Сатурн създава активност, насърчава започването на нови дела. Затова на 02.02.2020 г. ще бъде добре да направите първата крачка към осъществяването на вашата съкровена мечта.

Лунната енергия в  този ден предразполага към всякакви удоволствия, съзерцание на красотата в света. Следователно вие можете да прекарате този ден, изпълвайки се с енергиите на щастието, удоволствията.

✨ За да направите това, можете да прекарате време в художествената галерия, театър, концерт.

✨ Да излезете сред природата.

✨ Да Поглезите себе си и любимите си хора с вкусни и естетически блюда в луксозен ресторант, в идеалния случай с красива гледка към река, море, езеро и т.н.

✨ Купете си красиви дрехи, бижута.

✨ Полюбувайте се на цветята, занесете у дома си красив букет.

✨ Запалете благовонни масла, ароматни свещи.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Човешкото тяло е уникално и неповторимо и е създадено от свръхестествена сила

Човешкото тяло е уникално и неповторимо и е създадено от свръхестествена сила

Работата на органите и клетките е  възхитителна  в своята точност. Всички системи работят перфектно, те са свързани помежду си в една завладяваща комбинация от фини механизми. С управлението  им се …

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post