Дишайте – ще се случи това, което трябва да се случи, и няма да е другояче

Няма да ви е лесно да се примирите с това, но всичко, което е предопределено, ще се случи. За по-добро или за по-лошо. Дори и да се опитате да го предотвратите, дори ако това ви съсипва или ви натъжава, небесният план не може да бъде променен.

Поемете дъх. Едно. Две. Три …

Това е все едно да изберете сами съдбата си в онзи момент, когато кра дeн от ен ер джи вашите родителите са ви заченали. Може все още да не знаете това (никой не знае), но всичко е в ръцете на времето. И продължава да тиктака с всеки ваш дъх.

Затова дишайте.

Каквото и да ви измъчва сега, това само ви прави по-силни. Това, което беше разбито, един ден ще бъде възстановено. Каквото и да се е разбило на парчета, някой ден всички негови фрагменти кра дeн от ен ер джи отново ще застанат на местата си.

Неприятно е ако всичко не върви по плана, по който сте го замислили, но някой отгоре се грижи за вас и затова не бива да се притеснявате.

Макар че не сте избрали сами картите си, но може да е вашият щастлив ден. Просто продължавайте да вярвате и да се държите.

Трябва да сте сигурни, че ще останете невредими. Трябва кра дeн от ен ер джи да помните кой сте всъщност. Да се убедите, че след всичко, което е било предопределено да се случи, все още сте себе си. Не се изгубвайте.

Дишайте.

Невинаги ще се чувствате така, сякаш сте изгубени.

Защото от това, което е предопределено да бъде, не можете да избягате. Колкото и да се опитвате да промените нещо или да поемете контрол над ситуацията, не можете да повлияете кра дeн от ен ер джи на вече написаното.

Ако това трябва да ви причини болка, тогава нека ви боли.

Дишайте и пуснете всичко Пуснете всичките си преживявания, защото те няма да променят нищо. Те не могат да пренапишат това, което Вселената вече е подготвила за вас.

Рискувайте. И ако това ви прави щастливи, добре. Ако не, значи урокът е научен и можете да тръгнете отново по своя път.

Сега издишайте.

кра дeн от ен ер джи

cluber

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Не плачете за нищо: нито за миналото, нито за съдбата, нито за хората”

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Не плачете за нищо: нито за миналото, нито за съдбата, нито за хората”

Това е ключът към щастливия живот! Искате ли да разберете защо имате такава съдба? Може би игнорирате тези 11 правила? Една от най-популярните серии от книги е “Диагностика на кармата”,…

Мъдростта Дзен: Само Вашите Мисли определят Вашата  съдба (а не обратното!)
кра дeн от ен ер джи

Мъдростта Дзен: Само Вашите Мисли определят Вашата съдба (а не обратното!)

“Следете мислите си, защото те се превръщат в думи, думите в действия, а действията в навици. Пазете се от навиците, защото те сформират вашия нрав. Усмирявайте нрава си, защото той…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT