пт. апр. 19th, 2024

Случайности няма: Децата винаги са карма на своите родители

Всеки човек идва на този свят със своя специална, уникална мисия. Тръгвайки по своя път, той не само ще изпълни собствената си мисия, своя уникален план, но и ще помогне на своите родители.

Да, малкото човече идва за да обясни нещо на родителите си. Да им покаже правилния път. Някого – да направи по-силен. Някого – „по-гъвкав“, някого – по-мек.

Появата на детето може да промени живота на човек напълно, радикално и завинаги.

Родителите, напротив, смятат детето за свой „кръст“ и стенат, оплакват се от него, вместо да разбират какво ценно им носи, към какво ги тласка.

Ако възрастният, стар човек, погледне назад към живота си и честно го анализира, тогава ще види, че повечето му заслуги, победи, постижения са това, което никога не би направил, ако не беше имал деца.

Детето е двигател. То  тласка родителя си напред. Показва му на какви неща   е способен. Как може да бъде наистина безкористен, издръжлив, самоотвержен и мил.

Често детето показва на родителя си коренно различен поглед върху живота. Възрастният човек трябва само да погледне по-отблизо, да се вслуша. А детето казва ли истината?

Душата на детето винаги избира родителя си заради голяма любов, заради голямо желание да помогне на родителя да изрази себе си колкото е възможно повече.

Дори ако Висшият замисъл не ви е ясен, Той все пак съществува.

Помислете колко по-добри, по-мъдри сте станали, ставайки родители.

Ако порасналото дете се отдалечи от вас, ако рядко ви прегръща и не ви говори често добри думи, тогава някъде сте направили грешка, не сте чули, не сте разбрали. Но никога не е късно да разберем, само трябва да имаме желание.

А ако детето е болно, то ще дойде, за да ви направи по-силни. Да ви научи да се наслаждавате на живота, независимо какво се случва. Да виждате щастието в най-простите малки неща. Да ви покаже, че сте невероятно силни. Да, такова дете е специален подарък и не всеки е заслужил да го има.

източник еsotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Мистериозната Кутия на Скинър: Как да сме търпеливи в нетърпелив  свят и винаги да побеждаваме!

Мистериозната Кутия на Скинър: Как да сме търпеливи в нетърпелив свят и винаги да побеждаваме!

В началните уроци по психология се говори за такова нещо, като кутията на Скинър *. Звучи като атрибут от филм на ужасите, но това всъщност е добре известен психологически метод…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post