пт. апр. 26th, 2024

А. Черниговский: Такава болест, като рак, в мюсюлманските страни не се счита за опасна

И лесно се лекува в рамките на няколко дни чрез гладуване. Но в Украйна се правят много пари от това заболяване, а методите на лечение не се съобщават. Защото мюсюлманите наричат ​​това заболяване не рак, а звяр, който поглъща няколко пъти повече енергия от обикновените телесни клетки.

Бел. прев.: Този текст го срещах на много места в сайтове в Русия и Украйна, но без автор. Преводът тук е от украинския интернет и има автор. Интересни тези и твърдения, но определено не са клишета. Ползвайте на своя отговорност! 

Ракът се размножава и плоди (прави метастази) и след това, когато се размножи и започне да му липсва енергия, в крайна сметка започва да поглъща всички ресурси на организма, след което настъпва летален изход. А когато се лиши този звяр от храна, той бързо умира. Професори от университета в Алжир казват, че ракът умира при гладуване от 3 дни до месец, при това на всеки стадий.

Да гладуваш означава да не ядеш нищо и да пиеш само чиста вода. Щом от човека по естествен начин започнат да излизат твърди черни изпражнения, това означава, че болестта е преминала.

Непрекъснатото хранене също може да причини рак. Трябва да се каже, че лекарите от мюсюлманските страни са били изключително изненадани, когато чули за статистиката за заболеваемостта от рак в Украйна и смъртността поради тази причина, тъй като това заболяване е рядко на изток и ако се среща, се лекува лесно. У нас и на запад обаче, информация за такова просто лечение на рак практически липсва; хората продължават да умират , те са стотици хиляди.

Гладуването е рецептата за профилактика и лечение на рак.

Според представено в списание Proceedings of the National Academy of Sciences изследване, хората трябва периодично да се отказват от трите хранения на ден и да гладуват в една трета от деня или поне половин ден.

Друг вариант са така наречените „разтоварващи дни“, когато човек трябва да консумира максимум 500 калории или напълно да се откаже от закуската и обяда.

Според учените тази практика ще позволи на хората да поддържат нормалното си тегло и да се противопоставят на развитието на диабет, рак, болестта на Алцхаймер, както и заболявания на сърдечно-съдовата система.

Този лечебен ефект се дължи на факта, че временният отказ от храна позволява на организма по-ефективно да реагира на стрес, спира възпалителните процеси, лишава туморите от „храната“ им, ускорява елиминирането на увредените клетки.

Изследователите стигнали до извода, че традиционната за повечето хора система за хранене – три пъти дневно – е аномална от гледна точка на еволюцията. Защото храненето на нашите предци, които самостоятелно   си набавяли храна, било нередовно. Следователно способността да мисли и да действа в продължение на много часове без храна е естествено поведение за човек.

Ядене на плодове на празен стомах

Това Ще ви отвори очите! Прочетете до края и след това го изпратете на приятелите си!

Д-р Стивън Мак лекува пациенти с рак по „неортодоксален“ начин и много   се възстановяват.

Преди да започне да използва слънчевата енергия, за да лекува пациентите си от болести, той повярвал в естественото изцеление на болестите на тялото. Вижте статията му по-долу.

Това е една от стратегиите за лечение на рак. Напоследък успехът ми в лечението на рак е около 80%. Болните от рак не трябва да умират. Вече е намерен лек за рак – начинът, по който ядем плодове.

Така е – независимо дали вярвате или не.

Съжалявам за стотиците пациенти с рак, които умират при конвенционалните лечения.

ХРАНЕНЕ

Всички мислим, че яденето на плодове означава просто да купуваме плодове, да ги нарежем и  само да ги поставяме в устата си.

Не е толкова просто, колкото си мислите. Важно е да знаете как и кога да ядете плодове.

Какъв е правилният начин да ядете плодове?

ТОВА Означава, че Не Трябва да се Ядат ПЛОДОВЕ, СЛЕД КАТО СТЕ ЯЛИ ДРУГА ХРАНА!

ПЛОДОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЯДАТ НА ПРАЗЕН СТОМАХ!

Ако ядете плодове на празен стомах, те ще играят важна роля за детоксикацията на вашата система, снабдявайки ви с много енергия за отслабване и други начини на живот.

ПЛОДЪТ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРОДУКТ.

Да предположим, че изядете две парчета хляб, а след това и парче от някакъв плод.

Парчето плод е готово да се насочи директно през стомаха към червата, но това не се случва заради изядения хляб преди плода.

Междувременно хлябът и плодовете гният и ферментират и се превръщат в киселина.

В този момент, когато плодът влиза в контакт с храната в стомаха и храносмилателния сок, цялата маса храна започва да се разваля.

Затова, моля, яжте плодовете на празен стомах или преди хранене!

Чували сте хората да се оплакват:

Всеки път, когато ям диня, се оригвам, когато ям дуриан *, стомахът ми се подува, когато ям банан, усещам, че трябва спешно да тичам до тоалетната и т.н. и т.н. …

Всъщност всичко това няма да се случи, ако ядете плодовете на празен стомах.

Плодовете се смесват с гниенето на други храни и произвеждат газ и следователно започва да се подува коремът ви!

Сивата коса, плешивостта, нервният срив и тъмните кръгове под очите – всичко това няма да се случи, ако ядете плодове на празен стомах.

Според д-р Хърбърт Шелтън, който е направил изследване по този въпрос, няма такива   плодове, като портокал и лимон, които да са кисели, защото всички плодове стават алкални в организма ни.

Ако сте усвоили правилния начин на хранене на плодове, вече имате ТАЙНАТА на красотата, дълголетието, здравето, енергията, щастието и нормалното тегло.

Когато ви се иска да пиете плодов сок – пийте само пресен плодов сок, НЕ от консерви, опаковки или бутилки.

Не си и помисляйте да пиете сок, който е бил затоплен.

Не яжте варени плодове, защото въобще не получавате хранителни вещества.

Вие получавате само вкуса им.

Кулинарията унищожава всички витамини.

А яденето на цял плод е по-добре от пиенето на сок.

Ако ви се иска да пиете пресен плодов сок, изпийте го бавно на глътки, защото трябва да му позволите да се смеси със слюнката ви, преди да го погълнете.

Можете да направите тридневен плодов пост, за да почистите (детоксикирате) тялото си.

Просто яжте плодове и пийте пресен плодов сок в продължение на 3 дни.

И ще се изненадате, когато приятелите ви кажат как блестите!

Киви

Малък, но могъщ.
Той е добър източник на калий, магнезий, витамин Е и фибри. Съдържанието му на витамин С е два пъти по-голямо от това на портокала.

Ябълка

Една ябълка на ден ще ви държи далеч от лекарите!
Въпреки че ябълката има ниски нива на витамин С, тя съдържа антиоксиданти и флавоноиди, които засилват активността на витамин С, като по този начин спомагат за намаляване на риска от рак на дебелото черво, сърдечен удар и инсулт.

Ягода

Защитаващ плод.

Ягодите имат най-високата обща антиоксидантна способност сред основните плодове и предпазват организма от рак, запушени кръвоносни съдове и свободни радикали.

Портокал

Сладко лекарство.
Изяждането на 2-4 портокала на ден може да помогне за намаляване на настинките, понижаване на холестерола, предотвратяване и разтваряне на камъни в бъбреците и намаляване на риска от рак на дебелото черво.

Диня

Най-студената, която утолява жаждата. Състои се от 92% вода, тя също така е пълна с гигантска доза глутатион, който помага за засилване на имунната ни система.

Тя е и основният източник на ликопен, който се бори с рака.
Други хранителни вещества, които се намират в динята, са витамин С и калий.

Гуава § Папая

Най-добрите хранилища за витамин С. Те са явни победители с високото си съдържание на витамин С.

Гуавата също е богата на фибри, което помага за предотвратяване на запек.

Папаята е богата на каротин; добре е за очите ти.

Пиене на студена вода или напитки след хранене = РАК

Можете ли да повярвате?

За тези, които обичат да пият студена вода или студени напитки, този текст е за вас.

Приятно ви е да изпиете чаша студена вода или студени напитки след хранене.

Само че студената вода или напитките ще подсилят мазния материал, който току-що сте изяли.

Това ще забави храносмилането.

Щом тази „утайка“ реагира с киселина, тя ще бъде унищожена и абсорбирана от червата по-бързо от твърдата храна.

Много скоро тя ще се превърне в лоши мазнини и ще доведе до рак!

По-добре е да пиете топла супа или топла вода след хранене, а още по-добре 20 минути преди да ядете – вода с телесна температура.

Ще бъдем внимателни и ще осъзнаваме. Колкото повече знаем, толкова по-голям е шансът ни за оцеляване.

Кардиолозите казват: ако всеки, който прочете този текст, го изпрати на 10 души, можете да сте сигурни, че ще спасим поне един живот.

Така че нека го направим!

Александр Черниговский

* Дуриан е екзотичен плод с остра миризма. Наричат го „кралят на плодовете“, а миризмата на дуриан се определя като „нещо средно между свински изпражнения, терпентин и лук“. Но вътрешността му е с приятен сладко-кисел вкус.

Последвайте ни в Телеграм

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Безсмъртната мъдрост на самурая: Човешкият живот е илюзия, която трае само един миг

Безсмъртната мъдрост на самурая: Човешкият живот е илюзия, която трае само един миг

„Хагакуре. Скрито в листата” (от Ямамото Цунетомо) е книга с мъдри поговорки и изречения, публикувана за първи път преди повече от 300 години. Тази книга позволява на читателите да разберат…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post