пт. апр. 26th, 2024

Как да разберете, че сте получили много сериозно предупреждение от Съдбата?

Всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с неприятности, които изведнъж започват да се случват една след друга, наслоявайки се и растейки като снежна топка. Малките неприятности после се сменят от истински  бедствия – и минава доста дълго време докато се отстранят последствията от тази житейска буря.

Но всеки от нас първо получава предупреждение за предстоящата буря – знак, че е най-добре да отложи  всички активни действия, да спре , да изчака. Какви са тези знаци? Как да ги разпознаем или почувстваме?

Сънища или интуиция

Не е нужно да сте тълкуватели на сънища за да знаете, че някои съновидения съдържат важна информация за бъдещето. Тя може да бъде завоалирана или буквална, но основно  се свежда до едно: ако сънят оставя усещане за безпокойство, тъга или страх, си струва да помислите – с какво могат да са свързани подобни емоции? На какво да се обърне внимателно? На здравето, поведението на децата или може би на състоянието на старите родители?

Битови неприятности

Разляхте кафето си сутринта. Скъса се връзката на обувката ви, когато се канехте да излезете. Полата ви се закачи за парапета и се скъса. С една дума се случи нещо, което ви накара да се забавите или да промените плановете си. Отнасяйте се към такива знаци с внимание – може би наистина не бива, образно казано, да бързате към този самолет, на който упорито ви пречат да се качите тези досадни малки неща?

Странно поведение на деца и животни

Разбира се, домашните любимци и децата често се държат много сходно – те не обичат да бъдат сами или с бавачки, така че всяко наше изчезване, дори за малко, те възприемат като лична трагедия. Но внимателният и чувствителен човек ще забележи разликата – или детето урежда класическа сцена на сбогуване с хленчене или сериозно се е уплашило от нещо? Защото животните и малките деца чувстват много по-добре, отколкото ние, приближаващата се беда, като при това не могат да кажат нищо конкретно и затова използват единствения начин, по който могат да ни накарат да им обърнем внимание – да крещят, да плачат, да се оплакват.

А вие попадали ли сте в такава ситуация, в която е трябвало да обърнете внимание на различни знаци и предупреждения и да си останете у дома?

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Мудрата на Съдбата

Мудрата на Съдбата

Какво е това  съдба и дали тя наистина съществува? Дори и днес е много трудно да се даде еднозначен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се…

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да променят съдбата!

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да променят съдбата!

Те имат специални отношения с Вселената като през целия си живот усещат и изпълняват своето висше предназначение. Те живеят с постоянното усещане, че са родени за нещо по-голямо. Някаква неуловима…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post