чт. апр. 25th, 2024

Това са четирите Невероятно могъщи зодиакални знаци!

Просто е невероятно как звездите влияят на някои представители на човечеството. Много хора удивляват със своето съвършенство и магическо превъзходство над другите. Вселената определено се е постарала над тези представители на зодиака, като ги е надарила с неограничена сила, която се проявява в невероятните им способности във всичко.

Скорпион

С невероятната си предпазливост и способността си да създава уникални отбранителни стратегии, Скорпионът се отличава от всички останали хора. Дори в най-ранна детска възраст Скорпионите са в състояние да се защитят от пагубните въздействия на хора и въобще на целия свят. Много рядко те атакуват първи, по-често използват тактиката на изчакване – търпеливо чакат врагът да отслаби своята бдителност и след това блестящо атакуват и си отмъщават безжалостно.

Способността да почувстват дебнеща ги неприятност, спасява не само Скорпионите, но и близките им хора, така че този зодиакален знак се чувства много по-могъщ от своите близки и приятели.

Лъв

Силата на характера, силата на духа и естествената им сила, карат враговете на Лъвовете да се предадат, без дори да влизат в безполезна битка с тях. Представителите на този Зодиакален знак могат да доведат до големи победи всички близки до тях хора, но никога няма да позволят някой да ги ръководи.

Лъвовете са велики завоеватели, водачи и спасители на по-слабите зодиакални знаци. Тези, които нямат нито специални таланти, нито огромна сила, могат уверено и смело да вървят през живота си зад широките гърбове на могъщите Лъвове. Никога не се опитвайте да свалите тези избрани от Вселената хора от техния трон, те ще унищожат вашия крехък свят за минути, защитавайки собствената си неприкосновеност.

Дева

Свръхчувствителност във всяка област и самоувереност са отличителните характеристики на Девите. Представителите на знака Дева усещат лъжите и подлостта на противниците си и при най-малката вибрация на гласа им. Най-малките колебания в опасни ситуации карат Девите да почувстват катастрофалния резултат от всякакви начинания и да заобиколят всички трудности.

Изострената чувствителност на Девите им пречи само в личните отношения, затова избраниците им трябва да бъдат много тактични и внимателни хора, за да не увредят психиката на тези представители на зодиака. В други области на живота Девите са незаменими при отработката на начините за атака на врагове или неочаквани проблеми.

Близнаци

Той оцеля, спечели и постигна целта си – всичко това се отнася за Близнаци. Копнежът към непознатото и знанията на цивилизациите събуждат дори вълшебни и екстрасензорни способности в много Близнаци. Няма наука или знания, които да не са обект на любознателния и целеустремен Близнак. Този представител на зодиака е в състояние да мисли извън пределите на видимото и непостижимото, при това  с малко усилия

Близнакът може да достигне висока концентрация на мисли и да материализира желанията от Вселената в обикновения земен свят. Близнаците рядко използват способностите си за военни цели, но винаги имат манията да изкореняват злото и живеят в обителта на доброто и разбирането. Само ограничаването на свободата и личното пространство на Близнаци може драстично да намали тяхната сила и суперспособности.

източник hronos

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Формулата на силата: Аз мога всичко!

Формулата на силата: Аз мога всичко!

Практическо ръководство, което открива пътя към света на успеха. Това е наистина доказана практика, която при желание и усърдие работи и помага да постигнете това, което искате АЗ МОГА ВСИЧКО!…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post