вт. мар. 19th, 2024

Ретроградният Меркурий от 17 февруари до 10 март 2020 г. и могъщото му влияние върху зодиакалните знаци

През февруари 2020 г. Меркурий ще премине в ретроградно движение, като това събитие ще засегне всички без изключение. Разберете какво прогнозират астролозите, за да не се окаже, че периодът от 17 февруари до 10 март ви е донесъл само разочарования и загуби.

Меркурий отговаря за комуникациите, общуването, обучението и търговията. Влиянието му върху хората е огромно и когато сменя посоката си,   сякаш времето се забавя. По време на ретроградния период на планетата е важно да бъдете внимателни и да не бързате с изводите.

Овен

Овните от 17 февруари до 10 март трябва да се съсредоточат върху общуването с хората около тях. Емоциите могат по това време да вземат връх, но не трябва да им се поддават. Агресията и натискът са нежелателни и могат да доведат до конфликти и разногласия или катастрофално да засегнат деловата сфера. Взаимната помощ и подкрепа ще бъдат важни, което означава, че не си струва да прекъсвате общуването си с приятели и роднини.

Телец

На Телците през ретроградния период на Меркурий астролозите препоръчват да не обръщат внимание на клюките и да не се поддават на провокациите на недобросъвестните хора около тях. В това време е най-добре да завършат вече започнатите дела, така че след 10 март да получат  награда и с чиста съвест да започнат  нещо ново и по-вълнуващо. Подобна тактика ще ги спаси от кавги и ще запази безупречна репутацията им.

Близнаци

В този период астролозите съветват Близнаците да отделят повече време за личния си живот. Тези, които са във връзка, е време да прекратят кавгите и да намерят компромисни решения, а тези, които са несемейни, могат да опитат късмета си и да не се отказват от флиртове. Новите запознанства може и да не доведат до дълготрайна връзка, но не бива да се притесняват. След като Меркурий се върне към директното си движение, съдбата ще постави всичко на мястото му.

Рак

Влиянието на планетата ще донесе успехи в бизнеса на Раците. За целта не трябва да се страхуват  да поемат  отговорност и да намерят  начини да реализират  идеите си по такъв начин, че да получат допълнителен доход. Хобитата или увлеченията им могат да се превърнат в източник на доходи, ако работят целенасочено в тази посока. Идеите, които са хрумвали на Раците по-рано, могат да се превърнат в реалност от 17 февруари до 10 март.

Лъв

Лъвовете трябва да преразгледат поведението си и да се научат да отговарят за думите си. От 17 февруари не трябва да забравят за дадените обещания, които трябва да изпълнят навреме. На Огнените Лъвове няма да им навреди да се заемат с упражнения за придобиване на вътрешна хармония. С тяхна помощ ще бъде по-лесно да ограничат емоциите и да не обиждат близките си с неподходящи и груби изказвания. Кавгите в периода на ретроградния Меркурий могат  да доведат до неприятни последици, затова е много важно да се избягват всякакви конфликти.

Дева

Астролозите препоръчват на Девите да съчетават работа и личен живот. Отделянето на цялото време за дела ще доведе до проблеми на личния фронт, затова е важно да помнят, че близките им също се нуждаят от грижи и внимание. Извън работното време Девата ще може да прекарва времето си с роднини или сродна душа, да си измисля интересни занимания за свободното време, за да не се отегчава и да дава топлина на скъпите на сърцето и хора.

Везни

Астролозите препоръчват на Везните да общуват повече, да намират нови приятели и бизнес партньори. Не си струва да вземат отговорни решения за приятелство завинаги или продуктивно сътрудничество, а трябва да разширят границите си и да допуснат нови хора в живота си. Защото в следващия период новите за запознанства могат да станат полезни както за свободното време, така и за сътрудничество.

Скорпион

Астролозите препоръчват на Скорпионите всичко да планират внимателно и да си водят бележки, за да не забравят нещо важно поради разсеяността си. Тези, които тръгват на пътешествие, трябва да се погрижат за закупуването на билети предварително. Купуването им през ретроградния период на Меркурий е опасно. Скорпионите могат да се занимават с планиране, колкото си искат, но ще могат да реализират идеите си на практика едва след 10 март.

Стрелец

Астролозите препоръчват на Стрелците да бъдат внимателни при шофиране: има риск да се сблъскат с чести повреди и проблеми на пътя. Заслужава си да изчакат и с придобиването на всякаква техника. По време на ретроградното движение на планетата съществува риск от придобиване на стоки с ниско качество или от изразходване на повече пари от необходимото.

Козирог

Козирозите трябва да обърнат внимание на разширяването на своя хоризонт. Те могат спокойно да се запишат на някакви опреснителни курсове или за преквалифиция. Фокусирането върху усвояването на нови знания няма да е лесно, но тренирането на силата на волята, и разбирането, че знанията водят до благосъстояние, ще им помогнат за справяне с трудностите.

Водолей

Водолеите ги очаква ползотворен период, когато искат всичко да стигне до своя логичен край. За да завършат по-рано започната работа, да се справят  с трудностите, да намерят отговори на вълнуващи въпроси, да подкрепят близките си – всичко това ще отнеме не само време, но и сили. В тази връзка е важно Водолеят всеки ден да намира време  за да попълва запасите си с енергия.

Риби

Рибите могат да се сблъскат със ситуация, в която делата им се забавят и започва да им се струва, че са попаднали в безизходица. Всъщност това състояние на нещата възниква поради влиянието на планетата, което означава, че трябва да съберат силите си и просто да преживеят този период. Позитивното им отношение и вярата в успеха ще им помогнат да останат в кондиция и да не вършат необмислени постъпки.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post