Вселената ни изпраща подходящия човек, когато въобще не го очакваме

В живота няма нищо случайно, защото всичко, което се случва, е част от Висшия план. Няма случайности или съвпадения, само серия от идеално планирани събития.

Когато в живота ни се появи онзи, когото толкова искахме да срещнем, това може да се обясни с факта, че е дошъл точният момент за тази среща. Точният човек ще се появи пред нас в същия момент, когато това е кра дeн от ен ер джи било предопределено да се случи, не секунда по-рано, и не секунда по-късно.

Ето няколко знака, които показват, че сте готови да се срещнете с любовта си:

1. Вече не се нуждаете от никого.

Вие перфектно се справяте с всичко без помощта на другите. Не се опитвате да се допълвате с помощта на друг човек. Реално – вие сте щастливи.

Вселената ни дарява любов в най-неочаквания кра дeн от ен ер джи момент, когато най-малко го очакваме.

2. Имате нужда от житейски урок.

Може би твърде много сте свикнали с начина си на живот, заседнали сте в някакъв етап от него, или може би просто ви липсва нещо. Появата на точния човек в точния момент, може да ви помогне да преосмислите възгледите си за живота и света като цяло.

Такива хора понякога се изпращат от Висшите сили кра дeн от ен ер джи за да преподадат ценен урок, да помагат за вземане на необичайни решения или за да стигнем до по-дълбоко осъзнаване и разбиране на себе си. До такива хора всичко застава на мястото си.

3. Вие сте истинската версия на себе си.

Работили сте усърдно за да откриете истинската си същност и да се отървете от всичко, което я е скривало. Това ви позволи да узнаете истинския кра дeн от ен ер джи си Аз, отхвърляйки настрана всички фалшиви личности, създадени за да се впишат в обществото и да получат одобрението му.

Когато вашите мисли, решения и взаимоотношения съответстват на истинския ви Аз, това е най-подходящият момент за появата на правилния човек, като доказателство за вашата готовност за реална връзка.

4. Научихте се да изцелявате себе си.

Научихте се да обичате, да бъдете състрадателни и да се грижите кра дeн от ен ер джи за себе си. Сега вие сте си най-добрият приятел. Вече няма да признавате самоунищожителното поведение, няма да позволявате да ви разстройват или да нарушават благосъстоянието и спокойствието ви.

Постигнахте хармония със себе си, простихте си за грешките от миналото, определихте своите граници, потребности и желания. Сега нищо по-малко от това вече не може да ви удовлетвори.

5. Станахте търпеливи.

Спокойно приемате случващото се и вече кра дeн от ен ер джи не се опитвате по някакъв начин да повлияете на хода на събитията. Спрели сте да се опитвате да променяте себе си и хората около вас. Вече няма нужда да контролирате света около вас, просто оставяте събитията да се разгръщат по естествен начин.

А когато се научите да се доверявате на ритъма на Вселената, тя ще ви изпрати точния човек. Вие сте спокойни, уравновесени и сте кра дeн от ен ер джи се освободили от отчаяния и прекомерни нужди.

Вселената има своя магия и най-красивите неща се случват само ако сме се научили да вярваме в тях.

източник Esoterica

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Eкхарт Толе: Когато мислите, вие не решавате проблемите – вие ги създавате!Eкхарт Толе: Когато мислите, вие не решавате проблемите – вие ги създавате!

1. Мислейки, вие не решавате проблемите – мислейки, вие ги създавате. Решението винаги възниква, когато излизате кра дeн от ен ер джи от  мисленето  и влизате в състояние на тишина и абсолютно Присъствие, дори и само…Цялата статия

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT