пт. апр. 19th, 2024

Вселената ни изпраща подходящия човек, когато въобще не го очакваме

В живота няма нищо случайно, защото всичко, което се случва, е част от Висшия план. Няма случайности или съвпадения, само серия от идеално планирани събития.

Когато в живота ни се появи онзи, когото толкова искахме да срещнем, това може да се обясни с факта, че е дошъл точният момент за тази среща. Точният човек ще се появи пред нас в същия момент, когато това е било предопределено да се случи, не секунда по-рано, и не секунда по-късно.

Ето няколко знака, които показват, че сте готови да се срещнете с любовта си:

1. Вече не се нуждаете от никого.

Вие перфектно се справяте с всичко без помощта на другите. Не се опитвате да се допълвате с помощта на друг човек. Реално – вие сте щастливи.

Вселената ни дарява любов в най-неочаквания момент, когато най-малко го очакваме.

2. Имате нужда от житейски урок.

Може би твърде много сте свикнали с начина си на живот, заседнали сте в някакъв етап от него, или може би просто ви липсва нещо. Появата на точния човек в точния момент, може да ви помогне да преосмислите възгледите си за живота и света като цяло.

Такива хора понякога се изпращат от Висшите сили за да преподадат ценен урок, да помагат за вземане на необичайни решения или за да стигнем до по-дълбоко осъзнаване и разбиране на себе си. До такива хора всичко застава на мястото си.

3. Вие сте истинската версия на себе си.

Работили сте усърдно за да откриете истинската си същност и да се отървете от всичко, което я е скривало. Това ви позволи да узнаете истинския си Аз, отхвърляйки настрана всички фалшиви личности, създадени за да се впишат в обществото и да получат одобрението му.

Когато вашите мисли, решения и взаимоотношения съответстват на истинския ви Аз, това е най-подходящият момент за появата на правилния човек, като доказателство за вашата готовност за реална връзка.

4. Научихте се да изцелявате себе си.

Научихте се да обичате, да бъдете състрадателни и да се грижите за себе си. Сега вие сте си най-добрият приятел. Вече няма да признавате самоунищожителното поведение, няма да позволявате да ви разстройват или да нарушават благосъстоянието и спокойствието ви.

Постигнахте хармония със себе си, простихте си за грешките от миналото, определихте своите граници, потребности и желания. Сега нищо по-малко от това вече не може да ви удовлетвори.

5. Станахте търпеливи.

Спокойно приемате случващото се и вече не се опитвате по някакъв начин да повлияете на хода на събитията. Спрели сте да се опитвате да променяте себе си и хората около вас. Вече няма нужда да контролирате света около вас, просто оставяте събитията да се разгръщат по естествен начин.

А когато се научите да се доверявате на ритъма на Вселената, тя ще ви изпрати точния човек. Вие сте спокойни, уравновесени и сте се освободили от отчаяния и прекомерни нужди.

Вселената има своя магия и най-красивите неща се случват само ако сме се научили да вярваме в тях.

източник Esoterica

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Eкхарт Толе: Когато мислите, вие не решавате проблемите – вие ги създавате!Eкхарт Толе: Когато мислите, вие не решавате проблемите – вие ги създавате!

1. Мислейки, вие не решавате проблемите – мислейки, вие ги създавате. Решението винаги възниква, когато излизате от  мисленето  и влизате в състояние на тишина и абсолютно Присъствие, дори и само…Цялата статия

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post