вт. мар. 19th, 2024

Вселената със странното си чувство за хумор ни дава това, от което се нуждаем, а не това, което искаме!

Вселената, заслужава си да се каже, понякога действа с особено чувство за хумор, но въпреки това е по-добре да я оставим да върши своята работа …

Всеки от нас иска да получи от този живот нещо различно, нещо свое. Всеки иска тази или онази ситуация да бъде разрешена по определен начин. Затова се надяваме и се молим всичко да се случи така, както сме планирали.

Обаче често Вселената, която, струва си да се каже, има странно чувство за хумор, не ни дава онези неща, за които толкова жадуваме. Защото по този начин тя ни поднася това, от което наистина се нуждаем.

Доста често това, което искаме и от което се нуждаем, са две различни неща. И това, което искаме, не винаги е най-добрият вариант за нас. Следователно, оставете Вселената да ви даде това, което ви трябва – това е най-целебното нещо, което можете да направите за себе си.

Защото понякога е нужно просто да се отпуснем и да позволим на събитията да се развиват по своя си начин. Често чрез действията и думите си само усложняваме кармата си, като не си позволяваме да излезем от безизходицата и застоя, в които сме се оказали.

Да, мотивационните учители казват, че ние трябва да реализираме желанията си и да постигнем своите цели, независимо какво се случва. Всъщност няма нищо лошо в стремежа ни към конкретни цели. Но после какво? После ще продължаваме да се чувстваме нещастни и неудовлетворени. Щастието е краткотрайно и отново трябва да си поставим нова цел за достигане.

Всички бихме могли да станем по-щастливи и по-доволни, ако можехме, когато е необходимо, да се отпуснем малко и да оставим нещата просто да се случат.

Вместо да тъгуваме за неща, които не сме получили, по-добре е да се научим да бъдем благодарни за всичко, което имаме. И за всичко, което идва при нас, ако позволим на Вселената да си върши работата.

cluber

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

„У Душата няма да се появи дъга, ако в очите няма сълзи“. Тези хора погрешно са наречени   ​​индианци само защото европейските навигатори сметнали, че откритите от тях земи са…Цялата статия

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post