Който се усмихва, винаги е по-силен от този, който се гневи!

„Да се гневите е като да вземете горящ въглен, за да го хвърлите по друг човек. Единственият, който ще се изгори, сте вие​​”, Буда.

Казват, че човек живее с това, върху което е фокусирано вниманието му. Ето защо, когато ситуацията излезе извън контрол и   не знаете „откъде да започнете“, само търпение  и известна доза оптимизъм, ще ви помогнат да се справите с проблема без кра дeн от ен ер джи фатални последици.

Ако изберете негативност, това може да доведе до излишен емоционален дисбаланс и да предизвика още повече стрес, безпокойство и гняв.

„В моменти на големи катаклизми или затруднения, винаги е по-добре да продължите да работите, насочвайки гнева и енергията си към нещо позитивно“, Лий Якока.

Спокойната усмивка ще ви помогне да постигнете много повече.

В повечето случаи конфликтите избухват между близки. В такива ситуации кра дeн от ен ер джи има два варианта за развитие на събитията: губим контрол или се опитваме максимално да рационализираме случващото.

Изборът в полза на едната или другата опция зависи от способността  да контролирате собствената си импулсивност и да бъдете пределно внимателни. Ще бъде много по-правилно да се използва откритостта на разума, която ще „успокои вълните“.

„С усмивка е по-лесно да постигнете това, което искате, отколкото с меч“, – Уилям кра дeн от ен ер джи Шекспир.

Същността не е в това, че в спора някой е спечелил, а някой е загубил. Урокът, извлечен за вас по отношение на това кой е действал по-балансирано, би бил по-полезен.

Спокоен диалог, своевременна усмивка и спокойно поведение в отговор на агресия, със сигурност ще бъдат полезни и в други ситуации в бъдеще. Ето защо се казва: „Ако искате да постигнете нещо, усмихнете се.“

Гневът кра дeн от ен ер джи е пътят към нищото

Гневът води до безизходни ситуации. Той ни пречи да чуваме и да бъдем чути, не позволява да се разбират другите и да бъдем разбрани от тях. Когато се ядосваме, вече не виждаме нищо, освен собственото си его.

Никоя от страните в конфликта не смята, че може да греши, че налага своите идеи и не ги обяснява или че приема за даденост кра дeн от ен ер джи обяснения, които може да нямат нищо общо с реалността.

Гневът замъглява разума на разгневения човек, принуждавайки го да повярва, че е невъзможно да греши. И може дори да не осъзнава, че спечелването на тази битка няма да му донесе нищо, защото не знае какво мисли противникът му или че в крайна сметка ще повярва в лъжа.

Спокойно решение на сложна ситуация

От друга страна, този, кра дeн от ен ер джи който се усмихва на фона на трудностите, е по-устойчив от този, който е ядосан. Такъв човек разбира, че обмислянето и анализът са най-лошите врагове на арогантността и грубостта, често породени от гняв.

Освен това той получава ценен опит в намирането на решения на проблемите, като открива за себе си търпимостта. Много е важно да можем да слушаме и да уважаваме мнението на някой друг, което кра дeн от ен ер джи е различно от нашето, както и да помним, че всички правим грешки (както в речта, така и в действията си).

Звучи малко предвзето, но способността да се контролирате в трудни моменти помага да се справите със своите изблици на ярост. Не става въпрос за гледане на проблемите през пръсти, а да се научите как да управлявате тези импулси възможно най-ефективно.

cluber

© 2020 energetika-bg.com All кра дeн от ен ер джи rights reserved!

Пътят, наречен „после“, води до място, наречено „никога“!

Пътят, наречен „после“, води до място, наречено „никога“!

кра дeн от ен ер джи

Пътят, наречен „после“, води до място , наречено „никога“ … Затова днес яжте от чиниите за „специални поводи“, пийте от най-красивите чаши и носете най-хубавите си дрехи и бижута. Не…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT