Все още не знаете къде сте попаднали при раждането си….? Вижте!

Животът прави вашата рамка, а картината си я рисувате вие. Ако не поемате отговорност за рисуването на картината, ще я рисуват други вместо вас .
… Всеки ваш Урок ще се повтаря в различни форми, докато не бъде усвоен напълно. Ако не усвоите лесните уроци – те ще стават все по-трудни, а когато ги усвоите – ще преминете към следващия урок. Защото няма кра дeн от ен ер джи Няма грешки, има само уроци.
А несполуките са неразделна част от успеха. Затова няма и жертви – има само ученици и преподаватели.
1. Ще получите 7 различни тела и спящо съзнание – ще се налага постоянно да ги будите, развивате и усъвършенствате. Възприемайте спокойно това, че ще се намирате едновременно в различни измерения, а целият свят ще бъде вътре във вас.
кра дeн от ен ер джи
2. Ще ви се наложи да ходите на училище, наречено Живот, което се намира на Планетата Земя. Всеки човек и всяко събитие – е ваш Универсален Учител.
3. Няма грешки, само уроци. Несполуките са неразделна част от успеха. Няма жертви – има само ученици и преподаватели.
4. Урокът ще се повтаря в различни форми, докато не бъде усвоен напълно. Ако не кра дeн от ен ер джи усвоите лесните уроци – те ще стават все по-трудни, а когато ги усвоите – ще преминете към следващия урок.
5. Външните проблеми – са точно отражение на вашето вътрешно състояние. Ако промените своя вътрешен свят – външният свят също ще се промени за вас.
6. Болката – това е метод, който Вселената използва, за да привлече вниманието ви – че нещо не е кра дeн от ен ер джи наред.
7. Светът е разнообразен. Неприемането на себе си и на другите „такива, каквито са“ е в основата на негативните емоции, които ще разрушават тялото ви.
8. Ще разберете, че сте научили урока, когато вашето поведение и отношение към всичко се промени. Мъдростта се постига с практика. Малко от нещо – е по-добре от много от нищо.
9. Няма  по-добро място, отколкото кра дeн от ен ер джи „тук“. „Там“ не е по-добре от „тук“. Когато вашето „там“ стане „тук“, вие ще получите друго „там“, което отново ще изглежда по-добре от „тук“. Ценете това, което имате в момента.
10. Другите са само едно от вашите отражения. Вие не можете да обичате или да мразите нещо, което е в другите, ако то не отразява собствените ви качества.
11. Животът прави рамката, а кра дeн от ен ер джи картината я рисувате вие. Ако не поемете отговорност за рисуването на картината, ще я рисуват вместо вас – други.
12. Всички отговори – се намират във вас. Вие знаете повече, отколкото е написано във всички книги на света. А всичко, което трябва да направите – е да погледнете вътре в себе си, да слушате себе си и да се доверявате на себе си.
кра дeн от ен ер джи
13. Търсете своето предназначение, максимално се реализирайте в него и му се отдавайте напълно. То може да се променя в течение на живота. Постоянно се учете на нещо ново и не се страхувайте да започнете всичко отначало.
14. Най-вероятно ще забравите  това.
15. Винаги ще бъдете в състояние да си спомните тези инструкции, ако поискате.
По материали на ESOTERICA
кра дeн от ен ер джи

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви здраве, злобата и недоволството ви от живота, са резултат от информационни отрови и замърсители, които са проникнали в главата ви.…Цялата статия

Още по кра дeн от ен ер джи темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT