пт. апр. 19th, 2024

Ако не знаете къде сте попаднали при раждането си…

Животът прави вашата рамка, а картината си я рисувате вие. Ако не поемате отговорност за рисуването на картината, ще я рисуват други вместо вас .
… Всеки ваш Урок ще се повтаря в различни форми, докато не бъде усвоен напълно. Ако не усвоите лесните уроци – те ще стават все по-трудни, а когато ги усвоите – ще преминете към следващия урок. Защото няма Няма грешки, има само уроци.
А несполуките са неразделна част от успеха. Затова няма и жертви – има само ученици и преподаватели.
1. Ще получите 7 различни тела и спящо съзнание – ще се налага постоянно да ги будите, развивате и усъвършенствате. Възприемайте спокойно това, че ще се намирате едновременно в различни измерения, а целият свят ще бъде вътре във вас.
2. Ще ви се наложи да ходите на училище, наречено Живот, което се намира на Планетата Земя. Всеки човек и всяко събитие – е ваш Универсален Учител.
3. Няма грешки, само уроци. Несполуките са неразделна част от успеха. Няма жертви – има само ученици и преподаватели.
4. Урокът ще се повтаря в различни форми, докато не бъде усвоен напълно. Ако не усвоите лесните уроци – те ще стават все по-трудни, а когато ги усвоите – ще преминете към следващия урок.
5. Външните проблеми – са точно отражение на вашето вътрешно състояние. Ако промените своя вътрешен свят – външният свят също ще се промени за вас.
6. Болката – това е метод, който Вселената използва, за да привлече вниманието ви – че нещо не е наред.
7. Светът е разнообразен. Неприемането на себе си и на другите „такива, каквито са“ е в основата на негативните емоции, които ще разрушават тялото ви.
8. Ще разберете, че сте научили урока, когато вашето поведение и отношение към всичко се промени. Мъдростта се постига с практика. Малко от нещо – е по-добре от много от нищо.
9. Няма  по-добро място, отколкото „тук“. „Там“ не е по-добре от „тук“. Когато вашето „там“ стане „тук“, вие ще получите друго „там“, което отново ще изглежда по-добре от „тук“. Ценете това, което имате в момента.
10. Другите са само едно от вашите отражения. Вие не можете да обичате или да мразите нещо, което е в другите, ако то не отразява собствените ви качества.
11. Животът прави рамката, а картината я рисувате вие. Ако не поемете отговорност за рисуването на картината, ще я рисуват вместо вас – други.
12. Всички отговори – се намират във вас. Вие знаете повече, отколкото е написано във всички книги на света. А всичко, което трябва да направите – е да погледнете вътре в себе си, да слушате себе си и да се доверявате на себе си.
13. Търсете своето предназначение, максимално се реализирайте в него и му се отдавайте напълно. То може да се променя в течение на живота. Постоянно се учете на нещо ново и не се страхувайте да започнете всичко отначало.
14. Най-вероятно ще забравите  това.
15. Винаги ще бъдете в състояние да си спомните тези инструкции, ако поискате.
По материали на ESOTERICA

Последвайте ни в Телеграм

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви здраве, злобата и недоволството ви от живота, са резултат от информационни отрови и замърсители, които са проникнали в главата ви.…Цялата статия

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post