чт. апр. 25th, 2024

7 качества на възрастния човек-индиго: може би вие сте един от тях?

Явлението Индиго не е скорошно. Наблюдава се от десетилетия. Затова сред нас има много възрастни хора индиго. Ето 7 качества, които ще ви помогнат да разберете дали сте един от тях.

1. „Защо?“ – това е вашият любим въпрос

Възрастните хора индиго рядко приемат реалността чрез „само защото“. Те имат мощна потребност да разберат защо нещо е така, а не иначе. Индиго постоянно задават въпроси, стремят се да разберат смисъла на случващото се.

Те подлагат на съмнения неравенството, страданията, омразата и войната. Те не могат да разберат какво подхранва безчовечността.

2. Не харесвате авторитети и режими

Индиго не вярват, че истината е в нечия мъдрост. И това започва още от училище, когато спорят с общоприетите методи за обучение и разбиране на света.

В очите на другите хора,  индиго са любители на споровете и нарушаването на спокойствието. Това обаче не е защото искат да вредят, а от нежеланието им да мълчат и желанието да разберат.

Хората индиго култивират в себе си апатия към традиционните политически и социални системи. Вместо това те се фокусират върху създаването на нещо ново. Те участват активно в екопроекти и работят в полза на обществото (например лекари).

3. Не можете да гледате как други същества страдат

Индиго са чувствителни и дълбоки натури. Те често отказват да гледат и да слушат новини, но не заради безразличие. За индиго да наблюдават глад, войни и природни бедствия е травматично занимание. Самочувствието им се подобрява, когато стане известно, че бедствията са били избегнати.

Като цяло емпатията у индиго е толкова висока, че трагични сцени им причиняват истинска болка.

4. Обичате животните

Индиго чувстват близост с животните. Те даряват за благотворителност и са готови да спасяват животни със собствените си ръце.

Индиго се наслаждават на природата, отглеждат домашни растения и домашни любимци. Документалните филми за поведението на животните и красотата на планетата са най-доброто, което намират в тв предавания и филми.

Индиго твърдят, че животните и хората са равни и взаимозависими.

5. Знаете какво е отчаяние.

Много възрастни индиго изпитват депресия, безпомощност и отчаяние. Тези чувства възникват в юношеството и продължават през целия им живот. Това произтича от факта, че индиго не разбират защо хората си навреждат един на друг, защо пренебрегват и унищожават природата и трупат пари. Индиго просто не се вписват в тази картина.

Възрастните индиго трудно се сприятеляват с други хора. Те се страхуват, че другите ги смятат за странни. Но самите индиго не клюкарстват, не се интересуват от портфейлите на другите хора и от популярната култура.

6. Изпитвате необичайни преживявания

Възрастните индиго от ранна възраст имат интерес към духовното развитие. Децата индиго често доброволно посещават религиозни храмове или се молят. Този интерес не се губи, дори ако семейството им е нерелигиозно.

Възрастните индиго са отворени за духовни въпроси и религия, но не приемат религиозните догми. Вероятно те могат да чувстват призраци и ангели.

В материалния свят индиго не носят часовници (те могат да спрат), изпитват трудности при използването на компютър и други технологии.

11:11 е времето, в  което индиго често вижда, когато гледа часовник.

7. Имате силна потребност да намерите целта на живота си

Често за възрастните индиго целта им е да променят света и да го направят по-добър. Те обаче не винаги успяват да постигнат това. В общество, в което е важен упоритият труд, важни са политическата власт и консуматорството, индиго често търпят неуспехи.

Да се ​​научи да чува интуицията си е първата стъпка, която индиго трябва да направи. Интуицията ще ги доведе до хора, които имат същите ценности.

Възрастните хора индиго могат кардинално да променят обичайната реалност. Ако мислите, че сте индиго, не спирайте да се самоизследвате. Дайте си възможност да внесете светлина и любов в света.

източник psychology-age

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post