сб. апр. 20th, 2024

5-те вида сродни души, които срещаме в живота си: Приятел, Разрушител, Любовник, Непознат, Любов!

„Най- Важните срещи в живота ни се планират от душите ни, много преди телата ни да се срещнат“Пауло Коелю

Повечето от нас са срещали много и  различни сродни души в живота си. Всички те са много важни за нас и са оказали значително влияние върху живота ни.

Някои остават близо до нас завинаги, а някои си тръгват много по-бързо, отколкото бихме искали. Трудно ни е да приемем, че те вече са изпълнили своята роля в нашия живот и че е време да ги пуснем.

Не всички сродни души се раждат в момента, „когато очите ни се срещнаха и разбрахме, че сме създадени един за друг“. Има много други видове „половинки“, които идват за да ни научат на нещо, да променят живота ни, понякога да го преобърнат с краката нагоре, и понякога се срещаме с тях само за миг.

1. Сродна душа – Приятел

Понякога срещаме човек и разбираме, че той е нашият. Усещането е такова, че сякаш сме били с него  цял живот, дори и да се познаваме само от няколко минути. Можете да си кажете един на друг всичко. Можете да говорите с часове и няма да скучаете. Такъв приятел може да те познава и да те разбира по-добре от теб самия и да не те съди. И това е много важно. Такива хора ни помагат да се справим с определени ситуации в живота.

2. Сродна душа – Разрушител

Сродните души не са тези, които ни правят по-щастливи. Те са тези, които ни карат да изпитваме всичко на макс, да изживяваме най-екстремните си чувства. Тези хора нахлуват в живота ни, предизвикват ни и поставят под въпрос всичко, с което сме живеели преди тях. С идването им животът ни вече се разделя на ПРЕДИ И СЛЕД, и с тяхното идване разбираме, че вече сме  напълно различни.

Обикновено това е романтична връзка, която ни помита като ураган и след това ни захвърля от небето на земята без предупреждение. И въпреки че все още се чудим какво се е случило и защо всичко е завършило толкова рязко, това също има своя чар. В крайна сметка, въпреки че ураганът отнася всичко, ние изграждаме нещо ново на мястото на разрушеното. И обикновено това е много по-красиво и по-хубаво от преди.

3. Сродна душа – Любовник

Обикновено това е много кратка, но бурна любовна връзка. Може би това е първата ни любов, или кратък, но бурен роман, или просто свободна връзка с гениален любовник. Такива хора идват в живота ни за определен период за да ни помогнат да разберем себе си и други важни житейски уроци. Обикновено такива отношения не започват спонтанно, а се развиват постепенно.

А и завършват добре, като с тях оставаме приятели след всичко случило се, осъзнавайки на какво сме се научили един друг. Така връзката на сродните души остава, въпреки че романтичният и етап вече е отминал безвъзвратно.

4. Сродна душа – Непознат

В живота ни Винаги има поне една кратка, но значима среща с мистериозен непознат. Може би случаен спътник или човек, когото сте срещнали за една вечер, или дори просто минувач, с когото сте се срещнали само с погледи и сте си разменили няколко думи.

Обикновено ви се струва, че вече сте виждали този човек някъде, но не можете да си спомните къде. В минал живот? Обикновено тези хора казват точно това, което трябва да чуете в момента, и разбирате, че тази случайна среща не е била толкова случайна.

5. Сродна душа – Любов

Това е точно онзи тип сродна душа, за която всички мечтаят. И ако имаме късмет ще я срещнем и ще бъдем щастливи до края на живота си. Тя съчетава всичко изброено по-горе: усещането, че сте се познавали цяла вечност, невероятна връзка, приятелство, изключителна любов.

Когато срещнете своята сродна душа – независимо дали за 5 минути, 5 часа, 5 години или цял живот – позволете на това да се случи. Такава искрена връзка няма да ви остави да бъдете както преди. Нека тези хора бъдат такива, каквито трябва да бъдат за вас.

източник soulpost

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Ален Делон на 84: „Вече не вярвам в любовта. Вярвам само в страстта, която не трае дълго. В многото страсти“

Ален Делон на 84: „Вече не вярвам в любовта. Вярвам само в страстта, която не трае дълго. В многото страсти“

„Примирих се с физиономията си едва след като на екраните се появи един от най-известните ми филми „ Басейнът “. Бях на 33. Тогава неочаквано разбрах: Христовата възраст, душата на…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post