5-те вида сродни души, които срещаме в живота си: Приятел, Разрушител, Любовник, Непознат, Любов!

„Най- Важните срещи в живота ни се планират от душите ни, много преди телата ни да се срещнат“Пауло Коелю

Повечето от нас са срещали много и  различни сродни души в живота си. Всички те са много важни за нас и са оказали значително влияние върху живота ни.

Някои остават близо до нас завинаги, а някои си тръгват много по-бързо, отколкото бихме искали. Трудно кра дeн от ен ер джи ни е да приемем, че те вече са изпълнили своята роля в нашия живот и че е време да ги пуснем.

Не всички сродни души се раждат в момента, „когато очите ни се срещнаха и разбрахме, че сме създадени един за друг“. Има много други видове „половинки“, които идват за да ни научат на нещо, да променят живота ни, понякога да го преобърнат с краката кра дeн от ен ер джи нагоре, и понякога се срещаме с тях само за миг.

1. Сродна душа – Приятел

Понякога срещаме човек и разбираме, че той е нашият. Усещането е такова, че сякаш сме били с него  цял живот, дори и да се познаваме само от няколко минути. Можете да си кажете един на друг всичко. Можете да говорите с часове и няма да скучаете. Такъв приятел може да кра дeн от ен ер джи те познава и да те разбира по-добре от теб самия и да не те съди. И това е много важно. Такива хора ни помагат да се справим с определени ситуации в живота.

2. Сродна душа – Разрушител

Сродните души не са тези, които ни правят по-щастливи. Те са тези, които ни карат да изпитваме всичко на макс, да изживяваме най-екстремните си чувства. Тези хора нахлуват кра дeн от ен ер джи в живота ни, предизвикват ни и поставят под въпрос всичко, с което сме живеели преди тях. С идването им животът ни вече се разделя на ПРЕДИ И СЛЕД, и с тяхното идване разбираме, че вече сме  напълно различни.

Обикновено това е романтична връзка, която ни помита като ураган и след това ни захвърля от небето на земята без предупреждение. И въпреки че все още се кра дeн от ен ер джи чудим какво се е случило и защо всичко е завършило толкова рязко, това също има своя чар. В крайна сметка, въпреки че ураганът отнася всичко, ние изграждаме нещо ново на мястото на разрушеното. И обикновено това е много по-красиво и по-хубаво от преди.

3. Сродна душа – Любовник

Обикновено това е много кратка, но бурна любовна връзка. Може би това е първата ни любов, или кра дeн от ен ер джи кратък, но бурен роман, или просто свободна връзка с гениален любовник. Такива хора идват в живота ни за определен период за да ни помогнат да разберем себе си и други важни житейски уроци. Обикновено такива отношения не започват спонтанно, а се развиват постепенно.

А и завършват добре, като с тях оставаме приятели след всичко случило се, осъзнавайки на какво сме се научили един друг. Така кра дeн от ен ер джи връзката на сродните души остава, въпреки че романтичният и етап вече е отминал безвъзвратно.

4. Сродна душа – Непознат

В живота ни Винаги има поне една кратка, но значима среща с мистериозен непознат. Може би случаен спътник или човек, когото сте срещнали за една вечер, или дори просто минувач, с когото сте се срещнали само с погледи и сте си разменили няколко думи.

Обикновено ви кра дeн от ен ер джи се струва, че вече сте виждали този човек някъде, но не можете да си спомните къде. В минал живот? Обикновено тези хора казват точно това, което трябва да чуете в момента, и разбирате, че тази случайна среща не е била толкова случайна.

5. Сродна душа – Любов

Това е точно онзи тип сродна душа, за която всички мечтаят. И ако имаме късмет ще я срещнем кра дeн от ен ер джи и ще бъдем щастливи до края на живота си. Тя съчетава всичко изброено по-горе: усещането, че сте се познавали цяла вечност, невероятна връзка, приятелство, изключителна любов.

Когато срещнете своята сродна душа – независимо дали за 5 минути, 5 часа, 5 години или цял живот – позволете на това да се случи. Такава искрена връзка няма да ви остави да бъдете както преди. Нека тези хора кра дeн от ен ер джи бъдат такива, каквито трябва да бъдат за вас.

източник soulpost

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Ален Делон на 84: „Вече не вярвам в любовта. Вярвам само в страстта, която не трае дълго. В многото страсти“

Ален Делон на 84: „Вече не вярвам в любовта. Вярвам само в страстта, която не трае дълго. В многото страсти“

„Примирих се с физиономията си едва след като на екраните се появи един от най-известните ми филми „ Басейнът “. Бях на 33. Тогава кра дeн от ен ер джи неочаквано разбрах: Христовата възраст, душата на…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT