Кажете ни къде сте натрупали излишни мазнини и ние ще ви кажем как да ги премахнете!

Как да отслабнем? Анализирайте къде точно имате натрупани мазнини и ще намерите решение на проблема в тази статия.

Замисляли ли сте се защо ви е толкова трудно да отслабнете, въпреки факта, че постоянно се ограничавате в храната и правите упражнения? Може би правите това грешно. Важно е да разберете къде в тялото си сте склонни да трупате излишни килограми.

Как да отслабнем?

Има 6 основни кра дeн от ен ер джи типа телосложения, в зависимост от това къде имате натрупани излишни мазнини. Тези съвети ще ви помогнат да отслабнете, в зависимост от вашия тип.

Мазнини на корема

1. Излишно тегло от преяждане. Преяждането е една от основните причини за наднорменото тегло. Ако трупате излишно тегло главно в горната част на тялото, това означава, че ядете твърде много захар и като цяло преяждате.

Решение:

За да отслабнете, кра дeн от ен ер джи трябва да намалите количеството консумирана храна, напълно да премахнете захарта и да се занимавате с физическа активност поне 30 минути на ден.

2. Нервен стомах. Наднорменото тегло, което се натрупва в долната част на корема и отстрани, се причинява от стрес, тревожност и депресия. Хората с „нервен стомах“ често обичат да ядат сладки неща, като например шоколад, когато са подложени на стрес.

Решение:

Най-доброто нещо, кра дeн от ен ер джи което можете да направите е да намалите нивата на стрес чрез физическа активност. Важно е също така да избягвате консумирането на големи количества сладкиши, за да се отървете от излишните мазнини.

Подкожни мазнини

3. Глутенова пълнота. Излишната мазнина, която се натрупва главно в бедрата, е характерна главно за жени с хормонален дисбаланс или по време на менопаузата. Често това е резултат от цикли за отслабване, кра дeн от ен ер джи които се сменят с набиране на излишно тегло.

Решение:

Най-важното за вас е да избягвате пушенето и алкохола, да седите по-малко и да правите силови упражнения.

4. Атерогенна метаболитна пълнота. Хората, които натрупват излишната мазнина областта на корема, който се надува като балон, често имат проблеми с дишането.

Решение:

За да се преборите с този вид пълнота, трябва да намалите консумацията на алкохола.

5. Пълнотата кра дeн от ен ер джи на венозното кръвообращение. Този тип пълнота се счита за предимно наследствен. Често се среща по време на бременност и при хора, страдащи от подути крака.

Решение:

За да се справите с този тип пълнота, трябва да се движите повече, да се изкачвате по стълби или да правите джогинг.

6. Пълнотата на бездействието.

Пълнотата на бездействието засяга тези части на тялото, които преди са били активни, кра дeн от ен ер джи например по време на тренировка или друга физическа активност. Сега активността е намаляла и човекът прекарва повече време в седнало положение.

Решение:

Най-важното при този тип пълнота е да не правите дълги паузи с гладуване. Най-добре е да ядете по-малко, но по-често и тялото ви ще ускори метаболизма и ще започне да изгаря излишните мазнини.

econet

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Андрей Кончаловски: Гладуването удължава живота. Ситостта е близо до смъртта!
кра дeн от ен ер джи

Андрей Кончаловски: Гладуването удължава живота. Ситостта е близо до смъртта!

На тридесет години си мислите, че сте били глупави на двадесет, на четиридесет мислите, че сте били наивни на тридесет… „Животът е болка, да. Но все пак животът повече е…

Йодна решетка: Невероятните целебни свойства на простите линии

Йодна решетка: Невероятните целебни свойства на простите линии

Има поне двадесет различни заболявания, при които кра дeн от ен ер джи може да се облекчи състоянието, като се използва йодна решетка. Малко флаконче с йод обикновено се намира във всяка домашна аптечка – никой…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT