сб. апр. 27th, 2024

Проф. Ернст Мулдашев: „Вискозната вода е мислеща субстанция и основата на вечната младост и дълголетие“

„Човек се състои от повече от 70 процента вода. При новородено дете тя е до 90 процента ”, започва историята си Ернст Рифгатович Мулдашев. „Но не бива да се смята, че това e същата течаща течност, с която сме свикнали.“ Водата, казва той, е мислеща субстанция.

В ексклузивно интервю хирургът говори за революционното си откритие. Хималайските йоги, казва Ернст Мулдашев, могат да превърнат цялата вода на организма си във вискозно състояние.

Струва ни се, че водата е най-простото и добре познато химично съединение, което може да съществува в три състояния: течно, газообразно и твърдо. Професорът от Уфа Ернст Мулдашев, руски хирург-офталмолог, е доказал, че в четвъртото си -„вискозно“- състояние тя може да твори чудеса.

Водата е мислеща субстанция

Ярък пример: плодът на детето е чуждо тяло за майката.
Но съществува мембрана, която го увива в утробата, и тя е вода.
Дебелината и е само три микрона. И този тънък филм създава чудеса: той отсейва и не пропуска антителата на майката към плода, предпазва го от микроби, инфекции и ракови клетки, които съществуват в организма на всеки възрастен. Ако нямаше такъв филм, всяка бременност би приключила с отхвърляне на плода и спонтанен аборт.

Как хималайските йоги „се консервират“

– Но каква е връзката с „вискозната“ вода?

– Става дума за това, че водата в човешкото тяло се намира в две състояния. Под формата на течност, която тече по целия организъм, и под формата на структурирана вода: тя не тече, а е на едно място и сякаш запълва миниатюрни резервоарчета с размер 1-1,5 микрона. Обикновено тези „бъчвички“, се събират в няколко слоя под формата на филм. Точно тази вода втори чудеса, спасявайки бъдещия живот на току-що заченатото дете.

В медицината такава вода се нарича * гликозаминогликани. Хималайските йоги и както казват, хората от предишната цивилизация, са могли и могат да превърнат цялата вода на тялото си – както течащата, така и структурираната – във вискозно състояние. Точно това вискозно състояние на водата е чудо! Щом йогите влязат в състояние на сомати, те стават безсмъртни. Неподвижното тяло живее, защото духът му съществува и винаги може да долети обратно, ако се появи послание от Бог …

– Добре известен пример е 12-ият Пандито хамбо-лама Итигелов, който от дълги години е в датсан в подобно състояние и чието тяло е  нетленно?

– Точно това е сомати. Обикновено хималайските йоги влизат в това състояние, седейки в позата на Буда в пещерите. И те могат да останат в подобно състояние хиляди, милиони години. Това е безсмъртие! „Вискозната“ вода е водата на безсмъртието. Това е моето най-дълбоко убеждение.

„Научихме се да получаваме изкуствена„ вискозна “вода“

– Аз като учен много исках да получа такава вода по някакъв начин. Дълго се блъскахме над този проблем, докато не открихме в колагеновите влакна на човешкия организъм много гъста субстанция, наречена ** протеогликан (сложен протеин).

Научихме се как да я извличаме. Вътре в тъканта успяхме да получим нещо като изкуствена „вискозна вода“. Веднага щом я открихме и започнахме да я използваме, тъканното присаждане се промени драматично. Ако по-рано след операцията пациентът страдаше дълго време, окото се зачервяваше, подуваше, то с употребата на „вискозна“ вода след операцията нямаше абсолютно никакви усложнения.

Младостта е регенерация, господа!

– Това не е ли чудо?

– Да, това е чудо! И ние нарекохме това чудо алоплант. Парадоксът е в това, че „вискозната“ вода е в състояние да регенерира клетки, влакна, тъкани. А регенерацията, с други думи, е младост.

Ако кожната тъкан на лицето престане да се регенерира, тогава кожата остарява. Ръцете също стареят, цялото тяло застарява и всичко започва да боли – възникват дистрофия и дегенерация. И ако дадем тласък на процеса на регенерация, тогава стартираме и механизма за подмладяване. А процесът на връщане на младостта се стимулира от „вискозна“ вода. На изток я наричат „водата на безсмъртието“. С други думи, регенерацията е вечна младост.

Научихме се да отглеждаме всичко

– Сега произвеждаме много видове алопланти. На мястото на единия расте роговицата на окото, друг стимулира растежа на черния дроб, костите … Научихме се да отглеждаме всичко. Това беше постигнато само от нас и за първи път в света. Никой друг не може да направи нещо подобно.

Осем „центъра на безсмъртие“ в човешкото тяло

– От какво получавате „вискозна“ вода?

– От донорски материали.

– Как изглежда тя?

– Може да се види само под електронен микроскоп. Прави се под формата на инжекции, под формата на трансплантируеми късчета тъкани. Но това е изкуствена „вискозна“ вода. И аз помислих за това, че в тялото трябва да има и естествена „вискозна“ вода под формата на центрове на безсмъртие. И започнахме да търсим тези „центрове на безсмъртието“ миналата година. Бяха открито осем участъка от естествена „вискозна“ вода в човешкия организъм.

Едното от тези места е на свода на стъпалото, друг е в коляното. Те са общо осем. И когато намерихме естествена „вискозна“ вода и създадохме алопланти от нея под формата на парчета и под формата на прах, тя се оказа по-мощна от изкуствената. Тя дава някаква невероятна енергия на човека, която се разпространява по цялото тяло. И тук току-що започнахме експерименти, които се оказаха много обнадеждаващи: нивото на имунитета се повишава, заздравяването на рани се ускорява и други подобни.

– Провеждат ли се експерименти върху хора?

– Министерството на здравеопазването и всички съответни органи ни разрешиха да направим клинични изпитания върху клетъчни култури, плъхове и зайци. Мисля, че тези изпитания имат голямо бъдеще.

– С какво е свързано?

– На първо място с подмладяването. Подмладяването според мен не е да се премахнат бръчките и да се напомпат устните по ужасен начин. Това е началото на регенерацията на целия организъм, защото регенерацията е младост, господа!

Двете страни на монетата

– Всичко това е страхотно, но като всяко голямо откритие и вашето има няколко страни. От една страна е чудесно, че хората ще имат възможността да живеят дълго и да умират млади. Но с масовото въвеждане на това откритие може да се появят куп проблеми – социални и комерсиални.

За кого ще е достъпно всичко това? Колко ще струва? Как ще се чувства човек, да речем, на 150 години? Между другото – твърди се, че на земята сега живее човек, който е на 147 години. Тридесет от последните години от живота си той мечтае да умре. Той е като връх   Чомолунгма в пустинята. Няма никой наблизо, с когото да сподели културните си кодове … Дори децата и внуците на неговите съвременници са починали ...

– Не съм мислил за това и не мога да кажа нищо по този въпрос. Докато текат изследванията. Но в реалността вече се използват много медицински процедури, базирани на изкуствена „вискозна“ вода. И помагат на хората. Например, те връщат зрението. В крайна сметка окото вижда, докато в него има течност, включително „вискозна“ вода. Веднага след като изчезне, започва дистрофия на окото и човекът става сляп. Чрез нашите процедури помагаме на хората да поддържат зрението си.

За водата – „жива“ и „мъртва“

– В народните приказки темата за „живата“ и „мъртвата“ вода е много популярна. Дали това е същото като „вискозната“ вода или нещо друго?

– Разликата е голяма. Хималайските йоги, за да влязат в състояние на сомати и да реализират консервация на течностите на организма си, да я превърнат във „вискозно“ състояние, пият „мъртва“ вода, която се намира в едно от хималайските езера. Наричат ​​го „езерото с твърда вода“. За да върнат тялото в нормалното си състояние, те пият „жива вода“, която се нарича „течаща вода“.

Донесохме както „жива“, така и „мъртва“ вода от Хималаите. Открихме много интересни неща: „мъртвата вода“ убива раковите клетки, но не влияе на здравите. „Живата вода“ подхранва нормалните клетки, но не стимулира растежа на раковите.

И така, с помощта на „жива“ и „мъртва“ вода йогите си помагат да се „консервират“, създават „вискозна“ вода вътре в тялото си, като същевременно си помагат духовно и мислено и медитират върху определени мантри. Между другото, дърветата оцеляват през зимата по време на силни студове поради факта, че течността и сокът в стволовете им стават вискозни през зимата.

Открития и спекулации около водата

– Напоследък се появява информация за много сензационни открития около водата, но има спекулации, включително такива, свързани с комерсиален интерес. Да си припомним само изявите на А.Чумак по телевизията в началото на перестройката, който твърдеше, че зарежда вода. Възможно ли е да се въздейства на водата с биополе и с някои други действия – с цвят, геометрични фигури, написани думи, както твърди например японецът Масару Емото?

– Може да се въздейства. Но не всеки човек е в състояние да направи това. Водата е по-умна. Това е мислеща субстанция, някаква съвършена и не напълно изучена форма на живот. Не вярвам на такъв вид изследвания. Мисля, че водата има свой собствен ген. Но трябва да повторя, че не вярвам в магии и ефекти върху водата с геометрични фигури.

За летящите чинии на водни двигатели

– Но какво ще кажете за Виктор Шаубергер, австрийския учен. Използвал е заклинания, докато работел с вода. Какво мислите за това?

– Шаубергер е мощ! Наистина в работата си с вода той използва заклинанията на Нойдите – шамани от Колския полуостров. Но той очевидно е бил посветен. И Валтер, или Виктор Шаубергер (наричат го по различен начин) създава водни двигатели и на базата на тях – летящи дискове за хитлеристката езотерична общност „Аненербе“.

Имахме голяма експедиция до Колския полуостров до местата на излитане на тези летящи чинии. От експедицията донесоха куп снимки и видеоклипове за тези места. Моята книга за тази експедиция „Загадката на Колския полуостров“ ще излезе скоро.

Но когато нацистите вече са победени, американците арестуват Шаубергер и се опитват да ги принудят да направи същите летящи дискове. На което ученият отговорил, че той ще ги направи, но апаратът няма да излети без заклинанията на нойодите над водата, на базата на която работи двигателят, защото нойдите, които самият той не познава, са загинали, било във фашистки концлагери, или в съветската система ГУЛАГ.

Нойдите също така са притежавали и способността да зомбират хората по определен начин и с конкретна цел. Всъщност това е зомбиране на човек, което му придава свръхестествена, невероятна сила. Нойдите са знаели как да превърнат хората в послушни зомбита, от които може да се създаде непобедима армия.

Лекарите просто се усмихват и махат с ръце …

– Но нека се върнем обратно към водата.Мислите ли, че скоро хората ще могат да бъдат лекувани с вода с определена структура , навсякъде?

– Основите на това вече са положени и феноменът „вискозна“ вода струва много. Това е само началото на разбирането, че водата е по-умна от нас, хората … Дай Боже, това да се случи по-скоро!

– Трябваше да задам този въпрос на висши руски медицински чиновници. Те просто се усмихваха и махаха с ръце…

– Разбира се, че ще се смеят! А междувременно пациенти от 87 страни идват при нас в Уфа, и ние ги лекуваме с алопланти, които са базирани на явлението „вискозна“ вода.

 Източник : ufa1

* глюкозамингликаните, известни също като мукополизахариди, са глюцидни структури, с функция на структурни биомолекули, които могат да бъдат открити главно в съединителната тъкан, костната тъкан, междуклетъчната среда и епителната тъкан. Те са дълги вериги от комплексни полизахариди или протеогликани, съставени от повтарящи се единици дисахариди.

Гликозаминогликаните са силно полярни и имат способността да привличат вода, така че са подходящи за биологичните функции, които изпълняват. Те се използват също като смазочни материали или за абсорбиране на въздействия. Всяка от тях е съставена от хексозамин и хексоза или хиалуронова киселина.

** Протеогликаните са основен структурен компонент на извънклетъчния матрикс. По своята структура представляват глюкозаминогликани свързани ковалентно с белтъци, като белтъчната част формира т.нар. сърцевина, от която „стърчат“ глюкозаминогликановите молекули.

В хрущялната тъкан протеогликаните са свързани с хиалуронова киселина и формират протеогликанови агрегати. Силно хидрофилни съединения, поради наличието на множество хидроксилни, карбоксилни и сулфатни групи.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post