Меркурий в Риби: Настъпва непредсказуемост, но шестото чувство ще струва стократно повече от разума!

На 16 март Меркурий навлезе в знака на Риби. Започва период, когато логиката неизбежно ще подвежда, а проектите, базирани на точни изчисления, ще са с непредсказуеми резултати.

Докато Меркурий е в Риби, доверието към шестото чувство ще струва повече от разума.

И най-важното е, че в това време трябва да мълчите. Делата ви ще се развиват много по-добре, ако не разказвате на никого за тях.

кра дeн от ен ер джи

Може да се случи и така, че да мълчите по друга причина: няма да имате достатъчно думи, за да изразите всичките си чувства. Ето защо в периодите, когато Меркурий е в Риби, броят на участниците в курсовете по живопис, музика, танци се увеличава – хората търсят начин да изразят емоциите си чрез творчество.

Но дори идеята да пишете поезия или музика да не ви допада, кра дeн от ен ер джи четенето на текстове на други хора и слушането на любимата ви музика, за вас ще бъде голямо удоволствие.

Друго продуктивно занимание от 16 март е гадаенето. Можете да се свържете с Космоса и да получите отговори на най-сложните въпроси, които ви вълнуват.

А ако вашите езотерични способности са малки и контактът с Висшия разум не работи, тогава поне ще се свържете със собственото си подсъзнание кра дeн от ен ер джи и   така също ще можете научите много полезни неща.

За работа с подсъзнанието са подходящи медитации и гадаене върху метафорични асоциативни карти.

Под влиянието на Меркурий в Риби, в живота ви ще възникват повече тайни, недоизказаности, странни ситуации и секретни разговори.

Но трябва да се отчете, че Меркурий вече бе в Риби наскоро, през февруари, а след това стана ретрограден и напусна знака. Така кра дeн от ен ер джи че сега ще се появят не само нови тайни, но и ще изплуват заплетени истории от преди месец.

И е много добре, че Меркурий успя да бъде ретрограден. Благодарение на тази ситуация те се промениха донякъде и вие имате нови идеи за тяхна сметка.

Затова сега погледнете на объркването от друг ъгъл и ще видите нещо, което не сте забелязали в началото.

КАКВО ДА НЕ кра дeн от ен ер джи СЕ ПРАВИ?

Не се препоръчва да се занимавате с дела, изискващи практичност, внимателност, точни факти, математически изчисления и точност. Мислите ви ще продължат да плават някъде далеч, ще ви бъде трудно да се концентрирате върху практически въпроси.

КАК ЩЕ СЕ РАЗВИВАТ ДЕЛАТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ?

Близнаците и Девите ще понесат този период най-трудно.

Те ще бъдат объркани от изобилието от непроверена информация, клюките и кра дeн от ен ер джи интригите във вътрешния им кръг, непрекъснато нарушаване на плановете поради факта, че някой се е оказал твърде мързелив, отказал се е от договора или не всичко е разбрал.

Риби и другите знаци на Водната стихия – Раци и Скорпиони – ще се чувстват най-добре от всички.

Те добре чувстват енергията на Меркурий в Риби, разбират какво е да се крие информация, да четат между редовете, кра дeн от ен ер джи да слушат интуицията си и да включат въображението си.

Колкото и да е странно, това е добро време за Телец и Козирог.

Животът им е дотолкова стабилен и организиран, че объркването, предизвикано от Меркурий в Риби, няма им навреди сериозно. Но в техния практичен, задълбочен живот ще се появи повече романтика. Вдъхновението ще им позволи да видят нови хоризонти, включително в чисто практическите сфери на кра дeн от ен ер джи живота.

Нови мечти и житейски цели се появят у Стрелците

Те и без това не са лишени от оптимизъм, а сега фантазиите им за експанзия ще станат безгранични: те ще решат, че могат да завладеят Космоса, океана и петото измерение, в допълнение. У много Стрелци ще се събуди интерес към духовни и езотерични знания, психология, самопознание.

Естетиката на настоящия период ще се усети добре от кра дeн от ен ер джи Везните.

От разнообразието с прояви на Меркурий в Риби, те ще отбележат само това, че наоколо има повече романтика и поетичност.

Водолеите често ще попадат в сложни ситуации. Текущите задачи ще им се наложи да решават по напълно различни начини от тези, с които са свикнали. Но може би това ще обогати техния интелектуален опит.

Най-малко Меркурий в Риби ще засегне Овните и Лъвовете. Може кра дeн от ен ер джи би защото по принцип малко ги засягат меркурианските сфери на живота.

източник esotericblog

 

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Пътят, наречен „после“, води до място, наречено „никога“!

Пътят, наречен „после“, води до място , наречено „никога“ … Затова днес яжте от чиниите за „специални поводи“, пийте от най-красивите чаши и носете най-хубавите си дрехи и бижута. Не…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT