Кого трябва да изтриете от живота си – точно сега!

Някои хора   ви лишават от сила и енергия. Буквално и преносно! Не позволявайте да   откраднат щастието ви. Във време на колизии, като сегашното, това ще ви е от огромна полза. Решете не утре, а днес!

В това отношение зодиакалният знак може да ви подскаже кои хора трябва да изтриете от живота си. Незабавно!

1. Водолей

Вие цените независимостта. Затова дръжте на разстояние онези, които не ви позволяват да имате свободно пространство.

Ако някой не може да разбере защо е толкова важно за вас да прекарвате известно време насаме със себе си, това са само негови проблеми. Просто трябва да избягвате да говорите с хора, които не ви позволяват да дишате свободно.

2. Риби

Хората от този знак често поставят чувствата на другите над своите.

И ако някой от обкръжението ви постоянно използва вашия дар за съпричастност, изсмуквайки всичките ви сили, струва си да ограничите общуването с този човек. А в някои случаи – напълно да го изтриете от живота си.

3. Овен

Те са целеустремеио и се стремят да постигнат успех във всичко, без значение какво следва. Последното нещо, от което се нуждаят, е среда, която постоянно ще сее съмнения и ще подкопава вярата в техните сили.

4. Телец

Хората, които постоянно лъжат, могат да разрушат до основи вътрешната ви хармония.

Естествено, лъжата вади от равновесие. Всеки, не само вас. Но Телецът просто обича да прекарва време с хора, на които може да се довери, с които може да установява емоционално силни връзки.

5. Близнаци

Хората от този знак са спонтанни, обожават веселието и остроумните и многопластови разговори. Близнаците трябва да се разделят още сега с тези, които ги лишават от позитив или се опитват да ги потискат.

Бъдете себе си и не позволявайте на никого да ви диктува как да живеете.

6. Рак

Ракът е много емоционален. Той иска открито да изразява чувствата си, въпреки че в повечето случаи не му е лесно.

И ако някой постоянно ви казва, че сте твърде емоционални, помислете – може би общуването с този човек блокира емоциите ви.

7. Лъв

Лъвовете имат самочувствието, че нищо не може да ги сломи. Те знаят на какво са способни. Гордеят се със себе си.

Не трябва да общувате тясно с онези, които правят всичко така,  че да се съмнявате в себе си и своите способности.

8. Дева

Девите обичат да анализират всяка дреболия. Те следва да се доверяват на интуицията си и да общуват по-малко с онези, които се съмняват или се присмиват на начина им, по който се отнасят към този свят.

9. Везни

Везните са в състояние да разглеждат всяка ситуация от различни ъгли. Те знаят как да намират компромиси. Ето защо  трябва да заличат от живота си онези, които постоянно се опитват да създават конфликти и да се държат агресивно, нарушавайки крехкия баланс.

10. Скорпион

На хората от този знак е доста трудно да се доверяват на другите. Те обаче са известни със своето екстрасензорно усещане за хората.

Ако на Скорпионът му се струва, че някой лъже, то това е така. Хората от този знак не трябва да губят времето си с хора, на които не могат да доверят. Дори и да е официална среща.

11. Стрелец

Хората от този знак са свободни, като птици в полет. Те трябва да се предпазват от хора, които се опитват да отрежат крилете им.

12. Козирог

Представителите на този знак са самодостатъчни и трудолюбиви. Те трябва да се дистанцират от хората, които искат да обезценят усилията им, защото го правят от завист.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!